Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jóvannaronaldinho89 írta:Hát ő tényleg nem én vagyok. örülnék ha ilyen jófajta képet csinálnék
de holnap esetleg megprobalhatom neked a logot.
L.Messi 10 írta:Lenne egy kérésem a mesterekhez... (és ha megoldható a bikini is kék-vörös legyen)
akkor bocsSlither írta:Nem ismered, mert egy régi arc (balboa7), aki már nem nagyon írogat a fórumra.ferninho írta: byprog amúgy kicsoda? mert van egy tippem, de nem akarok hülyeséget mondani![]()
na jó sztem ronaldinho89 az, mert a kor is stimmel
ha tévedek sorry
![]()
Nem ismered, mert egy régi arc (balboa7), aki már nem nagyon írogat a fórumra.ferninho írta: byprog amúgy kicsoda? mert van egy tippem, de nem akarok hülyeséget mondani![]()
na jó sztem ronaldinho89 az, mert a kor is stimmel
ha tévedek sorry
![]()
Jólvan, még 1 hónap kb mire új kell, addig csak játszik pár meccset...ferninho írta: sehol nem találtam róla ilyen képet...
de ha ráér, addig biztos lesz
sehol nem találtam róla ilyen képet...palesz77 írta: Thiago Alcantarásat, csak az új mezben kellene... Kösz ha megcsinálod, képet nem tudok sajna. Ráér amúgy, majd ha siget frissíttetek, akkorra kéne... Előre is kösz.
Thiago Alcantarásat, csak az új mezben kellene... Kösz ha megcsinálod, képet nem tudok sajna. Ráér amúgy, majd ha siget frissíttetek, akkorra kéne... Előre is kösz.ferninho írta: amúgy nem kell senkinek, semmilyen render? képet is lehet linkelni
Ez óriási lett,Grat!davidvilla77 írta:
Ezt a fílinget nagyon birom... a sigemet is te csináltad,hasonló háttérrel.higany írta:
Minden elismerésem higany, ez gyönyörű lett !higany írta:
ha ezt valaki kivilágositja és a megfelelő méretre csinálja,én vinném...Fecooo írta:posztász báci hoszta, levágtam a felesleges részeket:
sztem fel lehet használni vmihez, akinek tetszik, használja egészsséggel és csináljon belőle jóféle siget