Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hadjátok már ezt a divat drukkerezést,mert teljesen felhuzom magam rajta,én speckó 33 éves vagyok,1991-92 szezon óta vagyok Barcás,tehát NEM divatdrukker,de attól még lehet véleményem,negatív is,mert a BARCA ma mást nem érdemel,én nem temetem a csapatot még,de egy biztos,rövid a pad,de ezt eddig is tudtuk!!!!!!!!!!!!barcsa írta:ilyen meccsek után tűnnek ki a divatdrukkerek.most is 1-2 embernél.
De most kérlek magyarázd el,miért lenne divatbarcás az,aki egy harmatgyenge ellenfél ellen alázást várt,erre mi lettünk lealázva,és fel ment a gőz benne(m)?Attól,hogy néha nem nyalom fényesre az egész egyesület végbélnyílását,még nem jelenti,hogy divatszurkoló vagyok.Én,vagy akárki más.Fernando írta:Szánalmasok vagytok. Kívánok még több ilyen meccset, hogy lemorzsolódjanak a divatbarcások a francba.
attól, hogy mérges vagy, vagy dühös -nekem mindegy-, még nem kéne baromságokkal teleszemetelni a fórumot. thx.Ede72 írta: ez nem szánalom, hanem düh...vagy te szerinted ez elfogadható játék volt??
gondolom Bojan a kedvenced
tökéletesen egyetértek!Fernando írta:Szánalmasok vagytok. Kívánok még több ilyen meccset, hogy lemorzsolódjanak a divatbarcások a francba.
ez nem szánalom, hanem düh...vagy te szerinted ez elfogadható játék volt??Fernando írta:Szánalmasok vagytok. Kívánok még több ilyen meccset, hogy lemorzsolódjanak a divatbarcások a francba.
Én nem vagyok divat Barcás,de nagyon fel vagyok dúlva,mert ez nulla volt hazai pályán!!!! Szégyen,persze ettől még drukkolok nekik,csak a pilanatnyi állapotom idézi a hsz.Fernando írta:Szánalmasok vagytok. Kívánok még több ilyen meccset, hogy lemorzsolódjanak a divatbarcások a francba.
az a baj hogy ezt ott nem vették észre?? az hogy rövid a kispad, csak nekünk tűnik itt fel Magyarországon??Torres14 írta:adom az előttem való hsz.-t, véleményem szerint is jobb most egy pofon , mint a későbbiekben. De hát ilyen a sport nem lehet 100%-os teljesítményt nyújtani hosszú ideig, bár nem azt reméltem , hogy egy ilyen csapat ellen hazai pályán vérzünk el. Túl kell rajta lépni és pont. Bár már most látszik,hogy rövid a kispad, ilyen helyzetekben nincs egy támadó szellemű játékos aki beállva lendíteni tudna a játékon.
Szomorú egy kicsit.
valóban van igazság benne de most nem ez a lényeg...A lényeghogy vesztettünk egy pillanatnyilag jobb ellen!!barcsa írta:azért szerintem egy elveszített meccs után.. szánalmas játék után is.. nem villát kéne nézni. nézd meg egy [auto_cenzúra] valnciában mit alkotott és bizonyított. mindenkinek lehet rossz meccse nem? jézusom. :S egyből őt kell szidni. Ibrát miért nem szidtátok? Egy meccse volt mikor eldöntött egy Clasicot. azfontos. de máskor ló[auto_cenzúra] nemcsinált. villa 5ör értékesebb játékos.
Ez nem rotálás volt. A legjobb kezdőnkhöz képest kb. 6 helyen volt más a csapat. Bőven elég lett volna 1-2 helyen változtatni.footwork írta:szerintem most már mindenkinek tény: a keretünk nem alkalmas a rotálásra!! nem tudom hogy ez hosszú távon müködni fog-e??