Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem se jött be a hét közepén a Galata hétközi EL-meccse, illetve ukránként nem jött be a Dinamo Kijev meccse vasárnap...Fecooo írta:törökökre fogadni TILOS! mostmár be fogom tartani! a besiktas otthon kap ki...besz@rás
nekem is ment egy a mu-nLM10 írta:Bayern,Chelsea,Barca hendivel,PSV bejött, a MU pedig a végén szív....és még büntetőt is rontottak. 1000-et tettem fel, 7 lett volna..
Törökökre én sem fogadok...Vége. Ezúttal a Besiktas vitte el...messideco írta:Besiktas-Buyuksehir 1,40 habár a Galatasarayjal a héten
mellényúltam...
Lyon - Brest 1,30
Touluse -Arles 1,50
Arsenal - Blackpool 1,14
Wigan -Chelsea 1,20
Barcelona - Sevilla 1,28
Vélemények
szeretnék belekérdezni.Fernando írta:3 szelvényből 1 bejött ma. Ezen volt igazán pénz.
Ajax, Barcelona, Chelsea, Arsenal, nem nagyon izgultam, egyik csapat sem kapott gólt és összesen rúgtak 19-et.
2.-at a Vidi vitte el (rajta volt: Hoffenheim, Inter nyeri a kupát), a 3.-at pedig a Preston-Portsmouth, D-re raktam (rajta volt még a Gefle-Mjällby D, St. Gallen-Sion D és a Hannover).
Holnapra 2 szelvény, egyik több másik kevesebb téttel:
1.
Montpellier vs. Caen H 2.06
Sochaux vs. Lille H 3.55
Porto vs. Beira Mar H 1.17
2.
Rubin Kazany vs. Szpartak Moszkva H 1.38
Kalmar vs. Atvidaberg H 1.30
Fulham vs. Manchester Utd. V 1.50
Na ez vicc komolyan mondom. Mikor lövik a 4.-iket? Hápersze hogy a 90.-ik percben. Gratulálok.Zolee23 írta:Mára kettő ment, egyik egy random "hátha" szinten, Barca - Sevilla 0-1, 2-3, 4 vagy több gól D 2,13
Nálam a török csapatok már rég piros zónában vannak.Fecooo írta:törökökre fogadni TILOS! mostmár be fogom tartani! a besiktas otthon kap ki...besz@rás
Osztom . Ezerrel raktam egyet minden bejön simán , erre otthon 0-2 . PffffffffFecooo írta:törökökre fogadni TILOS! mostmár be fogom tartani! a besiktas otthon kap ki...besz@rás
persze h nem. csak azért,mert a német foci még a többi bajnokságénál is kiszámíthatatlanabb,így olyat mondani,h tuti nem kap ki,nagy felelőtlenség,de sok sikert hozzá.lluisllach89 írta:Nah ne, ugye nem Raul miatt?daffy írta:én hülyeségnek tartom,arról nem is beszélve,hogy simán el tudom képzelni a hamburg vereségét
Szerintem semmiképp sem kap ki a Hamburg..
Én szelvényem:
Hamburg-Schalke H
Birmingham-Blackburn H
Kecskemét-Szolnok H
Stoke-Spurs D
Honvéd-DVSC D
Kicsit merész, bár 5/4 v 5/3-ban tervezem.
Nah ne, ugye nem Raul miatt?daffy írta:én hülyeségnek tartom,arról nem is beszélve,hogy simán el tudom képzelni a hamburg vereségét
oké,látjuk mi is,kettővel lentebb írtad be a szelvényt.forcabarca10 írta:már 2 meccs bejött a bayern 92. percbe rugta a győztes gólt