Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kupa átadást fogja mutatni sztem. Vagy ha nem,akkor írok nekik egy jó kis zaftos e-mailt.Ronal.10 írta:Megnéztem elég ratyi a minősége. 20.40 et ir.. ugye 1 óra eltérés van. Szal ez pontosan kezdi a meccset... Nem tom tavaly meccs után volt a kupa átadás. Elötte csak a játékosok bemutatása. Sztem lesz ennél jobb stream isCapon írta:Azt meg tudnátok mondani, hogy ezen a romás sportcsatornán amit neten lehet nézni mikor kezdődik a közvetítés?Mert lesz ugye még előtte kupa átadás is. Gondolom azt is adják.
Lehet már volt erről szó de én nem találkoztam vele. Szal?
Megnéztem elég ratyi a minősége. 20.40 et ir.. ugye 1 óra eltérés van. Szal ez pontosan kezdi a meccset... Nem tom tavaly meccs után volt a kupa átadás. Elötte csak a játékosok bemutatása. Sztem lesz ennél jobb stream isCapon írta:Azt meg tudnátok mondani, hogy ezen a romás sportcsatornán amit neten lehet nézni mikor kezdődik a közvetítés?Mert lesz ugye még előtte kupa átadás is. Gondolom azt is adják.
Lehet már volt erről szó de én nem találkoztam vele. Szal?
Én 2x-er is, de nincs Digisportcsababarca írta:S.Agüero írta: Akinek kábel tévéje van annak is van Digisportja csak úgy mondom!
melyik frekvencián jön be nálatok?mert én végigfuttattam de sehol nem jött be.
Már miért lehetne nézni magyar kommentárral, ha nem adja egy magyar tv sem? (Gondolom a Gamper-kupáról beszélsz.)Bree írta:Tud valaki olyan oldalt, ahol a ma esti meccset lehet nézni magyarul? Eddig mindig csak spanyolul, katalánul meg németül tudtam nézni, mégcsak angol se volt sehol.![]()
S.Agüero írta: Akinek kábel tévéje van annak is van Digisportja csak úgy mondom!
Akinek kábel tévéje van annak is van Digisportja csak úgy mondom!LM10 írta:EMBEREK! VÉGRE!
Ma jött a levél a rubicomtól, hogy a DIGISPORT ÉS A SPORTM is elérhető lesz! Az eurosport2 meg nem érdekel, hisz ott csak német bajnoki van. Nagy mák ez, mert pont most szándékoztunk Digis előfizetést kötni.
Van.Ede72 írta:valaki említette, lehet, hogy a Digi Sport adja élőben a Gampert..van már erről valami hivatalos info??
köszi
kösz
http://www.futbolarg.com/rd/7397.htmlotomi írta:Sziasztok!
online hol tudom nézni a szuperkupa visszavágóját?
segítsetek, [auto_cenzúra] a tv-m.
köszi