Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...az igaz...csak hogy egy védő volt Robinho-ra meg Ronaldora...ő honnan tudja hogy melyikre menjen a les miatt?...ezért megzavarta a Ronaldo elfutása!...sztem!Swineherd írta:kár, hogy a szabály már nem ez...
nagyon viccesek az ottani cikkírókmadridista írta:Az argentin Diego Placente húzta ki a tizenhatoson belül az agilisan és jól játszó Julio Baptista lábát, amiért a játékvezető teljesen jogosan tizenegyest ítélt. Nem volt Zidane, így Ronaldo futott a labdának, s a brazil magabiztosan lőtt Pinto kapujába. 1-1!
A Madrid ezután elkezdett parádézni, és a 44. percben újabb gólt ért el. De még milyet...
LOOOOOOOOooooooooooooooOOOOOOOOOOLmadriditsa írta:Celta győztes találata előtt Baiano egyértelműen szabálytalanul "rázta le" magáról a királyi gárda védőjét, sőt, az átadása után Canobbio lövése jócskán a gólvonal előtt pattant le, azonban Dominguez – az asszisztens jelzésére – még a vendég játékosok legnagyobb megdöbbenésére is gólt ítélt. Emellett még jó néhány hibát lehetne felróni Ramírez Dominguez kárára, amikkel rendszerint a hazai gárdát sújtotta.
hm én is sok istent ismerek ezt hogy "ma ne nyerjünk" tényleg nem ismerem. igazad lehetEnrique írta:Ááá, nincs az az Isten, h ma ne nyerjünk. Nincs.
Dehogynem!Kitfisto írta:Sajnos azt kell hogy mondjam a Mallorca nagyon fog védekezni.Ha jól tudom 2 csaatáruk van a keretből.Szóval nem lesz könnyü megvágni őket.