Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen 3-szor ugyanugyozsimiki írta:lol Anderlecht miket csinál 11es rúgásnál...eddig 2ből 1szerse találták el a kaput
Partizan-Anderlecht 2-2FtcSikiHun írta:Valaki elmondaná nekem az első meccsek eredményeit.?![]()
Köszönöm
Sokat ért az utolsó fordulóbeli dráma, Mallorcát kizárták EL-ből, Sevilla nem jut be Bl-belooka írta:A Sevilla el is búcsúzott.. A csereként beállt Lima 4 perc alatt gólt szerzett, és kiejtette az andalúzokat. Négyet nem fognak rúgni, de gyanítom 2 meccs alatt sem rúgnának ennyit a Braganak...
Nem tudnád belinkelni ide is? Nem nagyon találtam meg és inkább nézném azt, mint valami külföldi közvetítést ótvar minőségben.Fecooo írta: megjegyzés: ha vki akarja nézni a Samp meccsét, az megteheti jó minőségben magyarul, a link az annak megfelelő topicban megtalálható felülről a 6. hsz-ben
Ráadásul kap egy újabb pofont a spanyol foci... Az egyik élcsapat hullik ki egy portugál klub ellen...lluisllach89 írta:Palopra meg nincs szó egyszerűen..
Honda góljánál a kiesést, most a be nem jutást intézte el valszeg.
Tudtam, tudom csak rosszul fejeztem ki magam.fcbarca0827 írta:Csak, hogy a Sheriffet nem kaphatták volna.
Csak, hogy a Sheriffet nem kaphatták volna.lluisllach89 írta:Amúgy az a vicc, hogy ezzel az iszonyat gyenge Sheriffel nem bír el a Basel, sztem a Lokinak is reális esélye lett volna ütni őket..
Köszi.Fecooo írta:igen, Koman ott van a padon
Az Anderlecht az nekem is feküdne, a Basel szintén, és marad a Sevilla, kérdés, vannak-e akkor lámák, hogy hazai pályán kibuknak...Fecooo írta:nekem az is elég, ha 1-1 lesz az eredmény, mert Roliék továbbjutását tettem meg... a Samp jön, a Basel továbbjutása meg merem remélni, h nem fog veszélyben forogni!looka írta:Falnak megyek, ha az Anderlechten megy el a mix... Samp eddig sima, és valahogy éreztem, hogy a Braga továbbjutását kellett volna megjátszanom, de nem mertem... pedig 2-es szorzó volt rá...
Nah, van még egy félidő, de én nem érzem a belgákban a fordítást sajna.