2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én csak akkor cserélném el a bajnokságot BL-győzelemre, ha a rinyált kiütjük a kiesés rendszerben, és a Valencia a bajnok, mi meg másodikak.LG írta:Nekem 8. A PD sztem tobbet ér mint a BL
ááááááh,a BL klubszinten a csúcs,annál nincs feljebb,mindennél fontosabb a BLLG írta:Nekem 8. A PD sztem tobbet ér mint a BL
így van,nyerjen a jobbTaibi írta:Így legalább még édesebb lesz a győzelem!REAL MADRID=AZ ÉLET írta: nem kis csata lesz az 1.helyért a 2 klub között...
nézd, attól, h ez neked rosszul esik, amit írtam, még tény. nem nézlek le titeket, csak azt mondtam, h jobbak vagyunk nálatok. egyébként igazad van, valószínűleg nagy csatában fog eldőlni az elsőség. a javunkra.REAL MADRID=AZ ÉLET írta: azt majd meglátjuk Boixos,de jobban teszed ha nem írsz le minket ennyire,mert lehet hogy a végén hasraesel...![]()
![]()
![]()
nem kis csata lesz az 1.helyért a 2 klub között...
Így legalább még édesebb lesz a győzelem!REAL MADRID=AZ ÉLET írta: nem kis csata lesz az 1.helyért a 2 klub között...
azt majd meglátjuk Boixos,de jobban teszed ha nem írsz le minket ennyire,mert lehet hogy a végén hasraesel...Boixos írta:nem kell ilyeneket kívánni, még nekik sem. anélkül is jobbak vagyunk náluk, tavaly fél csapattal aláztunk meg mindenkit.
Egy futballista 32-33 éves koráig képes a csúcson lenni, Guily meg pont a legjobb korban van! Mindent tud a fociról! Tapasztalat, forma -> Nyerőember is lehet.totobike írta:jogos vagy messi mert giuly 28 éves már nem lesz jó sokáig és andrés és lionel is jobb nála
Ez nem igaz, csak sokan hiszik, hogy katalán, mert ő is egész gyerekként került a csapathoz.Morminho írta:elég viccesek voltak, Iniesta katalán és soha nem menne el a rivális klubba
ja télleg emléxem amikor Iniestát akartáktotobike írta:gondoltam mert nézzük meg a real madridot kumma sok játékost igazoltak barcelonábol figo,celades és iniestét is le akarták igazolni ez már sok
ez mind pletyka, nem kell vele foglalkozni... Messi marad és a 3.fordulóban 3gólt rúg az Atleticonaktotobike írta:azt hallottátok hogy real madrid egyik lapja ne nevezzük nevénhogy a madrid kifizetné azt a 400 000 -et és elvinné messit
Sztem inkább egy Messi-Guily cserén gondolkozott el...!Vagyis nagyon remélem!totobike írta:azon gondolkozom frankie nem gondolkozott még el egy giuly iniesta cserén fiatal tehetségesebb jobb vagy jöhetne Joaquín