Portrék...
-
- Eurobarca Staff
Na akkor én is bemutatkozom. Nem hiszem h annyira fogtok nekem örülni mint dóry-nak mer közel se mvok annyira csinos mint Ő. Szal civilben Zalkai Dániel vok veszprém mellett laakom Felsőörsön. 16 éves vok kb 10 éve focizom tavaly megnyertük a serdülő bajnokságot most meg ifivel 3-ból 3-at nyertünk jó lenne ezt is megnyerni képem még nincs de igyexem.
köszönjük a bemutatkozást, már csak egy képet kérünk

- dóry
- Barça B
jah és ez vagyok én:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050725/ ... ty_051.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050725/party_052.jpg ( a bal oldali)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050725/ ... ty_051.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050725/party_052.jpg ( a bal oldali)
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
- dóry
- Barça B
Nah valaki azt mondta h ide irjak, és mutatkozzam be, mint új látogató. hát tessék:
Dóri vagyok 17 éves hetero hajadon nő. Békés megyében, azon belül Békés városban lakom. Szakközépsuliban tanulok, bár ez nem olyan izgalmas, szal hagyjuk. Imádom a sportokat, 8 éve kosarazom, 4éve igazolt játékosként nb2ben. Imádom a focit, de csak nézni, mert játszani nem tudok! Kedvenc csapatom (minő meglepetés) a Barcelona, kedvenc játékosom nincs. Zenében főleg hiphopot és reggaet hallgatok, szal iszonyat laza csaj vagyok..
Imádom az életet, a bulizást, a sportokat, a barátaimat.
asszem mára ennyi...
jah még valami.. az oviban nád volt a jelem..
és én is szeretem a sangriát..
Dóri vagyok 17 éves hetero hajadon nő. Békés megyében, azon belül Békés városban lakom. Szakközépsuliban tanulok, bár ez nem olyan izgalmas, szal hagyjuk. Imádom a sportokat, 8 éve kosarazom, 4éve igazolt játékosként nb2ben. Imádom a focit, de csak nézni, mert játszani nem tudok! Kedvenc csapatom (minő meglepetés) a Barcelona, kedvenc játékosom nincs. Zenében főleg hiphopot és reggaet hallgatok, szal iszonyat laza csaj vagyok..

Imádom az életet, a bulizást, a sportokat, a barátaimat.
asszem mára ennyi...
jah még valami.. az oviban nád volt a jelem..

és én is szeretem a sangriát..

Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
csak nem Sangriát iszogatunk

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az nem haj.Boixos írta:jó a hajad! biztos nagy bob marley rajongó lehetsz

in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eljött a nagy nap bemutatkozom.
Tudom miután meglátjátok a képet rólam egyből hajtóvadászatot fogtok elrendelni.
Na akkor.A nevem Kitfisto
Mint jól látjátok a Jediket szolgálom.
Sajna barátnőjük a jediknek nem lehet de nekem van egy a neve:Anikó.De ezt nem mondhatjuk el Windu mesternek és Yodának mert akkor mehetek a birodalomhoz.
Tudom-tudom.Nem vagyok egy szépség dehát isten-isten.Én mégiscsak a Jediket szolgálom és nem szépségveresnyekre járok.Na itt a jó kép.
www.starwars.com/databank/character/kitfisto/

Na akkor.A nevem Kitfisto
Mint jól látjátok a Jediket szolgálom.

Sajna barátnőjük a jediknek nem lehet de nekem van egy a neve:Anikó.De ezt nem mondhatjuk el Windu mesternek és Yodának mert akkor mehetek a birodalomhoz.
Tudom-tudom.Nem vagyok egy szépség dehát isten-isten.Én mégiscsak a Jediket szolgálom és nem szépségveresnyekre járok.Na itt a jó kép.

www.starwars.com/databank/character/kitfisto/

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Hát nem igazán,de ott lakom az erdő mellett rögtön a kép jobbszélén,középtájt,alulról a legelső egyedülálló szürkeházban(zöldes házsor felett rögtön)!!Mr. Master írta:És rajta vagy a képen, Charlie?
C.
JEEEEEEE úgy látom van nyíregyházi is köztetek ez a lényeg meg az hogy itt mindenki BARCÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
És rajta vagy a képen, Charlie?
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Chris
- Capitá del Barça
Vito írta:Ramblas?!
akkor biztos benéztél a Nike boltba. tele van Barca cuccokkal![]()
meg van ott egy faja piac isminden olyan gyümölcsöt lehet kapni, amiről még sosem hallottam
igen bejártam az egész várost 12 napig voltam kint.
a piac az tényleg hihetetlen, a nike bolt is jó, a de barca megastore-tól még messze van.
már alig várom, hogy visszamehessek egy meccsre

hmm tényleg jobban megnézve elég nagy a szintkülönbség
jaja, engem isVito írta:Kitfisto, te nem mutatkozol be???
sztem sokunkat érdekelne... Cool Laughing Wink
Nagyon szép hely...bezeg én 1 putri faluban lakom

- Charlie
- Öreg Harcos
Ööö,nem repülőről nyomatták a képet,de egyébként itt télleg nagy szintkülönbség van,pl az a betoncsík ami a kép közepén fut a háztömbök mellett az olyan meredek hogy amikor itt futott be a Tour de Hungary,akkor a versenyzők sokkot kaptak hogy a befutó és a célvonal annak a tetején van,nem díjazták.Z. Iván írta:Ennyire nem látszik a képen a szintkülönbség, vagy nekem legalábbis nem. A kép is hegyröl készült?
Amúgy van itt minden, még egy bánya is a távolban![]()
Viszont jó sok fát kivágtak
De van itt minden,sok focipálya,bicikli park az út mellett úgy középtájt,országos versenyek szoktak lenni.Jó hely ez

Az a bánya a tapolcai,ahol a barlangfürdő található.
C.
Ennyire nem látszik a képen a szintkülönbség, vagy nekem legalábbis nem. A kép is hegyröl készült?
Amúgy van itt minden, még egy bánya is a távolban
Amúgy van itt minden, még egy bánya is a távolban

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Charlie
- Öreg Harcos
Hm,annyira nem vészes,egyébként nem tom mennyire látszódik,de szval itt nagyon nagy szintkülönbségek vannak mivel ez a lakótelep 1 hegyoldalba épült.De amúgy nagyon szép hely,csak a képen is látszódik hogy mellettünk kivágták az erdőt pl,és majd építkezni akarnak,de még semmi,ugyanúgy áll ,csak már 2méteres gaz van.Egyedül az a ház épült fel 60%ig aminek látni már az alapját megásva a képen.Z. Iván írta:Nagy kár ezekért a lakótelepi házakért. Gyönyörü hely, csak kicsit ezek elrontják az összképet
C.
Nagy kár ezekért a lakótelepi házakért. Gyönyörü hely, csak kicsit ezek elrontják az összképet

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]