Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Külföldön is van lehetőséged nézni a meccset!MR. TROMORT777 írta:Hali Mki!
Ma indulok külföldre nyaralni, és már írtam, hogy nem fogom látni a Sevilla elleni meccset. Kaptam már igéretet, hogy megkapom sms-ben az eredményt, de nem volt benne biztos, hogy nem fogja-e elfelejteni.
http://forum.modopo.com/free-sms.php
Innen lehet ingyen sms-t küldeni elvileg (bár nekem nem küldte el), ezért jó lenne, ha valaki elküldené a meccs eredményét.
Bocsi, hogy ilyennel nyaggatlak titeket, de nagyon szeretném tudni a meccs eredményét.
Off: Viszlát Mkinek legyetek jók, 2 hétig nem leszek. Remélem mire visszaérek már 2 kupával több lesz. (Spanyol szuperkupa, Gamper kupa)
Kösz kösziL.Messi 10 írta:Siófok idén pl.Bobán írta:Tudnátok nekem olyan csapatot/csapatokat mondani Magyarországról akik az utóbbi 2 évben jutottak fel NB2-böl NB1-be?
Siófok idén pl.Bobán írta:Tudnátok nekem olyan csapatot/csapatokat mondani Magyarországról akik az utóbbi 2 évben jutottak fel NB2-böl NB1-be?
Olasz(2-3 meccs hétvégenként),angol(2-3 meccs hétvégenként),román(3-4 meccs hétvégenként),román csapatok most európa ligában,spanyol bajnokság(átl.5-6 meccs hétvégenként)messideco írta:Nálunk tényleg nem megy a sport1, de viszont a román sport1 az igen. Én legalább is digi tv előfizető vagyok. Nem tudja valaki közületek, hogy miket ad a román digisport, mármint bajnokságokat?
Ha a jégcsapokat leszeded róla időben,akkor nem.Perrero írta:abból lehet baj, ha "túlságosan" hűtöm a gépem
Link: http://www.digisport.ro/program-digisportmessideco írta:Nálunk tényleg nem megy a sport1, de viszont a román sport1 az igen. Én legalább is digi tv előfizető vagyok. Nem tudja valaki közületek, hogy miket ad a román digisport, mármint bajnokságokat?
A magyar válogatott meccsre értettem,hogy itt mennek RTL,TV2, de amelyik közvetíti a magyar válogatott meccseit(Ergo Sport1) az csak határhoz nagyon közel megy,és kifelejtettem,hogy az is sztem csak különleges csomagban. Szóval..kanty írta:Nem megy, de nem az RTL, TV2 stb.re értetted?Amúgy nem tom, h a környéken megy-e a Sport 1, 2 mert nagyon ritkán nézek TV-t.FCBMessi19 írta:Kanty nálatok megy a Sport 1? Mert itt nem.. És azon szokta adni a magyar válogatott meccseket általában.
Nem megy, de nem az RTL, TV2 stb.re értetted?Amúgy nem tom, h a környéken megy-e a Sport 1, 2 mert nagyon ritkán nézek TV-t.FCBMessi19 írta:Kanty nálatok megy a Sport 1? Mert itt nem.. És azon szokta adni a magyar válogatott meccseket általában.
Nem kell ahhoz a határhoz közel lakni, h menjenek a magyar csatornák. Ha magyar lakta településre jösztök és gondolom, h oda mentek akkor szerintem megtudod nézni.FCBMessi19 írta:Hát magyar válogatott meccseit nem közvetíti román csatorna,max ha határhoz közel vagy,és akkor megy pár magyar adó.(Itt megy az RTL,TV2,M1,M2,Duna,Cool,Digisport(magyar)). A spanyol bajnokságot a Digisport,valamint a DigisportPlus adja.sjd írta:szept. 1-5. között megyünk osztálykirándulásra Erdélybe, ezért az odavalósiaktól szeretném megkérdezni, hogy ott melyik Tv csatorna adja (ha adja) a Barca és a magyar válogatott meccseit?
Hát magyar válogatott meccseit nem közvetíti román csatorna,max ha határhoz közel vagy,és akkor megy pár magyar adó.(Itt megy az RTL,TV2,M1,M2,Duna,Cool,Digisport(magyar)). A spanyol bajnokságot a Digisport,valamint a DigisportPlus adja.sjd írta:szept. 1-5. között megyünk osztálykirándulásra Erdélybe, ezért az odavalósiaktól szeretném megkérdezni, hogy ott melyik Tv csatorna adja (ha adja) a Barca és a magyar válogatott meccseit?