Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.27. 17:59:51

albicelesteX írta:Miért bomlasztana Ibra a padon?
Ő pont a szerénységéről híres, meg arról hogy bírná, nem?

Bomlasztásról meg..
Le kellett nyilatkoznia hogy problémák vannak közte és Pep közt.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.27. 16:15:29

blaugrana!? írta: eto'o játéka nem volt megfelelő majdnem minden szezonjában 20 fölé ment, ha többiek tették naggyá akkor ibrát miért nem sikerült?? ugyan az a 2 személy volt mögötte de nem mutatot semmit! eto'o-t és ibrát viselkedésileg nem lehet összehasonlítani eto meghalna a pályán mig ibra egy flegma csucsomászó semmi több.
Jobb volt mint ibra,de ezt előre nem lehetett tudni.Ha összahasonlítjuk a játékát és itt a játékát nézzük,hogy hogy szerezte a góljait,hogyan volt eredményes,mit tett ő azért hogy gólt lőjjön,alias hogy hány gólt hozott össze ő,és hányat társai,na ebben volt nagy hanyatlás,ami miatt elküldtem vona én is,mert van jobb,ez nem Ibra lett,de nem lehetett tudni,ma már pl. jobb egy Villa!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
blaugrana!?
Barça B

2010.08.27. 16:09:32

Pepre sok mindent lehet mondani,de hogy fenyegtés a Barcára nézve,azért erős!

1.Eto'o-t elküldtem volna én is,ezt sokadjára írom,és mégpedig azért,mert a teljesítmánye,gondolik itt a mutatott játékra,nem volt megfelelő!Sok gólt lőt,de az utolsó évében a többiek tették naggyá!Megjegyzem voltak gondok a viselkedésével is,összességében megértem hogy nem kellett!Azóta sem az igazi,jó hogy "eladtuk"!Saját vélemény!

2.Ibrával pótoltuk,ami olyan vészmegoldás volt.Csak így lehetett elnyomni Eto'o-t!Bejöhetett volna ez a húzás.Nem jött be annyira,megjegyzem lehet kéne adni még egy évet neki,node megértem,hogy nem akar Pep meg a vezetés sem egy zsákbamacska játékost 12misi/évért itt tartani.

-Megjegyzem lehet jól viselkedik,de tuti neki állna bomlasztani,ha a padon végezné kb egész szezonra!
eto'o játéka nem volt megfelelő majdnem minden szezonjában 20 fölé ment, ha többiek tették naggyá akkor ibrát miért nem sikerült?? ugyan az a 2 személy volt mögötte de nem mutatot semmit! eto'o-t és ibrát viselkedésileg nem lehet összehasonlítani eto meghalna a pályán mig ibra egy flegma csucsomászó semmi több.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.27. 16:08:35

"Amivel nem vagy tisztába arról miért írsz elengedték volna annyiért amennyiért Ibrat elhoztuk csak Eto'o akkor itt maradt volna és egy éves szerződése után ingyen ment volna el vagy hosszabbítani kényszerültek volna vele.Villa ezért nem jött,ha annyira kellett volna akkor tavaly elhozták volna.Miért bomlasztana Ibra a padon?Azért ha valaki ráér majd de lehetmegteszem én is a Guardiola-éra alatt az igazolásaiból mennyi vált be akik az ő kérésére érkeztek aztán váltak köddé..."

Villát nem engedték el,nem volt hajlandó a Valencia belemenni 50misibe sem!Többet kellett volna adni érte akkor ,ibrát meg hanygolni?Hát nem hiszem,pláne akkor Eto'o is marad volt a nyakunkon!

Másik:Itt arról van szó,ha nem játszatná Pep,vagy mert rossz vagy mert dacból,lényegtelen.Ha egy játékos,aki alapvetően bomlasztó személyiség egész évre padra kerül,és eldönti,hogy amint lehet elmegy,joggal mivel nem kell,szted hogy fog viselkedni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2010.08.27. 16:10:10-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.27. 16:04:33

albicelesteX írta:Hallod Te Bestbarca te miről beszélsz???Eto'o teljesítményéről????Jobban kivette a részét a mezőnymunkában mint most Ibra ráadásul lőtte a gólokat.Ne találj már ki ekkora f*szságokat.Az Interben is egyik legjobb,húzó ember,ha kell meghal a pályán és nálunk is azt tette.Vegyél már vissza Guardiola se*ge nyalásából!!!
Én úgy értettem a teljesítményét,hogy régi önmagához képest!Nem mondtam,hogy rossz,csakhogy látszik nem a régi.Nem volt a legjobb 2009ben sem,sokan kritizálták is!Nem mondtam hogy nem hal meg a pályán,vagy hogy rosszabb mint tavaly Ibra volt,csakhogy nem a régi!Inter 2009-től: 32 meccs 12gól.Lehet meghal a pályán,de már nem a régi,azért azt be lehet látni.Van már nála jobb,pl Villa!Én nem nyalom a seggét Pepnek,csak reálisan nézem a dolgot.Amúgy meg miért erzem úgy hogy Pep ért jobban a focihoz,mint itt egyesek!Megjegyzem én nagyjából egyetértek Peppel,értem mit miért tesz!
Amúgy meg inkább azt a nézetet vallom,hogy ő tud vmit,minthogy hozzá nem értő hülye,ahogy itt sokan állatják!Nem hinném hogy hülye,meg hogy nem ért hozzá,azért 8 cím...Sokan szidják,ő meg eredményes,mi jön le ebből,hogy neki van igaza!

albicelesteX
A Vadász

2010.08.27. 15:56:14

Hallod Te Bestbarca te miről beszélsz???Eto'o teljesítményéről????Jobban kivette a részét a mezőnymunkában mint most Ibra ráadásul lőtte a gólokat.Ne találj már ki ekkora f*szságokat.Az Interben is egyik legjobb,húzó ember,ha kell meghal a pályán és nálunk is azt tette.Vegyél már vissza Guardiola se*ge nyalásából!!
Szerk.:Amivel nem vagy tisztába arról miért írsz elengedték volna annyiért amennyiért Ibrat elhoztuk csak Eto'o akkor itt maradt volna és egy éves szerződése után ingyen ment volna el vagy hosszabbítani kényszerültek volna vele.Villa ezért nem jött,ha annyira kellett volna akkor tavaly elhozták volna.Miért bomlasztana Ibra a padon?Azért ha valaki ráér majd de lehetmegteszem én is a Guardiola-éra alatt az igazolásaiból mennyi vált be akik az ő kérésére érkeztek aztán váltak köddé...
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.27. 15:54:12

Zsolti írta:Mikaos!
Villát egy évvel ezelőtt is el tudtuk volna hozni 40 milláért....még így is jobban jártunk volna,akár akkor is,ha Etoo-t ingyen engedjük el....
Villát 50ért sem engedték el,azért nem jött!!!!

Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.27. 15:52:39

Rinku írta:...
Pepre sok mindent lehet mondani,de hogy fenyegtés a Barcára nézve,azért erős!

1.Eto'o-t elküldtem volna én is,ezt sokadjára írom,és mégpedig azért,mert a teljesítmánye,gondolik itt a mutatott játékra,nem volt megfelelő!Sok gólt lőt,de az utolsó évében a többiek tették naggyá!Megjegyzem voltak gondok a viselkedésével is,összességében megértem hogy nem kellett!Azóta sem az igazi,jó hogy "eladtuk"!Saját vélemény!

2.Ibrával pótoltuk,ami olyan vészmegoldás volt.Csak így lehetett elnyomni Eto'o-t!Bejöhetett volna ez a húzás.Nem jött be annyira,megjegyzem lehet kéne adni még egy évet neki,node megértem,hogy nem akar Pep meg a vezetés sem egy zsákbamacska játékost 12misi/évért itt tartani.

-Megjegyzem lehet jól viselkedik,de tuti neki állna bomlasztani,ha a padon végezné kb egész szezonra!
-Saját véleményez is!Nem bukunk vele olyan sokat,sztem még anyagi pluszunk is volt a leigazolásából!De ha csak a legrosszabb esetet nézzük:-46ért jött,mivel ő jött,elment Eto'o, az ő fizuját megúsztuk+10misi,-12misit fizettünk neki,és 40ért megy.Sztem mondjuk mezek,reklámok,tvs közvetítői díjak...miatt inkább +ba vagyunk,de hagyjuk,nem ez a lényeg!A legrosszabb estben így is csak 8misi minusz volt,meg béke az öltözőben az előző szezonban,ami lehet megért ennyit,sőt!
-Megjegyzem ha marad és [auto_cenzúra] lesz,vagy padozik,akkor -12még,nomeg még szarabbul lehet eladni,szal megértem a vezetőséget,hogy nem akar kockáztatni!
-Hogy miért az utolsó pillanatban kell ezt?Mert most jött olyan kérő,ahova el is menne Ibra,ennyi!
-Hogy kell e pótolni?Sztem nem ártana.Hogy kivel jó kérdés,bárki jön nem leeht tudni hogy válik be,de még míg jobb lenne ha vki jönne lutrira,mintha senki,az a veszélyesebb!

3.Touré!Itt Touré már-már az olimposzi Istenek szintjén jár!Jó jó,de azért nem pótolhatalan.Pep rotálni akar vkp poszton,különböző felálláskat alkalmazni,így nem tudta garantálni fix kezdő posztját.Plusz emelést is akart.Touré többet akart játszani,hát elment.Ennyi,itt nem volt elüldözés,csupán eltérő elképzelések az edző és Touré részéről!Pep favorizálta Busit,megjegyzem joggal,nem kis playa és még mekkora lesz,minden edzőnek meg van az elképzelés,neki ez,ezzel nincs baj amíg működik!

4.Játékos eladások!Akik ezen kívül mentek,jó hogy mentek,nem kellenek ide,nem jöttek be,ez van!

5.A keret elég bő,és ezt azért mondom,mert aki itt van arra Pep 100%osan számít!Az előző években sok olyan volt,aki csak fölösbe volt itt!A fiatalok meg elég jók,lehet őket gyengébb meccseken játszatni!Amőgy is elég univerzális játékosaink vannak,akik bárhol bevethetők!Sztem bővebb a keret,mint valaha,mert pl 2009ben olyan játékosok voltak nálunk aki sosem játszottak,vagy ha mégis katasztrófa volt:Sylvinho ,Martín Cáceres,Marc Muniesa(még nem lehetett rá számítani),Gudjohnsen,Hleb,de Marquez is borzalmas volt,Pique,Busi nem volt ilyen stabil.
Most a keretből max Jeffren,JDS,Muniesa(majd elválik)Thiago(sztem berobban)aki labilis!Ha megnézzük van 18 olyan játékos,aki ha játszik nagy baj nem lehet,és 3-4 olyan akikből 2, nagy valószínűséggel robban!
2009-ben 17 játékos forgott a Barcában,mint akire számított Pep,azok közül is többen kétesebbek voltak,mint idén akik itt vannak,és többiek meg nullák voltak!Szal a kert erősödött!Nem a mennyiség a minőség a lényeg!
Pep jól csinálja,meglesz az eredmény is,majd meglátjuk!

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.08.27. 15:30:14

Zsolti írta:Mikaos!
A Villa-Etoo-Ibra témához annyit,hogy nem lett volna muszáj így csinálni....Villát egy évvel ezelőtt is el tudtuk volna hozni 40 milláért....még így is jobban jártunk volna,akár akkor is,ha Etoo-t ingyen engedjük el....

A Busi-Toure témához annyit tennék hozzá,hogy Busi teljesen INDOKOLATLANUL volt ott a kezdőben Yaya kárára....azért minőségi különbség van kettejük között,még mindíg!Busi sokat hibázott, főleg az idény első felében...meg egyébként is...Yaya más szint....Businak annyi előnye van/volt,hogy katalán..... :roll:

Amúgy elismerem az eddző eredményeit,csak emberileg ássa el magát előttem,és még sok ember előtt....
A tudatos csapatépítést én teljesen máshogyan látom...Elüldözi Ibrát,ittmarad a vagy bejön/vagy nem Jeffren,és Bojan,és a másik három használható csatárunk....ez így elég karcsú...+ a középpálya se vmi izmos,még mascheranoval sem...
Pontosítás kedvéért Toure játszott az idény elején, s egyszerűen nem értem, hogy lehet elfogultan szeretni játékosokat, ezzel nincsen baj, s én tisztelem szeretem Touret, de miért nem lehet róla elmondani, hogy igenis gyenge meccsei voltak idény elején kikerült a csapatból, s nem tudta visszaverekedni magát!És Busquets pedig hibátlan játékot mutatott a Vb-n is!Könyörgöm nézze meg pár ember csak a tavalyi szuperkupa meccset vagy Stuttgartban mi volt!Persze Busquets is hibázott, de kb ugyanannyit játszottak mind Toure mind Sergi a tárgyilagosság kedvéért...Nem kell beállítani Touret mártírként!Nagyon jó meccsei voltak Tourenak tavaly is év vége fele, vagy 2 éve erről nem szabad elfeledkezni, ez egyértelmű, de egy edzőnek azt kell berqaknia aki szerinte több hasznot nyújt!Ez pedig idén Busquets volt, Guardiola szerint, most ez jó vagy nem az eredmény őt igazolja!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.08.27. 15:24:21

Mikaos!
A Villa-Etoo-Ibra témához annyit,hogy nem lett volna muszáj így csinálni....Villát egy évvel ezelőtt is el tudtuk volna hozni 40 milláért....még így is jobban jártunk volna,akár akkor is,ha Etoo-t ingyen engedjük el....

A Busi-Toure témához annyit tennék hozzá,hogy Busi teljesen INDOKOLATLANUL volt ott a kezdőben Yaya kárára....azért minőségi különbség van kettejük között,még mindíg!Busi sokat hibázott, főleg az idény első felében...meg egyébként is...Yaya más szint....Businak annyi előnye van/volt,hogy katalán..... :roll:

Amúgy elismerem az eddző eredményeit,csak emberileg ássa el magát előttem,és még sok ember előtt....
A tudatos csapatépítést én teljesen máshogyan látom...Elüldözi Ibrát,ittmarad a vagy bejön/vagy nem Jeffren,és Bojan,és a másik három használható csatárunk....ez így elég karcsú...+ a középpálya se vmi izmos,még mascheranoval sem...
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.27. 15:20:09

Mikaos írta:
Rinku írta:off: sokaknak nem fog tetszeni, amit írtam. Hadd emlékeztessek mindenkit, ez egy fórum, vitahely, nekem ez a véleményem, akinek nem inge, az ne vegye magára. Én megyek öltözködni...
Témáról-témára reagálnék:
1. Eto'o: Ezt írtad: "ha tavaly Guardiola idehozza Villát Eto'o helyére, ha már annyira el akarja taszítani Barcelónától, több pénzt és idegességet megspórolt volna mindenkinek..." -> Na ez az, ami nem sikerült volna sehogy. Ugyanis Villa megvételével Eto'o a nyakunkon ragadt volna (senki sem vette volna meg, még jelentkező sem volt), ráadásul jövőre ingyen távozhatott volna. Ibra volt a vezéráldozat, hogy mindenképpen el lehessen passzolni Eto'o-t, akit nem akart megtartani Pep.
2. Touré: maradhatott volna, de ő választotta a távozást. A jóval több pénz!!!, és több játéklehetőség miatt elköltözött. Touré magatartása érthető, de Guardiola-é is: azon a poszton be akarja járatni Busquets-et, aki a következő 10 évben meghatározó lehet. Ráadásul egy sikeres modell (saját nevelések beépítése) egyik jelképe.
3. Guardiola: Két ilyen sikeres évet nem sok edző mondhat magának. Két ilyen kezdő évet meg senki sem. Tudatosan építi a csapatot, és igyekszik fenntartani a belső tartást, ami -szerintem- a legfontosabb. Ezért elkergeti azokat az elemeket, amelyek bomlasztóan hatnak: Eto'o, Touré, most pedig Ibra. Aki szenved, panaszkodik, nagyképűsködik, főnökösködik, indokolatlan fizetésemelést kér, annak viszlát - és én ezt a mentalitást nagyon kedvelem. Ahogy Pep is nyilatkozta: ő a Barca csapat edzője, nem pedig egy játékosé, a játékos csak egy része a gépezetnek. Ami kilóg, az "selejt": meg kell szabadulni tőle. (Nyilván, te úgy gondolod, hogy inkább Pep a "selejt", de az már az aktuális elnök felelőssége -> aki viszont, amíg siker van, nem fog változtatni.)
Egyszerűen hibátlan.

Nem sarkítva, korrekt módon reprezentálva.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.27. 15:07:02

Rinku írta:off: sokaknak nem fog tetszeni, amit írtam. Hadd emlékeztessek mindenkit, ez egy fórum, vitahely, nekem ez a véleményem, akinek nem inge, az ne vegye magára. Én megyek öltözködni...
Témáról-témára reagálnék:
1. Eto'o: Ezt írtad: "ha tavaly Guardiola idehozza Villát Eto'o helyére, ha már annyira el akarja taszítani Barcelónától, több pénzt és idegességet megspórolt volna mindenkinek..." -> Na ez az, ami nem sikerült volna sehogy. Ugyanis Villa megvételével Eto'o a nyakunkon ragadt volna (senki sem vette volna meg, még jelentkező sem volt), ráadásul jövőre ingyen távozhatott volna. Ibra volt a vezéráldozat, hogy mindenképpen el lehessen passzolni Eto'o-t, akit nem akart megtartani Pep.
2. Touré: maradhatott volna, de ő választotta a távozást. A jóval több pénz!!!, és több játéklehetőség miatt elköltözött. Touré magatartása érthető, de Guardiola-é is: azon a poszton be akarja járatni Busquets-et, aki a következő 10 évben meghatározó lehet. Ráadásul egy sikeres modell (saját nevelések beépítése) egyik jelképe.
3. Guardiola: Két ilyen sikeres évet nem sok edző mondhat magának. Két ilyen kezdő évet meg senki sem. Tudatosan építi a csapatot, és igyekszik fenntartani a belső tartást, ami -szerintem- a legfontosabb. Ezért elkergeti azokat az elemeket, amelyek bomlasztóan hatnak: Eto'o, Touré, most pedig Ibra. Aki szenved, panaszkodik, nagyképűsködik, főnökösködik, indokolatlan fizetésemelést kér, annak viszlát - és én ezt a mentalitást nagyon kedvelem. Ahogy Pep is nyilatkozta: ő a Barca csapat edzője, nem pedig egy játékosé, a játékos csak egy része a gépezetnek. Ami kilóg, az "selejt": meg kell szabadulni tőle. (Nyilván, te úgy gondolod, hogy inkább Pep a "selejt", de az már az aktuális elnök felelőssége -> aki viszont, amíg siker van, nem fog változtatni.)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2010.08.27. 14:43:36

Ígyse láttam még a ****-t dobálni Pepre. Elég elfogult egy írás, mert csak a negatívumokat emeled ki. Pepnek igen is sokat köszönhetünk, elég bizonyíték rá az a 8 kupa amit eddig nyert a csapattal. A negatívumok mellett van 3-4-szer annyi pozitívum véleményem szerint a fiatalok beépítésén a mentalitás fenntartásán a zseniális játékrendszer kialakításáig/fenntartásáig elég sok minden.

Nincsen pótolhatatlan játékos, és Pep úgylátszik ezen a gondolkodás meneten halad. És ameddig jönnek az eredmények (8 kupa) addig úgyis őt fogja igazolni minden, biztos tudja mit csinál.

Énsem értek egyet egyébként sok mindennel, de amíg nyeri nekünk a kupákat az edzői székben csücsülve, addig senki sem köthet bele érdemileg szvsz.

Én annak amúgy nagyon örülnék, ha kialakítana egy 11-ből 11 fős saját nevelésű világverő gárdáát:DDD, ahova nagyon jó úton haladunk vele... Álmomba nem gondoltam vna tavaly hogy Búszkecc ennyire megállja majd a helyét (igaz h Yaya kárára) de ismét adott a Barcának egy isssteni középpályást, Pedrorol nem is beszélve. Ha más ült vna a padon az elmúlt 2 évben, nem vagyok benne biztos h itt lennének ők a cspatban és h világbajnokok lennének.

Tehát egyszómintszáz vannak Pepnek hülye dolgai az tény(néha túl drágának is tünnek) de nagyon sok pozitívum is van a neve mellett amit fel lehet hozni.
Rinku
Director del Fútbol

2010.08.27. 14:19:43

Én meg kezdem úgy érezni, Guardiola fenyegetés a Barcára nézve. Mindenki látja, hogy mi van itt. Kész bolondokháza... Jönnek-mennek az emberek, mint egy átjáróház... Guardiola felépítette a kiskirályságát és kezd magán kívűl kormányozni, megrészegült a hatalomtól...

A kör Eto'oval kezdődött, aki lehet egy tökös srác és nehéz bírni vele, de egy futószalag, ha a góljait nézzük. Ibra idehozása egyenértékű volt Eto'o elküldésével. Ibra csak egy eszköz volt, hogy megszabadulhasson Eto'o-tól... Mindenki tudta és tudja milyen a svéd. Senkinek sem meglepetés a játéka... Mégis, sokan mit vártak tőle? Szegényt sajnálom. Egy hiba a gépben és lehet álmokat kergetni, itt ő sokra nem fogja vinni, ami elég nagy kár. Milánóban a helye, igazán sajnálom, hogy megszivatták, ha tavaly Guardiola idehozza Villát Eto'o helyére, ha már annyira el akarja taszítani Barcelónától, több pénzt és idegességet megspórolt volna mindenkinek...

Majd következett Touré, ha megengeditek az iróniát, az asztal egyik lábát szó szerint kifeszegette. Sokkal jobban ragaszkodom hozzá, mint Guardiolához, amit látok az utóbbi időben, kiábrándító. Aki nem tetszik Pepnek, az mehet. Itt már ő irányít. Mascherano édes kevés pótlása Tourénak, de több, mint a semmi. Ide sem kellene hozni, ha a Szikla még itt lenne. Touréval egy olyan stabilitás és erő terült szét a pályán, ami nélkül nem lett volna meg a 6 kupa. Xavi, Iniesta és Touré. A Hat Kupás Barca gerince. Ha ők nincsenek, sehol nem vagyunk. És még jó néhányan vissza fogják sírni Tourét. Én már most visszasírom.

Jogos a kétely azokban, akik megkérdik - ki lesz a következő? Már pedig Guardiolának kezd elborulni az agya. Ez a fiatlság mánia... Pedroból azért eltt jó játékos, mert szépen, lassan be tudott épülni, nem egész te3rheket rakni a vállára. Ezzel a sok fiatallal egy nagy kártyavárra hasonlítunk. És láttuk már, hogy tud ez a vár Déva-várához hasonlóan összedőlni pillanatok alatt. 90 perc nem elég, hogy visszaadjuk a pofont... Talán rémlik a Chelsea és az Inter elleni párharc. 180 perced van arra, hogy felőrüld a másikat. Nos, egy ilyen Inter ellen, ami tavaly volt (utálom őket, mint a 'mit is' ? amúgy), nem lehetett mit csinálni. Belőttek 3 gólt, nem volt az az Isten és remény is alig, amivel viszonozni tudtuk volna... Már pedig kutyaerős a Dinamo London és az Inter is egyaránt. Ha szerencsénk van, kifognak egy rossz napot és nem találkozunk velük. Ha nincs, fogunk. És a fiatalok sokat nem tudnak ellenük tenni. Kellene Eto'o és Touré, azon vagyok most már én is. Lehet lehurrogni, lehet nem, Guardiola nem teljesen az, akinek megismerhettük korábban. Vagy jó színész, ez a másik. Félek a jövőtől, mert sebezhetőek vagyunk és irgalmatlanul megtorolják rajtunk a hibákat.

Kellenek a Touré és Eto'o kaliberű játékosok. Jó, hogy ennyi sz*r ellenére legalább Mascheranot idehozzák. Jót fog tenni, kicist felpörgeti az indulatokat. A Chelseas, Interes orkok ellen hasznát fogjuk még venni.

Továbbra is elvetemült Barca drukker vagyok, de Guardiolaban már nem azt látom, akit eredetileg, ha a dolgok így fognak menni továbbra is, ahogy most is, menjen amerre lát...

off: sokaknak nem fog tetszeni, amit írtam. Hadd emlékeztessek mindenkit, ez egy fórum, vitahely, nekem ez a véleményem, akinek nem inge, az ne vegye magára. Én megyek öltözködni...
Football, bloody hell. /SAF/
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.27. 14:13:07

zsulter írta:
lluisllach89 írta: Annak az X %-a és jó néhány kulcsember sajátnevelés és nem ő építette be, szóval ne kezdjük el ezt a marhaságot.
Az érkezőknek is hatalmas szerepe van, úgy ahogy Pepnek.
:lol: Most megmosolyogtattál...de gondolom nem kell leírni a triplázó csapat kezdő 11-ét és azt sem hogy Messit és Iniesta-t ki építette be... Alvesen és félig meddig Piqué-n kivül (Marquez akkor még sokkal inkább alap volt) ugyanaz volt a kezdő, de felőlem erősködhetsz.... :wink:

Az pedig hogy az érkezőknek vagy Pep-nek ne lett volna nagy szerepe a sikerekben ezt egy percig nem vitatom....csak azt mondom, hogy a triplázás kulcsemberei ugyanazok voltak, mint Rijkaard utolsó évében...Puyol, Touré, Xavi, Messi, Eto'o, Henry, Iniesta...de gondolom nem mondtam újat...

Továbbra is fentartom, hogy Rijkaard fényévekkel jobban igazolt, mint Guardiola idáig...
Átraktam ebbe a topicba.
Szóval: azt a 90%-s dolgot ugye te említetted meg. Nem Rijkaard ideje alatt debütált Iniesta, így van ezzel Xavi is.
Messit törvényszerű volt bedobni, de hál'Istennek ennek a triónak nincs köze az igazolásokhoz.

Abban igazad van, hogy a csapat gerince meg volt.
Azt nyilvánvalóan fel kellett frissíteni,újakat igazolni.

És most lehet jönni az eltékozolt igazolásokkal, de az ő rendszerébe, az Ő által verhetetlenné tett együttesbe nem férnek be.
És ha már szóba kerültek a beépítések, akkor ne feledjük el Busquetset és Pedrot, bár utóbbi a holland ideje alatt debütált.
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.08.27. 13:59:08

én abban reménykedek hogy maradnak az eredmények,a szép játék mert már kezdi kicsit kihúzni a gyufát.

elszórt pénzek, elküldött játékosok ,hirtelen döntések .. elég érdekes :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.27. 13:46:59

Azt nem értem, h Pep magyaráz arról, h a személyiség fontosabb a játéktudásnál (részben valamennyire igaz), de neki sem ártana egy rendesebb gerinc...ezt a sunyi alattomosságát nagyon nem bírom
és nem lennék meglepve, ha Bojannal is ugyanez történne egy időn belül...
:roll:
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.27. 12:06:32

mademan írta:azt hiszem piqué is ekkor jött potom 5 millióért!
:arrow: úgy tűnik az olcsó húzások eddig bejöttem, mint a méregdrága vételek... remélem villa lesz a kivétel
Azt hiszem,hogy mar megvan a kivetel Alves szemelyeben, o is 30 millioert erkezett es megerte a penzet(meg akkor is ha beadni nem tud,de ha meggondoljuk elso evenek az elejen egesz jo beadasai voltak es 3-4 meccsenket meg most is van 1-1 zsenialis meglatasa,beadasa).Szerintem Villa se fog csodot mondani.... :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:59:37

mademan írta:
Tocy írta:2008. Kinevezik. Nem kell neki Ronaldinho, Deco, Eto'o. Eto'o nem kell senkinek, áron alul viszont nem akarja eladni. Külön kérésre érkezik Hleb, Cáceres, Henrique. A gyenge, motiválatlan Barcából egy szinte verhetetlen, triplázó csapatot csinált. Beépítette és válogatottá tette Busquetset.
azt hiszem piqué is ekkor jött potom 5 millióért!
:arrow: úgy tűnik az olcsó húzások eddig bejöttem, mint a méregdrága vételek... remélem villa lesz a kivétel
Igaz, róla megfeledkeztem. :)
mademan
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:55:20

P.U.Y.O.L. írta: És azt még nem is említetted meg, hogy mindig csak 1 évre hosszabbít, mert szerinte ki kell érdemeli minden évben, hogy leülhessen a Barca kispadjára!
és így azért az eredményeihez mérten tud fizetést is kiharcolni magának :wink:
ki van ez találva, guardiola mindenképp jól jár
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:54:00

Nagyjából ennyi tényekben Guardiola munkássága. Egyre inkább megkérdőjelezhető döntések, de az eredmények jönnek...
És itt az igazság! Lehet szeretni Eto'o,Touré,,Ibrát, de mi a BARCÁNAK szurkolunk nem a játékosoknak. Nyilván vannak kedvenceink, és ez természetes is, de akárki távozik a Barcából, attól a klub még meg marad.
mademan
Capitá del Barça

2010.08.27. 11:52:55

Tocy írta:2008. Kinevezik. Nem kell neki Ronaldinho, Deco, Eto'o. Eto'o nem kell senkinek, áron alul viszont nem akarja eladni. Külön kérésre érkezik Hleb, Cáceres, Henrique. A gyenge, motiválatlan Barcából egy szinte verhetetlen, triplázó csapatot csinált. Beépítette és válogatottá tette Busquetset.
azt hiszem piqué is ekkor jött potom 5 millióért!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:50:02

2008. Kinevezik. Nem kell neki Ronaldinho, Deco, Eto'o. Eto'o nem kell senkinek, áron alul viszont nem akarja eladni. Külön kérésre érkezik Hleb, Cáceres, Henrique. A gyenge, motiválatlan Barcából egy szinte verhetetlen, triplázó csapatot csinált. Beépítette és válogatottá tette Busquetset.

2009. Hleb, Cáceres, Henrique megy kölcsönbe....mind kegyvesztett. Eto'o 30 gólt vert a bajnokságban, de most már semmiképp sem maradhat. Egyetlen célja van Pepnek: a kamerunit eltávolítani. Ez csak hatalmas ráfizetéssel lehetséges, így jön létre a transzfer az Interrel és érkezik a Klub eddigi legdrágább igazolásaként Ibrahimovics. Külön kérésre egy sokak számára érthetetlen 25 milliós vételként érkezik Csigrinszkij. Maxwell jön csendben, fű alatt, később kiderül, hogy nagyszerű vétel volt. A bajnokságot rekordpontszámmal nyerjük, BL-ben is elődöntőig jutunk, közben nyerjük a szuperkupákat. Továbbra is a Barca az etalon, a világ legjobb csapata. Egy újabb fiatalt épít be Pedro személyében, szintén válogatottságig viszi.

2010. Tourénak nincs maradása, nem fér bele Pep elképzeléseibe, csak csereként számít rá. A tavalyi sztárigazolás, Ibrahimovics sem fér el már Pepnél, el akarja adni. Egyre szűkebb a keret, de még így sem akar igazolni, teljes mértékben a fiatalokra bízza. Még nyár elején érkezik a távozó Henry helyére Villa. Marquezt sem akarja itt tartani, csak 4. védőként számít rá, ezért távozik, méghozzá ingyen. Érkezik fű alatt az univerzális Adriano. Eddig nagy fogásnak tűnik. Az utolsó napokban érkezik Mascherano.

Nagyjából ennyi tényekben Guardiola munkássága. Egyre inkább megkérdőjelezhető döntések, de az eredmények jönnek...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 20:13:57

Lionel85 írta:Egyébként még mindig nem értem Abidal középre való beállítását. Remélem nagy meccseken nem fog ott szerepelni, mert súlyos árat fizethetünk ezért a taktikáért.
Pedig az az eredeti posztja. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.08.26. 20:04:00

jövőre kit fog elüldözni????
Alvest? Keitát? Adrianot? Villát???
mit akar ez az ember? athletic bilbaot???? :?
Válasz küldése