Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ilyen probléma sosincs,hisz 5-6 sérült mindig van.Barcaman1993 írta:Tegnap volt alkalmam megnézni mindkét meccset (Espanyol-Getafe, Osasuna-Almería), na jó a viccet félretéve a Madridot meg minket. A sajátunkat nem is akarom kommentálni, mert az eredmény magáért beszél. Viszont valami szöget ütött tegnap a fejembe a Madrid meccs folyamán. Ha Özil meg Khedira nem fér be a kezdőbe, akkor mikor Kaká és társai felépülnek, akkor mi lesz pl. velük? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy túl sok dudás van egy csárdában, főleg a kp poszton. Erről mi a véleményetek?
Amikorm mi kezdtük, akkor azért volt kb 25 kapuralövésünk meg 2 kapufánk.S.Doyle írta:Fontos a 2-pont hisszen tavaly is csak 3-al nyertünk de nem is ezért inkább lélektanilag. Amugy tényleg mi is hasonló képp kezdtünk és aztán..... De Murinho is igy kezdte az Internél és ott is Tripla lett
Garcias Benitez, Liverpool és a jobbik Madridi csapatnak hogy nincs meg nekik a hat kupa
Szerintem nem volt ez annyira szörnyű kezdés a részükről. Nem sikerült nyerniük, de a meccs egyes részeiben egész nagy nyomást tudtak gyakorolni az ellenfélre, volt néhány szép támadásuk. Lehet belőle valami, ha moréna munkássága beérik egy kicsit. De addig is szép számmal fognak pontokat hullajtani, ami meghatározza majd az idény végkimenetelét szerintem. A védelmük viszont tényleg gyatrának tűnik, de ez nem újdonság.ozsimiki írta:Jose szép első meccset produkált![]()
szegény szurkolók ,bár még sok van hátra, csak reménykedhetnek,h ennél szebben fogják tolni.
igaz írták páran itt,h egyelőre az a lényeg Josécskával,h profi mentalitás visszatérjen az egész csapatra, aztán talán jöhetne vmi szép játék féleség is...meglátjuk
Na látod, ezt így kell. Kicsillagozod vagy autocenzúra, egyre megy: alulkultúrált stílusban fórumozol, és ezt nálunk legalábbis nem lehet.herr.toth írta:
modnak:
az meg h leirom h egy ROSSZ mecs volt sztem semmi kivetnivalo nincs benne.
most azért mert én nem vagyok az a jó fiú aki helyesel minden hozzászólásotokhoz máris le vagyok szólva. én kérek elnézést
Mi az, talán savanyú a szőlő?herr.toth írta:annyira gyerekes itt pár ember. kéne egy bizonyos korhatár ami felett lehet regisztrálni.
[auto_cenzúra] meccs volt . ti is fogtok még pontot veszteni. nem kell messze menő következtetéseket levonni. páran már látják h Puyol emeli magasba a serleget...
előbb kéne picit gondolkodni. joccakát
Írtam is nekik, hogy akkor idén lőhetnének mondjuk ők is gólt a Clasicon, biztos felmenne egy kicsit az adrenalinLionel Kicsi Messi írta:nagyon izgalmas szezon lesz...
nem vagyunk elszálva...tudjuk h még csak most kezdődőtt a bajnokság...nem látjuk hogy magunk előtt hogy Puyol a magasba emeli a trófeát.. te meg sztem nyeld le hogy nem nyertetek az idény nyitón...herr.toth írta:annyira gyerekes itt pár ember. kéne egy bizonyos korhatár ami felett lehet regisztrálni.
[auto_cenzúra] meccs volt . ti is fogtok még pontot veszteni. nem kell messze menő következtetéseket levonni. páran már látják h Puyol emeli magasba a serleget...
Tiltsd már meg egy Barcásnak Barcás fórumon, hogy örüljön, hogy a legnagyobb riválisa bukott.herr.toth írta:annyira gyerekes itt pár ember. kéne egy bizonyos korhatár ami felett lehet regisztrálni.
Nem hiszem hogy komolyan gpndolja bárki is, hogy eldőlt a liga 1 forduló után. Te is tudod ezt de legalább bele lehet kötni valamibe ugye?herr.toth írta:annyira gyerekes itt pár ember. kéne egy bizonyos korhatár ami felett lehet regisztrálni.