daffy írta:socio66 írta:nah.
olvasva a madridi szurkolók véleményét odaát,ennyi kellett ahhoz hogy Mou is meg legyen találva,most már az ő taktikája is rossz,a cseréi gyengék,stb.
és még október sincs.
ahhoz képest hogy nyáron látatlanban mindenki bizalma határtalan volt felé,elég hamar jönnek az elégedetlenkedő hangok.
érdekes.
két bajom van mou-val: higuain és ronaldo. benzema és leon sokkal jobb volt,nem értem miért kell játszatni a lúzereket. jó,megpróbálta h hátha önbizalmuk lesz,ha így is játszanak. nem lett,most ideje padozniuk. ne a pályán hisztizzék ki magukat. önző játékos nem való a realba,pedig most van pár.
Most Benzema kifejezetten dinamikus volt, meg is lepődtem.
Én Khedirát nem tudom hova tenni, ez most mi?
Higut csak a vége miatt dícsérem én, ott egyből elbelsőzhette volna, mondjuk ha megijedt volna, vagy a hév elkapta volna akkor tuti gól. Csak hát paradox módon túl bátor volt hozzá hogy hős legyen.
Leon pörgött, bár az első pár megmozdulása iszonyat gyenge volt, utána volt két jó beadása, nah meg a nagy passz.
A lényeg, egy Ronaldo túl nagy név a padozáshoz attól függetlenül hogy megérdemelné-e, Benzemának van esélye a következő meccseken a kezdőbe kerülni.