Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap a Milan égett ugyanúgy 2-0-ra mint mi. Ibrával.Jason írta:Ez igazából inkább majd csak a szezon felénél fog látszódni,hogy Guardiolának volt igaza az ő eladását tekintve vagysem.Legalábbis én sztem.gyuri03 írta:még jó hogy eladtuk Ibrát! Így legalább egy Hercules is simán ver minket![]()
. [idióták]
De ha engem kérdezel,akkor sztem is rossz döntés volt az ő eladása.
Már bocs, de sok mindent el lehet mondani a tegnapi meccsről, de a szélsőjáték hiánya biztos nem tartozik közéjük.Léfe írta: - nem volt szélsőjáték
menczel írta:A "szokásos" válogatott utáni szenvedés. Ennyi rossz teljesítményt rég láttam. Pepet se értem, ha pihentetni akar, akkor se kellene ülteteni a Dani, Xavi, Sergi, Pedro négyesből mindenkit. Kettő közülük nyugodtan kezdhetne és ha vezetünk akkor félidőben lejönnek.
Még semmi sincs veszve, de hiba van bőven szóval lehet melózni.
Ez igazából inkább majd csak a szezon felénél fog látszódni,hogy Guardiolának volt igaza az ő eladását tekintve vagysem.Legalábbis én sztem.gyuri03 írta:még jó hogy eladtuk Ibrát! Így legalább egy Hercules is simán ver minket![]()
. [idióták]
Baaaaazzm.g...Attika 25 írta:Jah,csak az a marha nagy gond,hogy nem hazai pályán lesz,hanem a Calderon-ban
Hazai pályán talán annyira nem húzós, tavaly 5-2 azelőtt 6-1socio66 írta:kicsit félek amúgy a jövő heti Atletico-meccstől már így előre is,alapból mindig megszenvedünk velük ráadásul most elég jónak tűnnek,zsinórban két vereség nagyon nem adná.
Nincs itt semmiféle világvége szindróma,én nem ezt irtam és nem is a mai meccs alapján mondom,mert egész nyáron ezt mondtam,s aki nem látja,hogy ez a keret mennyiségileg és minőségileg (a padon nincs meghatározó ember ha a legerősebb csapattal állunk ki) az vak. S azt is tartom,hogy 2 góllövővel nem lehet nekivágni az idénynek,nagy hiba volt Ibra-t elzadni (hiányozni fog az ő 25-30 gólja (mert Villa-n és Messi-n kivül még a 15-öt sem fogja elérni senki) illetve hamár eladtuk akkor az volt a hiba,hogy nem hoztunk helyette senkit.thierryhenry írta:
A tipikus "világvége" szindrómavagy csak én látom így?
![]()
En 5-ot tippelek!!!!!!!!!!1:lol:P_e-d_r-o írta:Uram Atyám mi van itt?Mindenki eltemette a csapatot,mikor 2 meccsen vagyunk túl!!!!A válogatott meccsek után hagyományosan gyengébbek vagyunk,ez most is látszott,de attól hogy vereséget szenvedtünk nincs vége semminek!Sőt,még csak most kezdődik,de mind1 is,annak jó aki ilyen pesszimista,mert annál jobban megfog lepődni amikora barca 3-at vág a pananak
Ugyanez a véleményem! Ráadásul Katalónia nemzeti ünnepén! Szégyen-gyalázat!!!Szabella írta:Sziasztok,
én a helyszínen láttam a meccset és ami feltűnt az a csapat-lehet hogy rosszul láttam- de lélektelen játéka...Természetesen ki lehet kapni, de nem így!!!