Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért kíváncsi lennék a kőkemény szakmai érveidre egy del bosque-vel és pep guardiolával közösen rendezett kerekasztal-beszélgetés során.Sanama írta:Tény,hogy jól játszott,de nem értem mire ez a "hízik a májam mert én megmondtam" kijelentés.
Tourétól még mindig egy szakadéknyira van .(bár már kisebb,mint tavasszal volt.)
Közel se a Yaya vs Sergio csatáról beszélek, annál inkább arról akik a Busi képességeit vonták igencsak kétségbe. Fel se hoztam Touré bácsit, én ellene voltam, hogy menjen, de aki fikázták Sergio-t azok vannak csendbe...Sanama írta:Tény,hogy jól játszott,de nem értem mire ez a "hízik a májam mert én megmondtam" kijelentés.
Tourétól még mindig egy szakadéknyira van .(bár már kisebb,mint tavasszal volt.)
kit érdekel a gólja... pontosítok, a gólja nélkül is akkora meccset tolt hogy vigyorogva néztem a meccset, de azzal feltette a pontot az I-re! Nézd végig még1x a meccset, rengetegszer kisegített mindkét oldalon védekezésbe, labdakihozatalnál általában ő a legutolsó ember, 16os előtt 2. félidő elején ha jól emlékszem 1testcsellel megetettet 2embert és akkor még rúgott is egy szép gólt. Ja és azért hízik a májam, mert "én megmondtam"....thierryhenry írta:Mert Sergi gólt rúgott?Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (nagyon hízik a májam, ezt tény Very HappyVery HappyVery Happy)
Ilyen jól tolta a Cityben ma ,vagy mi?Andris írta:Touré legjobb meccsei nem voltak olyan jók, mint például ez a mai.
Ezt remélem nem komolyan írtad....thierryhenry írta:Mert Sergi gólt rúgott?Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (nagyon hízik a májam, ezt tény Very HappyVery HappyVery Happy)
Csak, hogy ne én írjam le... Majd lesz rossz meccse és mindenki guglizik Touréra, hogy holvan, ménemitt... hidd el.Charlie írta:Ismét nagyon jól játszott. Kussban vannak egyesek vele kapcsolatban.
C.
Charlie írta:Ismét nagyon jól játszott. Kussban vannak egyesek vele kapcsolatban.
C.
Ez érdekesen hangzik figyelembe véve, hogy már 22 éves.menczel írta:Egyébként kisegitendő az U-21es válogatottat elfogadta a behívót oda is. Azok vb-re készülnek ha jól tudom. Annak ellenére hogy már felnőtt válogatott.
Mert Sergi gólt rúgott?Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (nagyon hízik a májam, ezt tény Very HappyVery HappyVery Happy)
Használtuk már döntően, még a Toure-korban, 2008-09-ben. bár nem minden meccsen,de elég sűrűn. Businak ebbe bele kellett szoknia, de úgy néz ki sikerült.Mikaos írta:Szervusz, igazad van.kmarcel írta:sziasztok,
az csak nekem tűnt fel, h az atm ellen sergio sokszor puyol és pique között-mellett játszott..?? és ezáltal danitól már megszoktuk, de maxwelltől nem akkora mértékben, hogy futkostak fel alá.
eddig sosem vettem észre.. az is lehet, h én vok a hibás, h busi ennyire hátrahúzódott vna, mert vtak pillanatok, amikor már azt hittem, h 3védővel játszunk a két szélső meg egy kicsit feljebbtolódva.. am. abszolut nem para, mert hát láthattuk a végeredményt a meccsen, ha nincs de gea, akkor 4is lehetett vna..
csak gondoltam megosztom veletek, mert számomra ez új volt...
üdv!
Szerintem már volt ilyen taktikánk egy párszor (képletesen: 4-3-3 -> 3-4-3), de az is igaz, hogy ilyen döntően még nem volt ez alkalmazva. Most tényleg láthatóan kijött a 3-4-3 a meccs kb. 70%-ában.
Azért is volt ez fantasztikus ötlet Peptől és a stábtól, mert az Atlético tipikusan szélen játszó csapat. A középső középpályát szinte csak védekezésre, labdaszerzésre, s onnan gyors ellentámadás indítására használják - amely legtöbbször úgy megy végbe, hogy vagy a balszélsőt, vagy a jobbszélsőt indítják.
Azzal, hogy meg lett erősítve a szél, sokkal kevesebb esélyük volt bármit is csinálniuk. Gyakorlatilag a két szélsővédőnk után két középsővédő állt még biztosítóként (félig-meddig plusz szélsővédőként), s Busquets afféle söprögetőként leghátul.
Azzal, hogy a két szélsővédőnk feljebb játszott, azt a trükköt hajtottuk végre, hogy az ellenfél két szélsője kénytelen volt sokkal többet hátramenni, így a gyors kontrák lehetősége is felejtős volt náluk, mivel kb. a saját térfelükről kellett mindig indulniuk, nem az ellenfél térfeléről.
szerk.: Továbbá azzal, hogy széthúztuk a pályát, nem egyszer láthattuk, hogy Piqué megindul középen előre, s szinte zavartalanul felviszi a labdát az ellenfél térfelének feléig.
Szerintem zseniális taktika
Busquets pedig (egy megingást leszámítva) szinte tökéletesen hajtotta végre ezt a számára kissé idegen feladatot.
azért ezel vitatkoznék!! annak idején gondoltátok volna, hogy a csapat esze, a minden labda rajtam megy keresztül a középpályán Guardiola egyszercsak úgy dönt: elhagyom a Barcát és olaszországba megyek??? Mert ez történt, aztán onnantól csak a szenvedés és Brescia nevű kiscsapat... Nem igazán értettem, de ez alapján benne van a pakliban, akár Xavi, vagy Puyol távozása is... nem tudhatjuk, mi lesz évek múlva.. Lásd: idén a Real élő legendája Raul elment egy Schalkéba!!!Tocy írta:És ez a legjobb ebben a csapatban. Hogy igazéból nem az van, mint mjuk Deco esetében, hogy bármikor mehet akárhova. Ennyi saját nevelés...egyik sem megy szerintem soha sehova. Valdés, Piqué, Iniesta, Busquets, Messi-t el tudnátok képzelni más csapatban? Puyol, Xavi már benne jár a korban, nem hiszem hogy mennének már akárhova is. Pedro, Bojan még a tudásuktól függ, mert főleg az utóbbi könnyen elkerülhet innen. Pedro talán már van olyan szinten, hogy végleg megragadjon.
Szervusz, igazad van.kmarcel írta:sziasztok,
az csak nekem tűnt fel, h az atm ellen sergio sokszor puyol és pique között-mellett játszott..?? és ezáltal danitól már megszoktuk, de maxwelltől nem akkora mértékben, hogy futkostak fel alá.
eddig sosem vettem észre.. az is lehet, h én vok a hibás, h busi ennyire hátrahúzódott vna, mert vtak pillanatok, amikor már azt hittem, h 3védővel játszunk a két szélső meg egy kicsit feljebbtolódva.. am. abszolut nem para, mert hát láthattuk a végeredményt a meccsen, ha nincs de gea, akkor 4is lehetett vna..
csak gondoltam megosztom veletek, mert számomra ez új volt...
üdv!