Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A Copy Con az nagyon állat!Cooltiszo írta:Télleg, közületek volt vki múlt héten az OSG-n?
kumma jó volt, a Hősök+Gőzy&Fanka kumma jó volt!!!!
A legnagyobb számok: Hősök feat. Connections-Honfoglalók
Mc Gőz- A többi nem számít
Copy Con-Raggaraggaragga remix
50 Cent a király!Morminho írta:Attól még, h neked nem teccik attól még másnak tecchet, én pl a Green Dayt utálom, úgyhogy ízlések és pofonok...Kitfisto írta:Gratulálok!Ez meg a másik "szép" dal.![]()
Nem tom ebbe mit lehet élvezni hogy össze-vissza dumálnak és néhe elkáromkodja magát.Elég szomorú zenék.
Tudjátok ha én zenét hallgatok akkor azért hallgatom hogy élvezzem nem azért hogy azt halljam hogy a K*rva élet meg stb.
Attól még, h neked nem teccik attól még másnak tecchet, én pl a Green Dayt utálom, úgyhogy ízlések és pofonok...Kitfisto írta:Gratulálok!Ez meg a másik "szép" dal.![]()
Nem tom ebbe mit lehet élvezni hogy össze-vissza dumálnak és néhe elkáromkodja magát.Elég szomorú zenék.
Tudjátok ha én zenét hallgatok akkor azért hallgatom hogy élvezzem nem azért hogy azt halljam hogy a K*rva élet meg stb.
...hát igen 12 évesen nem lehet felfogni a témát...legalábbis én 12 évesen nem voltam sex orientált!Taibi írta:Figyelni kellene a szövegre...........
Meg is kellene érteni, hogy mi a mondanivalója.....
Amúgy Fankadeli - Isten hozott...örgöd vihet c. album nagyon nagyon jó!
badi látom igen kifinomult zenei ízlésed van![/quote]Zsolti írta: Profi.mp3
Figyelni kellene a szövegre...........Kitfisto írta: Gratulálok!Ez meg a másik "szép" dal.![]()
...ki mondta hogy szedd le ha a másikat is fikázod???Kitfisto írta:Gratulálok!Ez meg a másik "szép" dal.![]()
Kitfisto írta: Tudjátok ha én zenét hallgatok akkor azért hallgatom hogy élvezzem nem azért hogy azt halljam hogy a K*rva élet meg stb.
Gratulálok!Ez meg a másik "szép" dal.balboa7 írta:...nah, én is felnyomok egy számot!
...Siska Feenoocchee - MotherFucker (aki tudja fordítsa le, mer magyarul nem kívántam beírni!!!)
...élvezzétek!!!![]()
..ki a farkam kiváncsi a te véleményedre???Kitfisto írta:kb. 10 másodrercig hallgattam aztán ki is kapcsoltam.A Falra mászok az ilyen zenéktől.Green Dayt kell hallgatni és kész.
kb. 10 másodrercig hallgattam aztán ki is kapcsoltam.A Falra mászok az ilyen zenéktől.balboa7 írta:...Itt van egy új kis muzsíkaa!!!![]()
...Nabis & Beta - Bólogatós játékok...a srácok 17 körül mozognak!
Kicsit szomoru,de nem rosszbalboa7 írta:...Itt van egy új kis muzsíkaa!!!![]()
...Nabis & Beta - Bólogatós játékok...a srácok 17 körül mozognak!
Nem a Baby Gabi a nagy szám és a hidrogénhajú egy népművészeti cserépedény, hanem az a nagy szám ahogy le van mixelveOrdog írta:BABY GABIIIII. JEEEEEEEEEEEEEE A KEDVENCEM..... Főleg amikor azzal a hifrogénfejű statisztával tolja...Barcelonafan írta:Itt egy zene annak aki kedveli a diszkózenét:
Baby Gabi - Fáj minden szó (Erős vs. Spigiboy Dancemix)
http://rapidshare.de/files/4867045/Baby ... _.mp3.html
Barcelonafan. Lécci normális zenét próbálj már betolni. Ne ilyen DISZKÓS [auto_cenzúra]....