Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha baj van max beáll Ibra,Villa,Ini azt csá!MessiFan írta:Ilyen kerettel nyerni fognak. Még ha nem is 2-0ra.looka írta:Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Sergio Busquets, Keita, Pedro, Bojan y Messi.
A Sport.es szerint ez a hivatalos kezdőnk. Az Athletic-ből Thiago és JDS vannak a keretben, ami tartalmazza Hleb és Cáceres nevét is elvileg.
Jó ez a kezdő, bár Ibrahimovicot hiányolom, de bízok a fordításban!
Visca el Barca!
Szerk.: Hopp, megelőztek.
Ilyen kerettel nyerni fognak. Még ha nem is 2-0ra.looka írta:Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Sergio Busquets, Keita, Pedro, Bojan y Messi.
A Sport.es szerint ez a hivatalos kezdőnk. Az Athletic-ből Thiago és JDS vannak a keretben, ami tartalmazza Hleb és Cáceres nevét is elvileg.
Jó ez a kezdő, bár Ibrahimovicot hiányolom, de bízok a fordításban!
Visca el Barca!
Szerk.: Hopp, megelőztek.
majdnem... Milito helyett Abidal,a többi stimmelpedro7 írta:Bojan - Messi - Pedro, Keita-Bousqets- Xavi, Maxell-Pique-Alves és talán Milito és Valdes
Nem tudtam pontosan megjegyezni
Barca TV
Az a szégyen, hogy nem direkt volt, ezt csúnyán benéztem, nem olvastam el mégegyszer, hogy mit írtam.Fecooo írta:NO offense:
a szarkazmust akkor használd, ha nem hagysz magadon támadási pontot... a "párbaly" tökéletes támadási pont, szóval óvatosan a szarkazmussal...(még akkor is, ha direkt írtad így...)
6 kupát sem nyert senki "egy idényen" belül senki, ez a csapat mégis megcsinálta.szkeptikus06 írta:Szerintem olyan sok optimizmusra nincs okunk... Pep még sosem nyert/jutott tovább,ha a csapat az első meccsen vereséget szenvedett egy oda-visszavágós kupacsatában. 2008/2009-ben ilyenre szerencsére nem került sor, 2009/2010-ben viszont a Copa del Rey-ben a Sevilla ütött 2-1-re,ahonnan nem volt felállás, a BL-ben pedig az Inter ütött 3-1-re,ahonnan ugyancsak nem volt felállás.
A Barcát tekintve pedig régebbre visszanézve pedig 2006/2007-ben került ilyen helyzetbe a csapat,amikor a BL-ben a Pool ütött 2-1-re, 2005/2006-ban a Copa del Rey-ben a Zaragoza ütött 4-2,ra ahol a visszavágón csak 2-1 re sikerült győzni,2003/2004-ben a kupában ugyancsak a Zaragoza ütött 1-0-ra, valamint az akkori Uefa-kupában a celtic ütött 1-0-ra,2001/2002-ben a BL-ben a reál ütött 2-0-ra, végül pedig 2000/2001-ben pedig a Copa del Rey-ben a Cela Vigo 3-1-re ütött, 1999/2000-ben pedig a BL-ben a Valencia ütött 4-1-re,a kupában pedig az Atletico 3-0-ra. Régebbre most nincs időm visszamenni.
Szóval az elmúlt évtizedben ilyen helyzetekben a Barcelona egyszer sem tudott fordítani, ha az első meccsen kikaptunk,akkor ki is estünk.
Figyelj, épp itt az ideje ezt a sorozatot megszakítani.szkeptikus06 írta:...
Azon is kiesett a Barca és Messi az odavágón lőtte!Fecooo írta:szándékosan hagytad ki a Getafe elleni párharcot?szkeptikus06 írta:Szerintem olyan sok optimizmusra nincs okunk... Pep még sosem nyert/jutott tovább,ha a csapat az első meccsen vereséget szenvedett egy oda-visszavágós kupacsatában. 2008/2009-ben ilyenre szerencsére nem került sor, 2009/2010-ben viszont a Copa del Rey-ben a Sevilla ütött 2-1-re,ahonnan nem volt felállás, a BL-ben pedig az Inter ütött 3-1-re,ahonnan ugyancsak nem volt felállás.
A Barcát tekintve pedig régebbre visszanézve pedig 2006/2007-ben került ilyen helyzetbe a csapat,amikor a BL-ben a Pool ütött 2-1-re, 2005/2006-ban a Copa del Rey-ben a Zaragoza ütött 4-2,ra ahol a visszavágón csak 2-1 re sikerült győzni,2003/2004-ben a kupában ugyancsak a Zaragoza ütött 1-0-ra, valamint az akkori Uefa-kupában a celtic ütött 1-0-ra,2001/2002-ben a BL-ben a reál ütött 2-0-ra, végül pedig 2000/2001-ben pedig a Copa del Rey-ben a Cela Vigo 3-1-re ütött, 1999/2000-ben pedig a BL-ben a Valencia ütött 4-1-re,a kupában pedig az Atletico 3-0-ra. Régebbre most nincs időm visszamenni.
Szóval az elmúlt évtizedben ilyen helyzetekben a Barcelona egyszer sem tudott fordítani, ha az első meccsen kikaptunk,akkor ki is estünk.
Úgyhogy nem látok túl sok esélyt formában még nem lévő sztárokkal egy feltüzelt Sevilla ellen.
azon a visszavágón szerezte Messi a legemlékezetesebb gólját
szándékosan hagytad ki a Getafe elleni párharcot?szkeptikus06 írta:Szerintem olyan sok optimizmusra nincs okunk... Pep még sosem nyert/jutott tovább,ha a csapat az első meccsen vereséget szenvedett egy oda-visszavágós kupacsatában. 2008/2009-ben ilyenre szerencsére nem került sor, 2009/2010-ben viszont a Copa del Rey-ben a Sevilla ütött 2-1-re,ahonnan nem volt felállás, a BL-ben pedig az Inter ütött 3-1-re,ahonnan ugyancsak nem volt felállás.
Úgyhogy nem látok túl sok esélyt formában még nem lévő sztárokkal egy feltüzelt Sevilla ellen.
messipedrobojan111 írta:egyértelmü h ma meg kel ynerni a szuperkupát !!nemtudjátok véletlenül h játszani fognak e a nagy sztárok (pl: iniesta nem hiszem mert sérült de messi v villa e ? esteleg pedro ?)
Ez igaz.szkeptikus06 írta:...
Szerintem is a Messi Ibra Bojan kezd,de persze mindegy csak nyerjük meg a kupátforlán10 írta:Szntetek mien csatársor lesz? Villa-Bojan-Messi, Villa-Ibra-Messi, Bojan-Ibra-Messi. Melyik?
NO offense:barca99 írta:Jelentősen több pénzhez jut a Sevilla, ha bejut a BL-be. Ehhez képest otthon kettőt kell rúgniuk, és egyet sem kapniuk, szóval lesz még hajtás azért a BL-helyért.
Szerintem simán megoszlik a koncentrációjuk, ráadásul van két gól előnyük is. Viszont két gólt bármikor képesek vagyunk rúgni (a legutóbbi két hazai bajnoki találkozáskor 4-et 4-et kaptak).
Egyébként is esélyesnek tartanám a Barcát, de így, hogy a Sevillának bőven van izgulnivalója a BL miatt is, szerintem meg lesz a kupa.
3-1-es hazai sikernél + fél óra és büntetők? Vagy egyből 11-es párbaly?![]()
Btw, mekkora népharag lenne, ha nem nyernénk meg a kupát? Mennyivel nőne az átigazoli és a Pep topic forgalma?![]()
Szerintem Bojan-Ibra-Messi lesz.forlán10 írta:Szntetek mien csatársor lesz? Villa-Bojan-Messi, Villa-Ibra-Messi, Bojan-Ibra-Messi. Melyik?
Szerintem: Pedro-Ibra-Messi.forlán10 írta:Szntetek mien csatársor lesz? Villa-Bojan-Messi, Villa-Ibra-Messi, Bojan-Ibra-Messi. Melyik?
11es párbaly semmiképp nem lesz, max. 11es párbajbarca99 írta: 3-1-es hazai sikernél + fél óra és büntetők? Vagy egyből 11-es párbaly?
Én úgy tudom, hogy hosszabbítás is lenne, ha 3-1 lenne. Hajrá fiúk, meg fogjuk nyerni!!!barca99 írta:Jelentősen több pénzhez jut a Sevilla, ha bejut a BL-be. Ehhez képest otthon kettőt kell rúgniuk, és egyet sem kapniuk, szóval lesz még hajtás azért a BL-helyért.
Szerintem simán megoszlik a koncentrációjuk, ráadásul van két gól előnyük is. Viszont két gólt bármikor képesek vagyunk rúgni (a legutóbbi két hazai bajnoki találkozáskor 4-et 4-et kaptak).
Egyébként is esélyesnek tartanám a Barcát, de így, hogy a Sevillának bőven van izgulnivalója a BL miatt is, szerintem meg lesz a kupa.
3-1-es hazai sikernél + fél óra és büntetők? Vagy egyből 11-es párbaly?![]()
Btw, mekkora népharag lenne, ha nem nyernénk meg a kupát? Mennyivel nőne az átigazoli és a Pep topic forgalma?![]()
Fő az optimizmus...visca el barca írta:érdekes lesz a mai meccs. a spanyolok többsége kb 2 (?) hete edz, nem hinném h tul nagy formaban lennének... a sevilla meg ugy is foggal körömmel fog kuzdeni, mert nekik kb ez az egy sanszuk van arra h idén nyerjenek vmit. bár nem az a bekkelős csapat, de szerintem nagyrészt az eredményt fogják őrizni. gólt általában rugnak nekunk, elől van 3 jo játékosuk uhogy be fogjak huzni a kupát. sajna.