Valami nem stimmelhet ezzel az angol bajnoksággal, mert nem akarom én sem a Chelsea, sem Ancelotti érdemeit lebecsülni, de láttuk, hogy mire elég komoly csapatok ellen a bl-ben ez a teljesítmény. Az angol rangadókat megnyerték, az Inter ellen is lett volna esélyük jobb formában, ez nem kérdéses, tehát jók ők, de ezt a 100 feletti góltermés, 5-öt meg 6-ot rúgunk, elképesztően soknak tartom. Szerintem az utóbbi pár évben nőtt a szakadék az angol nagy és kis csapatok közt. Ezt tudják valahogy kompenzálni az angol szívvel és hajtással, de valahogy a Chelsea ellen nem jön ki a lépés, nem fekszik a játékuk nekik. Erre tudok csak gondolni, mert valóban meglepő, és még egyszer mondom, nem akarom a Chelsea érdemeit elvenni, de nem reális a dolog. Gyöngült az angol bajnokság a kis csapatok szintjén, ebben biztos vagyok. Egyébként a tegnapi Hegyi Iván mondás: " A futball nyer,ha a Barca nyer" , annyit, hogy valóban sok igazság van benne, a 2009-es évünk után jól látható volt, hogy sok csapat elindult a mi utunkon ( na nem az Inter

).Akár a Chelsea, ahol sem a keretről, sem Ancelottiról nem gondoltam volna, hogy támadófocira fog törekedni. Rengeteg támadóval játszott egy-egy meccsen, és még, ha ezek a Chelsea játékosok nem is képesek technikailag a Barcelona futballra, de megpróbálták és szépen játszottak. A 4-3-3 felállás pedig minden eddiginél jobban elterjedt, a vb-én 10 csapatból 6-7 így játszott. Szóval valóban volt látszata a dolognak, még akkor is, ha ezt a fejlődési lendületet a Mourinho-féle antifutballos Inter részben megállította:D