2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem hát! Bár azért lehet, mert Iniestát is frankón a kezdőbe tette a Cselzi ellen!Vito írta:felejtsd el a kezdőt!
sőt még a szünetben sem tuti, sztem.
Frank ritkán cserél a szünetben...
Ha játszana szerintam akkor se lenne kezdő.Kitfisto írta:Z. Iván írta:Most derült ki hogy mégis mehet, ami jó, de már nagyon elegem van ebből az egészből.Senki nem tudja mi van, és egyáltalán miért...
Szerintem nem fog menni.
Valahogy nem tudom elhinni.
Bárcsak nelenne igazam.
![]()
De ha valami csodamódon játszana akkor kezdőben a helye.
Z. Iván írta:Most derült ki hogy mégis mehet, ami jó, de már nagyon elegem van ebből az egészből.Senki nem tudja mi van, és egyáltalán miért...
Na végre egy jó hír!!Z. Iván írta:Most derült ki hogy mégis mehet, ami jó, de már nagyon elegem van ebből az egészből.Senki nem tudja mi van, és egyáltalán miért...
Üdv!Saint Germain írta:Üdv!
Ez a Messi gyerek tényleg olyan jó, mint mondják?? Én nem tudom, mert nem láttam még hosszan játszani, csak Paraguay ellen egy kicsit. Ott én nem láttam semmi extrát tőle, de attól még jó kis játékos lehet. Mondjuk én egy kicsit elfogult vagyok, mert a brazilokat sokkal jobban kedvelem, de minden tehetséget meg kell becsülni, főleg ha BARCA nevelés.
Kiváncsi lennék, hogy Guily helyén milyen formában játszana, habár ha jól tudom a Juve ellen a bal oldalon villogott nagyon.
biztos érdekes cikk lehet, csak nem értemXavi írta:Úgy néz ki vasárnap már játszhat a Messi kölök...
bár ez valószínű azt jelentheti...EL VIERNES PUEDE TENER LA AUTORIZACIÓN PARA JUGAR EL DOMINGO CONTRA EL MALLORCA
én tegnap kaptam odaát hideget-meleget az okosoktól, úgyhogy ma nem akartam írni, de valóban igaz, hogy mostBadi írta:hm..pár napja még azt hangoztatták, hogy Robinhot össze se lehet hasonlítani Messivel, most meg már kéne nekik..Boixos írta:odaát már különböző 'gondolatkísérletek' születtek a messi esetleges átigazolását illetően.
hm..pár napja még azt hangoztatták, hogy Robinhot össze se lehet hasonlítani Messivel, most meg már kéne nekik..Boixos írta:odaát már különböző 'gondolatkísérletek' születtek a messi esetleges átigazolását illetően.