Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy Victor_Valdes is írta vansjd írta:Én úgy tudom h már a 35 is sok, mondjuk a gyakorlattal ez biztos bonyolódikBobberto írta:
31+4 ( a +4 a gyakorlat, mert vendéglátós suli). Szóval akkor pont megvan... de én úgy tudom, hogy egy nap 8nál több nem lehet... de ilyet...
De van olyan mazochista tanár, aki bemegy 11. órát tartani?
Ez elég érdekes. Mivel még csak most kezdtem az egyetemet, így elég fura az hogy mindig elmondják h "nem kell előadásra járni, nincs katalógus, de erősen ajánlott..." Viszont a gyakorlatok kötelezőek.Fecooo írta:bejárós vagyok jómagam is, csak én a Csongrád-Szeged távolságot vagyok kénytelen megtenni oda-vissza( azaz naponta 120 km ~3 óra utazás, ezek után nem csoda, h leszoktam az előadások látogatásáról)
szerencsére nálunk bevezették azt, h TILOS katalógust vezetni előadásokon(nem vicc, maga a dékán jelentette be, amikor bevette a házirendbe) és a gyakok/szemináriumok esetében is a tanárra van bízva, h vezet-e jelenléti ívet vagy sem...
szóval a sulibajárásom erősen befolyásolja a kedv, hiszen, ha nem kell bejárnom, akkor felesleges 3 órákat utaznom, akkor már inkább itthon tanulok, úgyis az előadások 90%-a a következőképpen néz ki:
bejön a tanár, kivetíti a PPT-t, kommentálja azokat, eltelik a másfél óra, aztán felrakja nekünk az ún. COOSPACE-re, mi letöltjük és abból tanulunk(+a szorgalmas jegyzetelők jegyzeteiből![]()
)
ezek után kinek lenne kedve bejárni...
(ha már a szakokról esik szó: SZTE-GTK gazdmen BSC, remélhetőleg utolsó év, aztán reményeim szerint vagy regionális vagy nemzetközi gazdálkodás MSC)
Én úgy tudom h már a 35 is sok, mondjuk a gyakorlattal ez biztos bonyolódikBobberto írta:
31+4 ( a +4 a gyakorlat, mert vendéglátós suli). Szóval akkor pont megvan... de én úgy tudom, hogy egy nap 8nál több nem lehet... de ilyet...
Én nem utazok ennyit, de a coospace-s elődadásos dolog hasonló. Ami vicces, hogy nálunk is elmondták, hogy NEM KÖTELEZŐ az előadásokra bejárni. Erre richitg írja 1-2 debil tanár... most nem is az utazásról van a szó, de könyörgöm. Bejön ppt on, dumál, néha poénkodik és ez 1.5 órában, hát az agyam kiszökken a helyéről és eljár egy tangot annyira fárasztó és unalmas...Fecooo írta:bejárós vagyok jómagam is, csak én a Csongrád-Szeged távolságot vagyok kénytelen megtenni oda-vissza( azaz naponta 120 km ~3 óra utazás, ezek után nem csoda, h leszoktam az előadások látogatásáról)
szerencsére nálunk bevezették azt, h TILOS katalógust vezetni előadásokon(nem vicc, maga a dékán jelentette be, amikor bevette a házirendbe) és a gyakok/szemináriumok esetében is a tanárra van bízva, h vezet-e jelenléti ívet vagy sem...
szóval a sulibajárásom erősen befolyásolja a kedv, hiszen, ha nem kell bejárnom, akkor felesleges 3 órákat utaznom, akkor már inkább itthon tanulok, úgyis az előadások 90%-a a következőképpen néz ki:
bejön a tanár, kivetíti a PPT-t, kommentálja azokat, eltelik a másfél óra, aztán felrakja nekünk az ún. COOSPACE-re, mi letöltjük és abból tanulunk(+a szorgalmas jegyzetelők jegyzeteiből![]()
)
ezek után kinek lenne kedve bejárni...
(ha már a szakokról esik szó: SZTE-GTK gazdmen BSC, remélhetőleg utolsó év, aztán reményeim szerint vagy regionális vagy nemzetközi gazdálkodás MSC)
31+4 ( a +4 a gyakorlat, mert vendéglátós suli). Szóval akkor pont megvan... de én úgy tudom, hogy egy nap 8nál több nem lehet... de ilyet...sjd írta:ez miBobberto írta:Szép estét!
Arról mi tudtok, hogy a barátnőmnek egy nap 11!, igen jól látjátok 11 órája van? Gimis 5.es (0.os nyelves).
Kérdezem én megtehetik ezt? 8 óra egy nap a max óraszám, nem?![]()
![]()
többi nap meg 1-2 óra?
heti max óraszám van ha jól tudom, nálunk volt is sírás amikor 35 körül volt (tehát az alatt kell h legyen asszem), csak senki nem ment el végül emiatt mert jó a suli és jó arcok is járnak ide
ez miBobberto írta:Szép estét!
Arról mi tudtok, hogy a barátnőmnek egy nap 11!, igen jól látjátok 11 órája van? Gimis 5.es (0.os nyelves).
Kérdezem én megtehetik ezt? 8 óra egy nap a max óraszám, nem?
Én is bejárós vagyok, de háztól-házig egy óra alatt bent vagyok, szóval ezért sem szoktam nézni annyira. Persze a 8-as órákat én sem szeretem:D Egyébként Btk-történelem, szerkesztői ismeretek minor, reméljük idén végzőscsababarca írta:Kalap1988 írta: Hát igen, bár nálunk pl az eltén teljesen szabad az órarendkészítés, de én már szinte sosem nézem az egyéni érdekeim, azaz, hogy mikor érek haza, hánykor kell kelnem stb. Hanem csak arra koncentrálok, hogy a megfelelő órákat felvegyem, jó tanár, érdekes téma és a többi. Ilyenkor szoktak lehülyézni. mondjuk nem is annyira ok nélkül:D
hoppá,elte,milyen kar,szak?
Én is így vagyok vele,de én azért mivel bejárós vagyok,nézem azt,hogy ha van lehetőség ne 8kor kezdjek. Hogy mikor végzek az nem számít,fíílinges dolog este szemináriumon lenni
Kalap1988 írta: Hát igen, bár nálunk pl az eltén teljesen szabad az órarendkészítés, de én már szinte sosem nézem az egyéni érdekeim, azaz, hogy mikor érek haza, hánykor kell kelnem stb. Hanem csak arra koncentrálok, hogy a megfelelő órákat felvegyem, jó tanár, érdekes téma és a többi. Ilyenkor szoktak lehülyézni. mondjuk nem is annyira ok nélkül:D
5. osztály óta most van először 5 órás napomS.Agüero írta:Most lettem 7.-es.
Annyira rossz lett az órarendem.
A héten összes nap 6 órám van B héten meg van 1x 7 meg egyszer még 4 órám a többi 6.
Másnál is így volt/van 7.-ben?
Eddig 4-5-6 óráim voltak most meg h 4 új tantárgy bejött így csomó órám lett.
Tök fura lesz fél3ra hazamenni 7. óra után.
Hát igen, bár nálunk pl az eltén teljesen szabad az órarendkészítés, de én már szinte sosem nézem az egyéni érdekeim, azaz, hogy mikor érek haza, hánykor kell kelnem stb. Hanem csak arra koncentrálok, hogy a megfelelő órákat felvegyem, jó tanár, érdekes téma és a többi. Ilyenkor szoktak lehülyézni. mondjuk nem is annyira ok nélkül:Dvlxe írta:Ha dédelgettek egyetemi tanulmányokat, akkor majd meglátjátok milyen jó lenne hazamenni fél háromraVan, hogy reggel 8-kor kezdem és este 8-kor fejezem be
Na ez egy nagyon jó kérdés. Én infó, és földrajz közt gondolkozok. de földrajzból nem indult emeltes csoport, infót meg rühellem. Szép kilátások...Sanama írta:
egyébként aki most 11.es, érettségin gondolkoztatok már? mit, hogy emeltet miből stb. ?
Nálunk 7:30kor kezdődik az 1. óraMichaaBee írta:Én már összeteszem a két kezem, ha csak 6 órám van...S.Agüero írta:Most lettem 7.-es.
A héten összes nap 6 órám van B héten meg van 1x 7 meg egyszer még 4 órám a többi 6.
Tök fura lesz fél3ra hazamenni 7. óra után.Ja és fél háromra akkor se érek haza, mivel még a hetedik is kb akkor ér véget. Úgyhogy ne panaszkodj, lesz ez még rosszabb!
![]()
Norbi: Gimnázium.![]()
Egyébként nekem is heti 3x van 7 órám és valószínűleg abból adódik, hogy később végzek, hogy később kezdődik a tanítás is, mint a legtöbb suliban.![]()
töri fakt csak heti +2óra, angol meg 3Akkor úgy tényleg összejön a 27 óra mert az angolt haladón csináltad az már kapásból 3-4 óra a töri fakt meg +3 órát jelent szal így meg is van a 33-34 óra ami nekem volt tavaly :d
Sanama írta:Lehet,hogy azért mert,nekem az angol kiesik heti 3 óra,mert osztályozóztam,illetve 2faktból csak 1et vettem felMessidona10 írta:Én is 11.-es vagyok, nekem 33 vanSanama írta:Mikor én voltam 7.-es még 7.órában(14:30ig) is volt órám 1x 1 héten emlékszem:D
Most 11.-ben, teljesen jól elvagyok a heti 27 órámmal
Mért te hova jársz, BME? Úgy hallom ott vannak brutál hosszúságú napok. Bár az a suli sok mindenben a legdurvább!vlxe írta:Ha dédelgettek egyetemi tanulmányokat, akkor majd meglátjátok milyen jó lenne hazamenni fél háromraVan, hogy reggel 8-kor kezdem és este 8-kor fejezem be
na jahvlxe írta:Ha dédelgettek egyetemi tanulmányokat, akkor majd meglátjátok milyen jó lenne hazamenni fél háromraVan, hogy reggel 8-kor kezdem és este 8-kor fejezem be
geometria.tomabence írta:Szevasztok Srácok!
Kaptam 1 olyan feladatot, hogy hogyan tudnám megmérni 1 repülőgép sebességét a földről vonalzóval,körzővel,számológéppel meg ilyen egyszerű matekórán használatos eszközökkel, erre lennék kíváncsi.
Valaki lehetne oly szíves és leírhatná nekem ezt röviden ha tudja![]()
Előre is köszi.
így van, nálunk is hasonló...L.Messi 10 írta:Nekem szakközépben 2x van 1 héten 7 óra, annak is fél kettőkor vége van, de egyébként is elengednek minket óra felénélVictor_Valdes írta:Úristen, vagy ti jártok valami hiperszuper iskolába, vagy nem tudom.
Szakközépbe is csak 3x van egy héten 7 órám, azzal is végzek hamarabb mint ti.![]()
Vicces...
Nekem szakközépben 2x van 1 héten 7 óra, annak is fél kettőkor vége van, de egyébként is elengednek minket óra felénélVictor_Valdes írta:Úristen, vagy ti jártok valami hiperszuper iskolába, vagy nem tudom.
Szakközépbe is csak 3x van egy héten 7 órám, azzal is végzek hamarabb mint ti.![]()
Vicces...
Én már összeteszem a két kezem, ha csak 6 órám van...S.Agüero írta:Most lettem 7.-es.
Tök fura lesz fél3ra hazamenni 7. óra után.