Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem akarok feleslegesen durva hangnemet megütni, mert hát ezen a fórumon leugatni embereket olyan, mint óvodástól elvenni a nyalókát, de egyszerűen nevetséges amit írsz. nézd meg a csapatot a pályán, nézz végig az elmúlt két éven. guardiola minden idők egyik legjobb barcelona-edzője, és hihetetlen, hogy még senki sem védte meg ezektől a röhejesen retardált, totálisan inkompetens kommentektől. vannak hibái, nem a legjobb menedzser, de fantasztikus edző. és az első bajnokiból kiindulva ez nem sokat változott..daffy írta:amit én egyértelműen leszűrtem az az,hogy pep nem való egy "úri" klubba. nem a barca eszméihez való edző és egyáltalán...idiótán viselkedett.
nem gáz,saját maga alatt vágja a fát,még 1-2 ilyen remek döntés és megy is a kukába. ezzel a kerettel más edzők is képesek lehetnek sikereket elérni,olyanok,akik talán emberibben bánnak más emberekkel(még akkor is,ha akkora orruk van,mint ibrábak. sztem pepnek ez bökte a szemét)
ez egy összelopkodott cikk, ebből konkrét mondatokat emel át: http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... guardiola/Cumbee írta:Biztos sokan olvasták, de valszeg még többen nem. Csak most találtam meg, szerintem egész jó írás, érdemes elolvasni.
http://www.hetek.hu/arcok/200906/mesterharmas
És Eto'o-val mi lesz?lluisllach89 írta: A fűrész 18-ban állítólag Pep fog kínozni.
Spoiler: Ibrahimovic egy kihalt full sötét verembe kerül fél évre és hihetetlen nagy parák közepette ráijeszt Pep 2-szer hogy beszélni akar vele. Később egy kopasz gengszter szabadítja ki aki később megszerzi 1 zombie hordába.
Ezalatt Tourét satuba fogta egy gránátvörös-kékre festett kispad ami számzáras, és a 6 számjegyű kód mellett egy euró jel van. Közben Busquets sikoly képe villan fel a falon random időközönként.
A fűrész 18-ban állítólag Pep fog kínozni.Mihu írta:Guardiola-nak meg egyszerűen csak nem szimpatikus valaki, az már repülhet is.
Ha Ibrától láttunk volna 80 gólt, akkor ő érte volna megBestbarca írta: Meglehet,de ha 3 év alatt láttunk volna tőle cirka 80gólt,hááát, lehet megérte volna,pláne így Ibra rossz teljesítménye után-no mondjuk ez már az utólag könnyű okosnak lenni kategória!Én mindenesetre nem sírtam volna,ha ő jött volna!
Meglehet,de ha 3 év alatt láttunk volna tőle cirka 80gólt,hááát, lehet megérte volna,pláne így Ibra rossz teljesítménye után-no mondjuk ez már az utólag könnyű okosnak lenni kategória!Én mindenesetre nem sírtam volna,ha ő jött volna!sjd írta:
Tényleg nem lett volna rossz, és jövőre, amikor visszavonul, egy fillért se láttunk volna belőle
Tényleg nem lett volna rossz, és jövőre, amikor visszavonul, egy fillért se láttunk volna belőlemiihii írta:OFFBestbarca írta:Nem csak azért jött Ibra,mert meg akartunk szabadulni Eto'otól,hanem mert nem volt másra,ezen a szinten lehetőség,max Forlanra,no azt meg nem akarta senki,mindenki rosszul volt az érkezésének hírétől is,pedig...lehet nem lett volna olyan rossz!
NAna,azért ne általánosítsÉn pölö abszolút nem lettem volna rosszul a gondolattól,sőt.Szívesebben elnéztem volna itt,mint a nagy Zlatant.
OFFBestbarca írta:Nem csak azért jött Ibra,mert meg akartunk szabadulni Eto'otól,hanem mert nem volt másra,ezen a szinten lehetőség,max Forlanra,no azt meg nem akarta senki,mindenki rosszul volt az érkezésének hírétől is,pedig...lehet nem lett volna olyan rossz!
Nem, hát, hogy kéne. De azért egy jóízű mosoly mindenkinek ott volt tegnap az arcán, amikor az Atleti győzött, ezzel bebiztosítva, hogy egyedüliként a világon a Barca "hatkupás".menczel írta:Régen mindig védtem, Etooval, Dinhoval, Yayával szemben, a sok kis hülye igazolás ellenére. De nálam most borult a bili. Egy év alatt egy sztráigazoláson, akit ráadásul ő kért bukunk tisztán 35 milliot (általában 40 milliot irnak hogy majd annyit kapunk, de a Corriela dello Sport szerint csak 30-at. Tavaly 50+Etooért vettük, akit 25 millionak számoltak be hivatalosan).
Ráadásul semmi gond a sráccal.
Pep egy idióta. Így nem lehet kezelni egy csapatot. Ha valakit nem kedvelsz akkor is fent lehet tartani egy normális munkaviszonyt a cspat érdekében.
Biztos vagoyk benne hogy idén Iniesta baltámadót fog játszani a középpályán két alibi ember lesz fent XAvi mellett (Busi-Masc, Busi-Keita). És abban is biztos vagyok hogy ha így lesz akkor idén semmit nem nyerünk.
Nem kell elszállni Pep eredményeitől se. Ez a Barcelona, a valaha volt legjobb Barca és az egyik legjobb csapat a világon. Nálunk játszik egy ember aki Maradonat is elhomályosíthatja, valamint egy világbajnok csapat szinte teljes egészben.
Ez olyan, mint amikor Messi tehetségét kérdőjelezik meg, mi lenne ha nem a Barcában játszana alapon. Elfejted, hogy Guardiola a keret nagy részét megtartva hozta fel a csapatot? Ő adta meg azt a pluszt, ő hozta ki a maximumot az addig szenvedő csapatból. Nem az történt, hogy Guardiola idejött sütkérezni a világ legerősebb csapatához, hanem ő tette azzá. Emlékszem, voltak olyan hangok is, hogy adjuk el Xavit meg Init, mert nem elég jók...albicelesteX írta:Ezzel a kerettel meg nem olyan nehéz brillírozni,én kíváncsi lennék,hogy egy gyengébb képességű csapattal mit kezdene,eddig csak nyert,de számomra ez pont az miatt,hogy a valaha volt legerősebb Barcelona kerettel dolgozik nem annyira mérvadó.
Érdekes amit mondasz. Logikus érvekkel próbálsz védeni egy döntést, amit valószínűleg érzelmi alapon hoztak meg. Ugyanis Touré "elengedése" szakmailag szerintem nem volt indokolt. Persze, nem láthatunk bele, de na!Bestbarca írta:Engem is sokszor elragad a hév,pl. Touré-t én nem értettem sokáig,miért kellett mennie,deha belegondolok és nem érzésekből ítélek,meg nem érdekel mit modd a média,akkor tiszta a kép!Nem kapott elég lehetőséget,szeretett volna többet játszani-ami egy játékosnál érthető,Pepnek más tervei voltak,elment!Ez így megérthető!Ennyi!Ez a gondolkodás!Érzelmek nem kellenek,mert akkor tuti nem nézzük objektívan a dolgot!
Hleb nem kapott sok időt, de azért voltak meccsek, amiket végigjátszott, 20 percek, ahol letehetett volna valami érdemlegeset. Sajnos nem mutatott fel semmit. Kedvelem a játékost, ezért ezt én is bánom, azonban Guardiola így gondolkozhat: kapott egy szezont, miért bízzak még benne?jelwaz írta: Nem dobálózhat így karrierekkel sem. Ibra pályafutását talán nem törte meg, de Hlebét mondjuk igen. Azzal egyetértettem, hogy Eto'o-t elküldte, bár lehet nem amiatt, amiért ő, de annak sem az lett volna a módja. Yaya padoztatása, Ibrával kapcsolatos nyilatkozatok, melynek homlokegyenest az ellenkezője történik, Csiga 3 meccse.
Igen, de legalább Angliában lehetett hallani, hogy ha egy játékos rosszban van az edzővel, és azért igazol el. Guardiola-nak meg egyszerűen csak nem szimpatikus valaki, az már repülhet is. De azért megpróbálja úgy csinálni, hogy jól jöjjön ki belőle. Mint pl a Touré ügyből is. Addig addig padoztatta az elefántot, amíg meg nem unta. És akkor sokan fel vannak háborodva azon, hogy a világ talán legjobb védekező középpályása megunta hogy két éve csak a padon ül, és ha vészhelyzet van, akkor is inkább Pep felforgatja a csapatot, de nem állítja be Touré-t.Mikaos írta:Nem diktátor. Ezt úgy hívják, hogy kiterjesztett edzői hatáskörrel rendelkezik, afféle "manager", mint ahogy az a Premier League csapatának többségénél is működik. Nem kell megmagyaráznia semmit sem.Mihu írta:1Itt is kimutatkozik, hogy Ő diktátornak érzi magát, és élvezi azt, hogy semmit sem kell megmagyaráznia. Ez a legnagyobb probléma, hogy fejébe szállt a hatalom, az, hogy korlátlan irányítással rendelkezik a keret felett.
és ez csak egy játékos........ de itt nem a pénz a lényeg...hanem,hogy semmibe vesszük a játékosokat,esélyt sem kapnak a bizonyításra...Rumig írta:Tavaly 46,25+Eto'oért vettük, akit 20 milliónak számoltak be hivatalosan (ami egy vicc), ez persze a lényegen nem változtat, így is több mint 25 milliót bukunk egy év alatt, szal lényegesen az amortizáción felül.menczel írta: Egy év alatt egy sztráigazoláson, akit ráadásul ő kért bukunk tisztán 35 milliot (általában 40 milliot irnak hogy majd annyit kapunk, de a Corriela dello Sport szerint csak 30-at. Tavaly 50+Etooért vettük, akit 25 millionak számoltak be hivatalosan).