Most tudok csak írni az Angol-Magyarról, nem voltam eddig igazán gépközelben, de van észrevételem bőven.
Szóval, bevallom, nekem baromira tetszett amit a pályán láttam. Nagyon bízom Egerváriban, érthető döntések, normálisan összerakott csapat, és valami már-már a játékból is látszott.
A két szélső védőnket, név szerint Vanczákot és Szélesit remélem elfelejti Sanyibá.
Balra jöhetne szerintem is Kádár, kíváncsian várom, mit tud, bár bevallom, nem láttam sok meccsét, de egy próbát bőven megérne. Ahogy bejött Laczkó Vanczák helyére, egyből stabilabb volt a védekezésünk. Illetve, a stúdióban valaki felvetette még Leandrot is. Szerintetek?
Liptáknak úgy érzem, helye van a válogatottban. Habár, lehet picit elfogult vagyok vele szemben, hiszen Vidis, de már itt Fehérváron is hosszú ideje remekül teljesít. Higgadt, jól fejelő, jól passzoló védő, aki simán ki tudja vezetni a labdát hátulról anélkül, hogy zavarba jönne. Ő a Videoton Piquéje.
Juhász nem játszott jól, de szerintem ha valaki, Ő megérdemli, hogy bízzunk benne.
A jobbhátvéd kérdés viszont tényleg érdekes. Valaki írta, hogyha Bodnár tudna védekezni, nem lenne kérdéses. Ezzel maximálisan egyetértek. Előrejátékban viszont remek, gyors, fürge játékos. Azthiszem, nála nem igazán tudok jobbat mondani perpillanat.
Dzsudzsák nem kérdéses, Huszti viszont továbbra is csak alibizik a válogatottban, helyére én Gosztonyit várom, bár nem valószínű, hogy ez mostanában bekövetkezik. Gosztonyi villámgyors, jól cselező, jól beadó szélső, sok csapatnak meg tudná keverni a védelmét, ebben biztos vagyok.
Vadóczcal nincs bajom, de ha válogatott, és védekező középpálya, akkor én aztmondom, Vass Ádám.
Elek is tetszett, nagy magabiztosságot adott a középpályának. Esetleg helyette Buzsáky, vagy Hajnal. De annak is örülnék, ha Ő maradna fent.
Gera helye megintcsak nem kérdés, viszont a csatárkérdés már felettébb érdekes.
A meccs után azon gondolkodtam, hogy a kilencesünk lehetne ellenféltől függő.
Priskinnek az alatt a pár perc alatt több veszélyes megmozdulása volt, mint Rudinak az egész meccsen. Nemhiába, Priskin x éve az angoloknál játszik már.
Ugyanakkor például egy másik, kevésbé robosztus hátvédekből álló válogatott ellen kezdhetne Rudolf, vagy akár Németh.
Erről mit gondoltok?
És a végére, még egy összeállítás, pl a svédek ellen: (zárójelben, akit én várok oda)
----------------------Király---------------------
Bodnár------Lipták-----Juhász---Laczkó(Kádár)
-------------------Vadócz(Vass)---------------
Koman(Gosztonyi)--Elek---------Dzsudzsák
-------------Gera-------------------------------
------------------Rudolf/Priskin----------------
Bocsánat, eléggé hosszú lett.