Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az volt a fő kérdés neki, hogy Portugália vagy Anglia legyen. Anglia mellett döntött. A benfica-ban még talán hallani is lehetett volna róla valamit de Birmingham-ben semmi nem lesz.Lionel85 írta:Meglepő fordulat ez! A Benfica mégis talán egy nevesebb csapat, mint a Birmingham City, de ezek szerint nem az a mérvadó Hlebnél, hogy kupákért legyen harcban csapatával, hanem egy jó középmezőnybeli helyzést is fontosabbnak tart, mint harc a portugál bajnoki címért, vagy a Portugál Kupáért.
Én jelenleg az összes játékosnak szurkolok, hogy jó teljesítményt nyújtson nálunk, a kölcsönben lévő playáknak is, úgy mint Cáceres, K9, Henrique, Victor Sánchezmessideco írta:Mindegy hol, csak játsszon minél többet. Ha jól játszik, remélem Guardiola is felfigyel rá, habár szerintem a szemébe már nem Barca-játékos Hlebab1daL írta:Benfica? Nemtudom mennyire feküdne neki Portugália, aztán lehet összekapná magát, de neki inkább Angliát tudnám elképzelni.
Mindegy hol, csak játsszon minél többet. Ha jól játszik, remélem Guardiola is felfigyel rá, habár szerintem a szemébe már nem Barca-játékos Hlebab1daL írta:Benfica? Nemtudom mennyire feküdne neki Portugália, aztán lehet összekapná magát, de neki inkább Angliát tudnám elképzelni.
Bukta volt mi?egyébként pedig azért jó nagy bukta volt ő is anyagilag, 17-ért vettük Rolling Eyes
"mondta az alelnök, végül leszögezte, hogy habár Fabregas nem lesz a Barcelona játékosa, ez nem lesz kihatással a kölcsönből visszatérő, és Guardiola mesternek nem kellő játékosok helyzetére, így Alexander Hlebére"Andris írta:Remélem így most megtartjuk a srácot, és végre megnézzük hogy mit tud egy középpályás a középpályán.
Az meg álmaim netovábbja hogy 2x annyi gólpasszt kiosszon jövőre, mint Cesc.