Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.18. 12:57:09

sjd írta:
Victor_Valdes írta:hogy kell cselezni ebbe az új demo cuccban? mellesleg bejövős eddig. :D
RT+jobb kar (azaz van egy külön módosító gomb)

Corvy: nem lehet h a 8500GT kevés lesz a fifának?
egy a baj, hogy billentyűvel tolom. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.18. 12:54:52

Victor_Valdes írta:hogy kell cselezni ebbe az új demo cuccban? mellesleg bejövős eddig. :D
RT+jobb kar (azaz van egy külön módosító gomb)

Corvy: nem lehet h a 8500GT kevés lesz a fifának?
LM10
Director del Fútbol

2010.09.18. 12:52:10

XBOXRA kipróbáltam a 11-et. Hát nagyon ütős lett a játék :shock: :D A manager módra leszek kíváncsi még.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.18. 12:46:11

hogy kell cselezni ebbe az új demo cuccban? mellesleg bejövős eddig. :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.09.18. 10:15:54

szajko írta:Egy kis off:

1000ft :shock:

Én 250Ft-ért veszem a Verbatim DVD+R DL-t. Azaz a legjobb duplarétegű lemezt nagyon olcsón.
Nekem haver holnap reggel hoz 25 db Verbatim DVD+R DL-t. Darabonként 120 Ft-ért.

Neten rendelte asszem, de a pontos internet címet nem tudom, majd megkérdezem tőle és ha érdekel valakit, akkor belinkelem ide...

Ja és bocs az offért, de ez ilyen közérdekű közlemény...
:D
messideco
Presidente del Barça

2010.09.18. 09:53:17

Nekem is az a bajom, mint Corvynak. Eléjön a trailer Kakával, és kilép.
Valaki esetleg egy más letöltőlinket nem tud?
Kép
"And my heart will leave you never."
hArpi89
Jugador del Barça

2010.09.18. 02:10:34

Vki nemtudna segíteni h. a fifa 11 demoba amikor elindítom a játékok, az EA logónál kilép és kiírja h. hibát észlelt ezért leáll, ugyan miért csinálja ezt?
Mi lehet a megoldás erre?direcx9c fentvan, 8500gt videokarim legujabb drivere is... nemértem

előre is köszönöm a segítséget
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.18. 00:09:21

Így még okés, azért is hívtam fel még egyszer a figyelmet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.09.17. 22:20:28

bocsánat hogy későn szólok, de úgy gondolom ennyit megérdemelnek a bajnokság szervezői, hogy megmondjam előre, hogy sajnos nem tudok részt venni a fifa09-es bajnokságokon idő hiánya miatt

úgy gondoltam hogy ráérek majd, de tévedtem

valamint nekem az se megoldható hogy hozzám kapcsolódjanak
kérlek titeket húzzatok ki a jelentkezési lapról

jó játékot!
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.09.17. 22:08:49

Kalap1988 írta: Egyetértek. Az nba is jó lesz? Láttad már a demót?
Láttam!Nagyon jó lett!Grafikailag megint adtak neki még egy lökést és a játékmenet is jó!Sajnos Pcre még nem jött dfemó ha jól tudom!Myplayer módban nagy változások vannak, s iszonyat ötleteket bele vittek!Van Press Conference pl, s nagyon jó!Meg hát a Jordan Challengeről is csak jókat olvastam!Én nagyon várom, hogy kijöjjön és Rondoékkal elcsapatom a Lakerst :lol:
Bocs az offért egy Fifas topikban bűn NBAről beszélni :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.17. 21:30:39

Bob_Marley írta:Na én is kipróbáltam mind2őt és hát egyértelmű fifa!Mostmár Pcre is megcsinálták mint xboxon a mozgásokat játékmenetet!De az elégé fájó, hogy amatőr szinten van a demó és 3 perc!Végre van szabálytalanság, s nem csak becsúszva kaszálás!Végre figyelni kell ténmylegesen a mozgásra a robbanékonyságra az embereknél és nem a jól megszokott ütemesen nyomogatva végigviszem egy emberrel!A csapattársak nem bambulva nézik a csajokat a lelátón, hanem VÉGRE üresbe mozog magától és elviszi az embert ha a szél felé megyek.Végre a beadásnak van valami beadásra emlékeztető látványa, s aszögletek is jól néznek ki!Nagyon jó lett!A Pes is szép, de ott az a demó felháborító!Oké legalább ki tudom választani, hogy milyen erősség legyen, de a kamera nézet....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Hát komolyan valaki tud így játszani?Nem látok semmit a pályából, oldalasan mouzog a kamera, szétver az ideg tőle!Ráadásul minedn meccs végén promós videó, amit ki se lehet lőni!Utóbbi sorozatoknál egyértelműen a Pes volt jobb PC-n, de ez a FIFA 11 a legjobb focis játék szvsz!De azért mondom mégegyszer, hogy eddig nem volt jellemző, hogy csak 3perces félidő és AMATŐR szint!Én már várom és október 5én boldogan az idei év 2 legjobb sportjáékával a kezemben (Fifa, NBA 2k11) neki veselkedhetek az új szezonnak :lol:
Egyetértek. Az nba is jó lesz? Láttad már a demót?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.09.17. 21:16:44

Na én is kipróbáltam mind2őt és hát egyértelmű fifa!Mostmár Pcre is megcsinálták mint xboxon a mozgásokat játékmenetet!De az elégé fájó, hogy amatőr szinten van a demó és 3 perc!Végre van szabálytalanság, s nem csak becsúszva kaszálás!Végre figyelni kell ténmylegesen a mozgásra a robbanékonyságra az embereknél és nem a jól megszokott ütemesen nyomogatva végigviszem egy emberrel!A csapattársak nem bambulva nézik a csajokat a lelátón, hanem VÉGRE üresbe mozog magától és elviszi az embert ha a szél felé megyek.Végre a beadásnak van valami beadásra emlékeztető látványa, s aszögletek is jól néznek ki!Nagyon jó lett!A Pes is szép, de ott az a demó felháborító!Oké legalább ki tudom választani, hogy milyen erősség legyen, de a kamera nézet....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Hát komolyan valaki tud így játszani?Nem látok semmit a pályából, oldalasan mouzog a kamera, szétver az ideg tőle!Ráadásul minedn meccs végén promós videó, amit ki se lehet lőni!Utóbbi sorozatoknál egyértelműen a Pes volt jobb PC-n, de ez a FIFA 11 a legjobb focis játék szvsz!De azért mondom mégegyszer, hogy eddig nem volt jellemző, hogy csak 3perces félidő és AMATŐR szint!Én már várom és október 5én boldogan az idei év 2 legjobb sportjáékával a kezemben (Fifa, NBA 2k11) neki veselkedhetek az új szezonnak :lol:
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.17. 20:20:26

FCBMessi19 írta: Nekem nem mindenkivel sikerül az,hogy otthon legyek. Valamikor megszakad. Volt már ellened is ilyen. Akkor szálljak ki,vagy mi? Nem mindenkivel van ez,csak egyesekkel. Nem tudom miért. :oops:
Guglizzz Nem csak neked van ilyen problémád hanem sok száz embernek, vannak módszerek,megoldások ennek kiküszöbölésére.
Hamachi fórum, kocka fórumok stb stb Leírják neked szépen mit lehet tenni ilyenkor.
Először próbáld meg ezt aztán ha nem sikerül akkor visszatérünk a problémádra :wink:
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.09.17. 20:04:00

ozsimiki írta:Bajnokságban résztvevőknek:
Minden játékosnak tudnia kell otthon,és idegenben is kapcsolatot létesítenie. Sok érdekességet láttunk már fifákkal kapcsolatban, jelentős különbségek lehetnek ha valaki csak otthon,vagy csak idegenben játszana...
Nekem nem mindenkivel sikerül az,hogy otthon legyek. Valamikor megszakad. Volt már ellened is ilyen. Akkor szálljak ki,vagy mi? Nem mindenkivel van ez,csak egyesekkel. Nem tudom miért. :oops:
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.17. 19:43:54

Bajnokságban résztvevőknek:

Gergo9 és jómagam lesz a két szervező egyelőre. (lehet hogy majd kisebb nagyobb dolgoknál élünk Ákos ajánlatával,és szólunk neki is)

Az első bajnokság idén úgy fog kinézni,hogy Bl alapúval kezdünk, 4 csoport, majd ugye az egyenes kieséses szakasz. Ha megfelelő a társaság,és zökkenőmentesen haladunk,akkor ennek a végeztével lehet szó egy táblázatos bajnokságról is. (többség erre szavazott volna, én is.) Felmérésnek tökéletes lesz viszont ez a rövidebb bajnokság, mármint a mezőny hozzáállása szempontjából.

A hétvégén megtörténik a sorsolás, az A és B csoporthoz tartozó játékosokat én igazgatom (nyilatkozatok,táblázatok,eredmények) a C és D csoporthoz tartozóakat pedig Gergo9.

Mindenki! köteles az adott meccse után nyilatkozatát és az eredményt elküldeni az illetékesnek (csoporttól függően Gergő,vagy én).

Nem lesznek előre kiválasztott csapatok, az előző bajnokság ezen része változatlan, azaz MINDIG a hazai csapat választhat először csapatot, a vendég csapat értelem szerűen ugyanazt nem választhatja. Válogatottat nem lehet választani!

Minden játékosnak tudnia kell otthon,és idegenben is kapcsolatot létesítenie. Sok érdekességet láttunk már fifákkal kapcsolatban, jelentős különbségek lehetnek ha valaki csak otthon,vagy csak idegenben játszana...

Hamachi programon keresztül történik majd az online párharc, a szoba nevét később közöljük.

http://eurobarcafifa.atw.hu/

ezen a megszokott oldalon lesz majd az új bajnokságnak is a szekciója, (még nincs kész) itt megtalálhatjátok az előző kettő bajnokság részleteit.

További infók:

6perces félidők,
játék nehézsége: világklasszis
kapus nehézsége: világklasszis
játéksebesség: gyors !
sérülések: be
a többi is a megszokott...

Aki most még úgy dönt,hogy ezek tudatában még sem indulna, MOST JELEZZE! Akivel a bajnokság folyamán gondok lesznek (előzőekből tanulva) a további általam/általunk rendezett bajnokságokban nem szerepelhet.

Egyéb részletek a 7vége folyamán...ha valami kérdés lenne,ami nem derült ki ebből a postból, írjátok nyugodtan ide.

szerk: ezt az msn címet pedig mindenkinek aki még nem tette meg, fel kellene vennie: ebfifa@hotmail.com
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.09.17. 11:40:57

Mental_Theo írta:Nem tudja valaki mikor jelenik meg a FIFA11 Magyarul teljesben?
üdv
Október 1 az xbox azt tudom, szóval már 28.-a körül végzek ey manager móddal. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.09.17. 11:34:49

Nem tudja valaki mikor jelenik meg a FIFA11 Magyarul teljesben?
üdv
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
S.Doyle
Barça B

2010.09.17. 11:27:59

Szerintem is remek ez a fifa 11 tényleg semi ki fogásom föleg hogy ez csak egy demo és még sokkal jobb lesz mint most.
Az eddigi 10-ben talált furcsaságokról csak anyit hogy Légy profi egyszerűen [auto_cenzúra] a válogatottakban egy mezszámal játszanak hárman és én a Liverpoollal az El-ben kétszer voltam benn két kölünbözű ágon ha nem esek ki direkt a nehezebbikből akkor Pool-Pool és 2-szer kell le játszani a döntőt vagy mi? arról nem is beszélve hogy nem lehet igazolni és ha nem vagy csk egész évben ugyan azzal a kezdővel csere nélkül kell játszani.
de maga a játék menet nagyon jó
daffy
Madridista

2010.09.17. 11:20:01

szajko írta:Egy kis off:

Én 250Ft-ért veszem a Verbatim DVD+R DL-t. Azaz a legjobb duplarétegű lemezt nagyon olcsón.
hmmm...hol is veszed? :D :-k
szajko
Director del Fútbol

2010.09.17. 11:06:18

Egy kis off:

barca_bome
Jugador d'estrella

2010.09.17. 10:33:13

daffy írta:ó a phicsába...nem akarok venni csak ezért 1000ft-ba kerülő dvd-t...akkor szenvedek még 2 hétig,azt majd ha kijön a teljes...
1000 Ft? Erre felé boltban max 750 a kétrétegű, de a demóhoz sima 4.5 Gigás dvd is jó, ráadásul arra ráfér nem egy demó... :D

Ja, de ha újraírható dvd-t veszel az a legjobb megoldás, mert azzal is viszi azt olvastam!

:wink:
daffy
Madridista

2010.09.17. 10:11:46

barca_bome írta:
daffy írta:üdv
pendrive-val nem lehet megcsinálni? én próbáltam,de a box nem jelez ki semmilyen tartalmat a pendrive-on.mi a hiba?
Valahol mitha azt olvastam volna, hogy pendrive-al nem lehet... :oops:
ó a phicsába...nem akarok venni csak ezért 1000ft-ba kerülő dvd-t...akkor szenvedek még 2 hétig,azt majd ha kijön a teljes...
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.09.17. 09:53:55

daffy írta:üdv
pendrive-val nem lehet megcsinálni? én próbáltam,de a box nem jelez ki semmilyen tartalmat a pendrive-on.mi a hiba?
Valahol mitha azt olvastam volna, hogy pendrive-al nem lehet... :oops:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.17. 08:49:57

A kezdeti kritikus hangvételem után meg kell követnem az ea sports-ot, mert tévedtem, pár meccs után valóban úgy néz ki, hogy minden idők egyik legjobb fifája készül. Sokkal élethűbbek a mozgások, mint a PES-ben. Nem tudom sokaknak miért tetszik az épp a mozgás miatt,pedig sztem attól a fifa2010 kicsit gépeis mozgású focistái is jobbak voltak. Olyan esetlennek tűnnek a PES-ben a játékosok. Ez viszont a kettő közt van, nem esetlen, de nem is gépies, tökéletestől persze nyilván messze van, mert az a valóság, de nagyon jó. Az irányítás is elmegy, tetszik, hogy nem lehet olyan könnyen szlalomozni, ha már közel vannak hozzád a védők. Viszont remélem nehezebb játékmódban majd nehezebb lesz lefutni őket, mert ha meg van a kellő 2-3 méter távolság, akkor viszont játszi könnyedséggel viszem el bárki mellett. Illetve kijavították még a bedobások és a kisszögletek lefülelhetőségét, nem olyan egyszerű és a többi. Reméljük a játékmódok baromságait is javítják majd (egy héten 2 bl meccs és hasonlóak), akkor tényleg joggal pályázik majd minden idők legjobb Fifája címre. Az irányítással megbékéltem, igaz cselezni pc-én csak a 20 ujjú állatok tudnak rendesen,, de nem is érdekel :D Barcás passzjátékot próbálok úgy is mindig.
daffy
Madridista

2010.09.16. 22:33:27

barca_bome írta:
davi10 írta: Tehát a Content mappát kell kiírni ?
Igen, csak amit írtam sok nullás nevű mappa, annak a nevét írd át arra, amit ide beírtam, mert ha kevesebb, vagy több a 0, akkor nem fogja felismerni az xbox360!
üdv
Válasz küldése