Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony nagyon biztató volt megint, vmi félelmetes sebbeséggel gondolkodik és tudja olvasni a játékot, lazán bokából dobálta a bogyót fel sem kellet hogy nézzen.P.U.Y.O.L. írta:Bár nem kapott sok lehetőséget, de Thiago remekül játszott és ami a legfontosabb éretten! Olyan passzokat adott, mint Xavi, higgadtak voltak a cselei és bizonyította, hogy remekül lát a pályán.
Én meg rühellem az ilyen eszetlen cselgépeket, meg ne lássam egyik kedvelt csapatom közelébe se!levproff írta:Az Arsenalba 100% nem ment. De rajtunk kívül, az Arsenalnak örülnék a legjobban. Egyedül a bajnokság miatt nem biztos, hogy a legjobb lenne neki.
Az öreget poénból írtam.culinho írta:Annyira azért nem öreg. Úgy tudom, hogy nálunk nem kapott profi szerződést, talán még az Arsenalnal sem, az ottani utánpótláson próbálkozik.zsoltfree írta:Nem hallottam róla, hogy az Arsenalba ment volna, meg az arsenal.com-on sem látom a tartalékok közt sem. Lehet hogy oda már öreg volt.
Annyira azért nem öreg. Úgy tudom, hogy nálunk nem kapott profi szerződést, talán még az Arsenalnal sem, az ottani utánpótláson próbálkozik.zsoltfree írta:Nem hallottam róla, hogy az Arsenalba ment volna, meg az arsenal.com-on sem látom a tartalékok közt sem. Lehet hogy oda már öreg volt.
Eleinte tehetségesnek indult, de aztán kiderült h csak amolyan eszetlen cselgép. A nagycsapatban rendszerint az volt a séma h rávitte 2-3 emberre, ha ki is cselezett 2t, a harmadik biztos elvette. Keményebb játékosok meg egyszerűen leszedték a pályáról. Lejárt a szerződése és nem szerződtette azóta senki. http://transfermarkt.de/de/gai-assulin/ ... 38412.htmlzsoltfree írta:Tudom hogy már nem Barca fiatal, de nem tud valami infot a Gai Assulinról?
Azt tudom hogy lejárt a szerződése és pont. Viszont az elmúlt évben már játszott a felnőtt csapatban is 1-2-szer, és szerintem mindenki A nagyok közé várta már ebben az évben. Ha jól tudom külföldi csapatok is nagyon figyelték. Lesérült, vagy elzüllött, vagy mi lett vele?
Mini Estadibence-barca írta:Ilyenkor a hazai pálya mi nekik? Mert gondolom nem a Camp Nouba játszanak...
A Mini Estadi-ban szokták játszani a meccseket.bence-barca írta:Ilyenkor a hazai pálya mi nekik? Mert gondolom nem a Camp Nouba játszanak...