Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy a baj, hogy billentyűvel tolom.sjd írta:RT+jobb kar (azaz van egy külön módosító gomb)Victor_Valdes írta:hogy kell cselezni ebbe az új demo cuccban? mellesleg bejövős eddig.
Corvy: nem lehet h a 8500GT kevés lesz a fifának?
RT+jobb kar (azaz van egy külön módosító gomb)Victor_Valdes írta:hogy kell cselezni ebbe az új demo cuccban? mellesleg bejövős eddig.
Nekem haver holnap reggel hoz 25 db Verbatim DVD+R DL-t. Darabonként 120 Ft-ért.szajko írta:Egy kis off:
1000ft![]()
Én 250Ft-ért veszem a Verbatim DVD+R DL-t. Azaz a legjobb duplarétegű lemezt nagyon olcsón.
Láttam!Nagyon jó lett!Grafikailag megint adtak neki még egy lökést és a játékmenet is jó!Sajnos Pcre még nem jött dfemó ha jól tudom!Myplayer módban nagy változások vannak, s iszonyat ötleteket bele vittek!Van Press Conference pl, s nagyon jó!Meg hát a Jordan Challengeről is csak jókat olvastam!Én nagyon várom, hogy kijöjjön és Rondoékkal elcsapatom a LakerstKalap1988 írta: Egyetértek. Az nba is jó lesz? Láttad már a demót?
Egyetértek. Az nba is jó lesz? Láttad már a demót?Bob_Marley írta:Na én is kipróbáltam mind2őt és hát egyértelmű fifa!Mostmár Pcre is megcsinálták mint xboxon a mozgásokat játékmenetet!De az elégé fájó, hogy amatőr szinten van a demó és 3 perc!Végre van szabálytalanság, s nem csak becsúszva kaszálás!Végre figyelni kell ténmylegesen a mozgásra a robbanékonyságra az embereknél és nem a jól megszokott ütemesen nyomogatva végigviszem egy emberrel!A csapattársak nem bambulva nézik a csajokat a lelátón, hanem VÉGRE üresbe mozog magától és elviszi az embert ha a szél felé megyek.Végre a beadásnak van valami beadásra emlékeztető látványa, s aszögletek is jól néznek ki!Nagyon jó lett!A Pes is szép, de ott az a demó felháborító!Oké legalább ki tudom választani, hogy milyen erősség legyen, de a kamera nézet....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Hát komolyan valaki tud így játszani?Nem látok semmit a pályából, oldalasan mouzog a kamera, szétver az ideg tőle!Ráadásul minedn meccs végén promós videó, amit ki se lehet lőni!Utóbbi sorozatoknál egyértelműen a Pes volt jobb PC-n, de ez a FIFA 11 a legjobb focis játék szvsz!De azért mondom mégegyszer, hogy eddig nem volt jellemző, hogy csak 3perces félidő és AMATŐR szint!Én már várom és október 5én boldogan az idei év 2 legjobb sportjáékával a kezemben (Fifa, NBA 2k11) neki veselkedhetek az új szezonnak
Guglizzz Nem csak neked van ilyen problémád hanem sok száz embernek, vannak módszerek,megoldások ennek kiküszöbölésére.FCBMessi19 írta: Nekem nem mindenkivel sikerül az,hogy otthon legyek. Valamikor megszakad. Volt már ellened is ilyen. Akkor szálljak ki,vagy mi? Nem mindenkivel van ez,csak egyesekkel. Nem tudom miért.
Nekem nem mindenkivel sikerül az,hogy otthon legyek. Valamikor megszakad. Volt már ellened is ilyen. Akkor szálljak ki,vagy mi? Nem mindenkivel van ez,csak egyesekkel. Nem tudom miért.ozsimiki írta:Bajnokságban résztvevőknek:
Minden játékosnak tudnia kell otthon,és idegenben is kapcsolatot létesítenie. Sok érdekességet láttunk már fifákkal kapcsolatban, jelentős különbségek lehetnek ha valaki csak otthon,vagy csak idegenben játszana...
Október 1 az xbox azt tudom, szóval már 28.-a körül végzek ey manager móddal.Mental_Theo írta:Nem tudja valaki mikor jelenik meg a FIFA11 Magyarul teljesben?
üdv
hmmm...hol is veszed?szajko írta:Egy kis off:
1000ft![]()
Én 250Ft-ért veszem a Verbatim DVD+R DL-t. Azaz a legjobb duplarétegű lemezt nagyon olcsón.
1000 Ft? Erre felé boltban max 750 a kétrétegű, de a demóhoz sima 4.5 Gigás dvd is jó, ráadásul arra ráfér nem egy demó...daffy írta:ó a phicsába...nem akarok venni csak ezért 1000ft-ba kerülő dvd-t...akkor szenvedek még 2 hétig,azt majd ha kijön a teljes...
ó a phicsába...nem akarok venni csak ezért 1000ft-ba kerülő dvd-t...akkor szenvedek még 2 hétig,azt majd ha kijön a teljes...barca_bome írta:Valahol mitha azt olvastam volna, hogy pendrive-al nem lehet...daffy írta:üdv
pendrive-val nem lehet megcsinálni? én próbáltam,de a box nem jelez ki semmilyen tartalmat a pendrive-on.mi a hiba?
Valahol mitha azt olvastam volna, hogy pendrive-al nem lehet...daffy írta:üdv
pendrive-val nem lehet megcsinálni? én próbáltam,de a box nem jelez ki semmilyen tartalmat a pendrive-on.mi a hiba?
üdvbarca_bome írta:Igen, csak amit írtam sok nullás nevű mappa, annak a nevét írd át arra, amit ide beírtam, mert ha kevesebb, vagy több a 0, akkor nem fogja felismerni az xbox360!davi10 írta: Tehát a Content mappát kell kiírni ?