Ő pont a szerénységéről híres, meg arról hogy bírná, nem?albicelesteX írta:Miért bomlasztana Ibra a padon?
Bomlasztásról meg..
Le kellett nyilatkoznia hogy problémák vannak közte és Pep közt.
Ő pont a szerénységéről híres, meg arról hogy bírná, nem?albicelesteX írta:Miért bomlasztana Ibra a padon?
Jobb volt mint ibra,de ezt előre nem lehetett tudni.Ha összahasonlítjuk a játékát és itt a játékát nézzük,hogy hogy szerezte a góljait,hogyan volt eredményes,mit tett ő azért hogy gólt lőjjön,alias hogy hány gólt hozott össze ő,és hányat társai,na ebben volt nagy hanyatlás,ami miatt elküldtem vona én is,mert van jobb,ez nem Ibra lett,de nem lehetett tudni,ma már pl. jobb egy Villa!blaugrana!? írta: eto'o játéka nem volt megfelelő majdnem minden szezonjában 20 fölé ment, ha többiek tették naggyá akkor ibrát miért nem sikerült?? ugyan az a 2 személy volt mögötte de nem mutatot semmit! eto'o-t és ibrát viselkedésileg nem lehet összehasonlítani eto meghalna a pályán mig ibra egy flegma csucsomászó semmi több.
eto'o játéka nem volt megfelelő majdnem minden szezonjában 20 fölé ment, ha többiek tették naggyá akkor ibrát miért nem sikerült?? ugyan az a 2 személy volt mögötte de nem mutatot semmit! eto'o-t és ibrát viselkedésileg nem lehet összehasonlítani eto meghalna a pályán mig ibra egy flegma csucsomászó semmi több.Pepre sok mindent lehet mondani,de hogy fenyegtés a Barcára nézve,azért erős!
1.Eto'o-t elküldtem volna én is,ezt sokadjára írom,és mégpedig azért,mert a teljesítmánye,gondolik itt a mutatott játékra,nem volt megfelelő!Sok gólt lőt,de az utolsó évében a többiek tették naggyá!Megjegyzem voltak gondok a viselkedésével is,összességében megértem hogy nem kellett!Azóta sem az igazi,jó hogy "eladtuk"!Saját vélemény!
2.Ibrával pótoltuk,ami olyan vészmegoldás volt.Csak így lehetett elnyomni Eto'o-t!Bejöhetett volna ez a húzás.Nem jött be annyira,megjegyzem lehet kéne adni még egy évet neki,node megértem,hogy nem akar Pep meg a vezetés sem egy zsákbamacska játékost 12misi/évért itt tartani.
-Megjegyzem lehet jól viselkedik,de tuti neki állna bomlasztani,ha a padon végezné kb egész szezonra!
Én úgy értettem a teljesítményét,hogy régi önmagához képest!Nem mondtam,hogy rossz,csakhogy látszik nem a régi.Nem volt a legjobb 2009ben sem,sokan kritizálták is!Nem mondtam hogy nem hal meg a pályán,vagy hogy rosszabb mint tavaly Ibra volt,csakhogy nem a régi!Inter 2009-től: 32 meccs 12gól.Lehet meghal a pályán,de már nem a régi,azért azt be lehet látni.Van már nála jobb,pl Villa!Én nem nyalom a seggét Pepnek,csak reálisan nézem a dolgot.Amúgy meg miért erzem úgy hogy Pep ért jobban a focihoz,mint itt egyesek!Megjegyzem én nagyjából egyetértek Peppel,értem mit miért tesz!albicelesteX írta:Hallod Te Bestbarca te miről beszélsz???Eto'o teljesítményéről????Jobban kivette a részét a mezőnymunkában mint most Ibra ráadásul lőtte a gólokat.Ne találj már ki ekkora f*szságokat.Az Interben is egyik legjobb,húzó ember,ha kell meghal a pályán és nálunk is azt tette.Vegyél már vissza Guardiola se*ge nyalásából!!!
Villát 50ért sem engedték el,azért nem jött!!!!Zsolti írta:Mikaos!
Villát egy évvel ezelőtt is el tudtuk volna hozni 40 milláért....még így is jobban jártunk volna,akár akkor is,ha Etoo-t ingyen engedjük el....
Pepre sok mindent lehet mondani,de hogy fenyegtés a Barcára nézve,azért erős!Rinku írta:...
Pontosítás kedvéért Toure játszott az idény elején, s egyszerűen nem értem, hogy lehet elfogultan szeretni játékosokat, ezzel nincsen baj, s én tisztelem szeretem Touret, de miért nem lehet róla elmondani, hogy igenis gyenge meccsei voltak idény elején kikerült a csapatból, s nem tudta visszaverekedni magát!És Busquets pedig hibátlan játékot mutatott a Vb-n is!Könyörgöm nézze meg pár ember csak a tavalyi szuperkupa meccset vagy Stuttgartban mi volt!Persze Busquets is hibázott, de kb ugyanannyit játszottak mind Toure mind Sergi a tárgyilagosság kedvéért...Nem kell beállítani Touret mártírként!Nagyon jó meccsei voltak Tourenak tavaly is év vége fele, vagy 2 éve erről nem szabad elfeledkezni, ez egyértelmű, de egy edzőnek azt kell berqaknia aki szerinte több hasznot nyújt!Ez pedig idén Busquets volt, Guardiola szerint, most ez jó vagy nem az eredmény őt igazolja!Zsolti írta:Mikaos!
A Villa-Etoo-Ibra témához annyit,hogy nem lett volna muszáj így csinálni....Villát egy évvel ezelőtt is el tudtuk volna hozni 40 milláért....még így is jobban jártunk volna,akár akkor is,ha Etoo-t ingyen engedjük el....
A Busi-Toure témához annyit tennék hozzá,hogy Busi teljesen INDOKOLATLANUL volt ott a kezdőben Yaya kárára....azért minőségi különbség van kettejük között,még mindíg!Busi sokat hibázott, főleg az idény első felében...meg egyébként is...Yaya más szint....Businak annyi előnye van/volt,hogy katalán.....![]()
Amúgy elismerem az eddző eredményeit,csak emberileg ássa el magát előttem,és még sok ember előtt....
A tudatos csapatépítést én teljesen máshogyan látom...Elüldözi Ibrát,ittmarad a vagy bejön/vagy nem Jeffren,és Bojan,és a másik három használható csatárunk....ez így elég karcsú...+ a középpálya se vmi izmos,még mascheranoval sem...
Egyszerűen hibátlan.Mikaos írta:Témáról-témára reagálnék:Rinku írta:off: sokaknak nem fog tetszeni, amit írtam. Hadd emlékeztessek mindenkit, ez egy fórum, vitahely, nekem ez a véleményem, akinek nem inge, az ne vegye magára. Én megyek öltözködni...
1. Eto'o: Ezt írtad: "ha tavaly Guardiola idehozza Villát Eto'o helyére, ha már annyira el akarja taszítani Barcelónától, több pénzt és idegességet megspórolt volna mindenkinek..." -> Na ez az, ami nem sikerült volna sehogy. Ugyanis Villa megvételével Eto'o a nyakunkon ragadt volna (senki sem vette volna meg, még jelentkező sem volt), ráadásul jövőre ingyen távozhatott volna. Ibra volt a vezéráldozat, hogy mindenképpen el lehessen passzolni Eto'o-t, akit nem akart megtartani Pep.
2. Touré: maradhatott volna, de ő választotta a távozást. A jóval több pénz!!!, és több játéklehetőség miatt elköltözött. Touré magatartása érthető, de Guardiola-é is: azon a poszton be akarja járatni Busquets-et, aki a következő 10 évben meghatározó lehet. Ráadásul egy sikeres modell (saját nevelések beépítése) egyik jelképe.
3. Guardiola: Két ilyen sikeres évet nem sok edző mondhat magának. Két ilyen kezdő évet meg senki sem. Tudatosan építi a csapatot, és igyekszik fenntartani a belső tartást, ami -szerintem- a legfontosabb. Ezért elkergeti azokat az elemeket, amelyek bomlasztóan hatnak: Eto'o, Touré, most pedig Ibra. Aki szenved, panaszkodik, nagyképűsködik, főnökösködik, indokolatlan fizetésemelést kér, annak viszlát - és én ezt a mentalitást nagyon kedvelem. Ahogy Pep is nyilatkozta: ő a Barca csapat edzője, nem pedig egy játékosé, a játékos csak egy része a gépezetnek. Ami kilóg, az "selejt": meg kell szabadulni tőle. (Nyilván, te úgy gondolod, hogy inkább Pep a "selejt", de az már az aktuális elnök felelőssége -> aki viszont, amíg siker van, nem fog változtatni.)
Témáról-témára reagálnék:Rinku írta:off: sokaknak nem fog tetszeni, amit írtam. Hadd emlékeztessek mindenkit, ez egy fórum, vitahely, nekem ez a véleményem, akinek nem inge, az ne vegye magára. Én megyek öltözködni...
Átraktam ebbe a topicba.zsulter írta:lluisllach89 írta: Annak az X %-a és jó néhány kulcsember sajátnevelés és nem ő építette be, szóval ne kezdjük el ezt a marhaságot.
Az érkezőknek is hatalmas szerepe van, úgy ahogy Pepnek.Most megmosolyogtattál...de gondolom nem kell leírni a triplázó csapat kezdő 11-ét és azt sem hogy Messit és Iniesta-t ki építette be... Alvesen és félig meddig Piqué-n kivül (Marquez akkor még sokkal inkább alap volt) ugyanaz volt a kezdő, de felőlem erősködhetsz....
![]()
Az pedig hogy az érkezőknek vagy Pep-nek ne lett volna nagy szerepe a sikerekben ezt egy percig nem vitatom....csak azt mondom, hogy a triplázás kulcsemberei ugyanazok voltak, mint Rijkaard utolsó évében...Puyol, Touré, Xavi, Messi, Eto'o, Henry, Iniesta...de gondolom nem mondtam újat...
Továbbra is fentartom, hogy Rijkaard fényévekkel jobban igazolt, mint Guardiola idáig...
Azt hiszem,hogy mar megvan a kivetel Alves szemelyeben, o is 30 millioert erkezett es megerte a penzet(meg akkor is ha beadni nem tud,de ha meggondoljuk elso evenek az elejen egesz jo beadasai voltak es 3-4 meccsenket meg most is van 1-1 zsenialis meglatasa,beadasa).Szerintem Villa se fog csodot mondani....mademan írta:azt hiszem piqué is ekkor jött potom 5 millióért!
úgy tűnik az olcsó húzások eddig bejöttem, mint a méregdrága vételek... remélem villa lesz a kivétel
Igaz, róla megfeledkeztem.mademan írta:azt hiszem piqué is ekkor jött potom 5 millióért!Tocy írta:2008. Kinevezik. Nem kell neki Ronaldinho, Deco, Eto'o. Eto'o nem kell senkinek, áron alul viszont nem akarja eladni. Külön kérésre érkezik Hleb, Cáceres, Henrique. A gyenge, motiválatlan Barcából egy szinte verhetetlen, triplázó csapatot csinált. Beépítette és válogatottá tette Busquetset.
úgy tűnik az olcsó húzások eddig bejöttem, mint a méregdrága vételek... remélem villa lesz a kivétel
és így azért az eredményeihez mérten tud fizetést is kiharcolni magánakP.U.Y.O.L. írta: És azt még nem is említetted meg, hogy mindig csak 1 évre hosszabbít, mert szerinte ki kell érdemeli minden évben, hogy leülhessen a Barca kispadjára!
És itt az igazság! Lehet szeretni Eto'o,Touré,,Ibrát, de mi a BARCÁNAK szurkolunk nem a játékosoknak. Nyilván vannak kedvenceink, és ez természetes is, de akárki távozik a Barcából, attól a klub még meg marad.Nagyjából ennyi tényekben Guardiola munkássága. Egyre inkább megkérdőjelezhető döntések, de az eredmények jönnek...
azt hiszem piqué is ekkor jött potom 5 millióért!Tocy írta:2008. Kinevezik. Nem kell neki Ronaldinho, Deco, Eto'o. Eto'o nem kell senkinek, áron alul viszont nem akarja eladni. Külön kérésre érkezik Hleb, Cáceres, Henrique. A gyenge, motiválatlan Barcából egy szinte verhetetlen, triplázó csapatot csinált. Beépítette és válogatottá tette Busquetset.
Pedig az az eredeti posztja.Lionel85 írta:Egyébként még mindig nem értem Abidal középre való beállítását. Remélem nagy meccseken nem fog ott szerepelni, mert súlyos árat fizethetünk ezért a taktikáért.