Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lesz.Drigo írta:na mi van a pólóval nagyon csönd van körülötte
szerintem seCharlie írta:Nekem nem kell rá Eurobarcás cucc!:roll:
C.
...sztem is yo lenne!...kis reklám!!! - bár ki nem ismerné???Badi írta:ha még nem végleges a póló, akkor egy ötlet: valahol rajta lehetne hogy eurobarca.hu nem?
Nem lenne az már túl sok?Badi írta:ha még nem végleges a póló, akkor egy ötlet: valahol rajta lehetne hogy eurobarca.hu nem?
komolyan is vehetted volna... ennyi erővel Enrique is írhatott volna Luchoról...Kitfisto írta:Tedd meg azt Taibi amit már én is(!) megtettem a portré topicba.Én még képet is raktam magamról.
itt az idő!Taibi írta:(én beszélek, közben még én se írtam magamról semmit...)
Mutatkozz be, küldj magadról képet+telefonszámot, és már be is vagy fogadva...dóry írta:hello mindenkinek!
most fedeztem fel ezt a honlapot, és nagyon tetszik. remélem legalább egy kicsit sikerül beilleszkednem ebbe a társaságba... adjatok egy esélyt!![]()
![]()
nah jó nem puncsolok...![]()
a pólók valóban nagyon jók, én is örülnék egynek, de én nem vagyok Ultras, szal nem veszek. majd talán egy-két év múlva, ha befogadtok..![]()
addig is csak a Barca!
Hülyeségeket ne beszéljdóry írta:hello mindenkinek!
most fedeztem fel ezt a honlapot, és nagyon tetszik. remélem legalább egy kicsit sikerül beilleszkednem ebbe a társaságba... adjatok egy esélyt!![]()
![]()
nah jó nem puncsolok...![]()
a pólók valóban nagyon jók, én is örülnék egynek, de én nem vagyok Ultras, szal nem veszek. majd talán egy-két év múlva, ha befogadtok..![]()
addig is csak a Barca!