Léfe írta:Sajnos ebben az évben nem várok tul sokat. Több mozgás kellene, de csak mentek, nemigen jöttek. Jók a fiatalok, de nem ők viszik a primet. És egyszerre több gyerek nem oké - láttuk a Sevilla ellen is. És hát lesz elég motivácio ? Minden sorba kellene egy rutinos és jó játékos, nem baj ha nem nagy név. Ha Caseres és Hleb marad akkor lehetne sporólni.
Bullshit.
Én ezt az egészet annyira nem értem... Most ez az írás csak nekem jön át úgy, mintha az alapkezdőnk játszott volna, gyengébben? Mióta vége lett a szezonnak a spanyoljaink még pályára sem léptek a csapatban. Ráadásul a tavalyi szezon óta, csak még erősebbek lettünk. Hiába ment 4 és jött 2 játékos. A 4 távozó hiánya nem fog meglátszani. Henry tavaly, mit csinált? Itt volt. Marquez szintén. Lehet én emlékszem rosszul, (hiába, néha van ilyen

) de szerintem mikor pályára lépett nem volt egy biztos pont. Csihrinszkijre elég ennyi:

(Bár én azt mondtam, hogy vele és Piquével az elkövetkezedő 10 évre meg van oldva a középhátvéd párosunk.) Yaya Touré... Na, igen ő sajnálatos pont. Nem értem az eladását.
Jött 2 ember, ebből az egyik a világ (szerintem) legjobb csatára. Óriási vétel, biztos, hogy be is fogja bizonyítani. A másik Adriano, egy ritka univerzális játékos. Szerintem annyiért, amennyiért vettük, baromi jó vásárt csináltunk.
Szóval, szerintem a következő szezonban, még erősebbek leszünk, mint tavaly. Még, hogy a Real az esélyese a bajnokságnak...? Röhej. Jövőre is, mi az FC Barcelona fogjuk játszani a legszebb, legélvezhetőbb focit. Jövőre is mi leszünk az elsőszámú várományosa a BL-nek és a bajnokságnak.
Mégegyszer: még pályára sem lépett a világbajnoki nyolcasunk, akikből hét játékos alapkezdő lesz. (de, akár, mind a 8 is.) Értem én, hogy sérülések, meg blabla... Ha, így is lesz, tuti nem egyszerre sérülnek meg a "nagyágyúk", szóval, ha 1-2 helyre be kell tenni majd a világ talán két legtehetségesebb fiatalját, hát legyen így. Biztos nem fognak gondot okozni. Plusz van egy csomó olyan játékosunk, akik akár középpályán is nyugodtan bevethetők, persze nem olyan hatékonysággal, mint a XaviIniestaSergi 3-as. Keita, Adriano, Dani Alves, Maxwell, Messi, Pedro, Jeffren, Jonathan, Thiago. Nálam ennyien vannak a középpályára, a már említett 3-as mellett.
Most nyílván megkapom, hogy hülyeségeket írok. De sebaj. Jöhet.