Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is mindenképp szeretném Thiagot és Bojant a kezdőben látni, csak remélem Keita játszik Mascherano helyett.torrestoni írta:Én mindenképp ragaszkodnék Milito, Bojan, Mascherano és Thiago játéka mellett.
A kezdőcsapatban: Valdés - Alvés, Piqué, Milito, Maxwell - Mascherano - Busquets, Thiago - Messi, Bojan, Iniesta.
Tévedsz mert 3-0 leszfcbarca0827 írta:Mára:
Valdes - Dani Alves ; Milito ; Piqué ; Abidal - Busquets ; Keita ; Maxwell - Messi ; Bojan ; Iniesta
Nyerünk 3:1-re.
Rosszul tudod.Capon írta:Tévedsz mert 3-0 lesz
Ezt a kezdőt én is aláírhatnám, bár én gyengének érzem a Mallorcához képest, de azért megnézném Iniestát egyszerre pályán és padon isab1daL írta:Én kezdőm holnapra:
Valdés-Alves,Piqué,Milito,Maxwell-Thiago,Busi,Keita-Bojan,Ini,Pedro
Én már a Gijon elleni meccs óta folyamatosan kezőbe raktam volna Militot, azért hogy a 2 P közül valaki pihenhessen, eddig Pep sose gondolta így.A cserék meg: Busi->Masch, Piqué->Abi, Ini->Messi, persze csak ha uraljuk a meccset, és vezetünk, valamint ha nincs sérülés, ami reméljük nem lesz. Nem lesz azért könnyű ez a Mallorca elleni meccs, de remélem nem lesz még1 Hercules elleni kisiklás. Válogatott szünet előtt kell a 3 pont. Visca Barca!
szerk.: javítvaszal holnapi kezdőm :d
Nem tudom, hogy ma kivel játszunk, de nagyon felforgatott kezdő 11 kell, hogy holnap is jól szerepeljünk a Mallorca ellen...ab1daL írta:Én kezdőm mára:
Azaz holnapraab1daL írta:Én kezdőm MÁRA
Azaz holnapra.ab1daL írta:Én kezdőm mára:
Szerintem is.MichaaBee írta:Busquets, Iniesta, Mascherano/Keita és meg van oldva a középpálya. Előre meg mehet Messi, Pedro, Bojan. (De azért Piquét is elnézném.LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
Ez a középpálya nem a legtechnikásabb....ha Pep nagyot húzna, lehet beküldené Thiagót kezdőként. De ez majd eldől. Nem lesz egyszerű meccs, de hozni fogjuk.)
Busquets, Iniesta, Mascherano/Keita és meg van oldva a középpálya. Előre meg mehet Messi, Pedro, Bojan. (De azért Piquét is elnézném.LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
Ez a középpálya nem a legtechnikásabb....ha Pep nagyot húzna, lehet beküldené Thiagót kezdőként. De ez majd eldől. Nem lesz egyszerű meccs, de hozni fogjuk.
LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
Ez a középpálya nem a legtechnikásabb....ha Pep nagyot húzna, lehet beküldené Thiagót kezdőként. De ez majd eldől. Nem lesz egyszerű meccs, de hozni fogjuk.