Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
albicelesteX
A Vadász

2010.10.03. 13:43:32

ozsimiki írta:Jó most írtál egyet, azért angolul is hallgasd majd meg, amúgy meg félig magyar is, minden joga megvan,hogy itt legyen.

Caramel tényleg jobb, de Ő mindenkinél jobb szerintem, legyen az megasztáros vagy X-faktoros, ne Ő legyen a mércéd :wink:

Kökény Attila, Lakatos Yvette, Csonka Andreas, az említett félig amcsi-magyar gyerek, és Gusztos Bence szerintem teljesen rendben van. Még ha tegnap nem is életük napja volt. De Szeleczki Dávid és Tolvaj Reni is sokra viheti. Még egyik se profi természetesen, nem véletlenül tehetség kutató a címe a cuccnak, abból viszont mindegyiknek bőven van.
Akiket leírtál abból kb. 2 volt magyar!Külföldön elhajtották a magyarokat,mert nem "oda valósiak" itt meg felkarolnak minden jött mentet.Igen Caramel szerintem is mindenkinél jobb és jelenleg szerintem Ő csinálja a legjobb muzsikát a maga műfajába itthon!Földim... :wink: :D
Kép
socio66

2010.10.03. 13:41:14

lui1698 írta:Peturka András visszalépett.

"A műsor elején a bulvárfogyasztó emberek köztudatába úgy kerültem be, mint akinél feltételezik, hogy megrendezett jelenet során jutott be a középdöntőbe, illetve többször kijelentették, a kollegámmal vége szakadt a barátságunknak. Miután egyik sem volt igaz, felmerül bennem a kérdés, hogy lehet-e az ilyen úton-módon megszerzett ismertséggel valódi értékeket közvetíteni, ami egy előadóművész-jelöltnek kutya kötelessége volna?!" (by Petruska Andris)
pf,kár érte,pedig ő volt az egyik akire kíváncsi voltam,amit meg ír az hülyeség,nekem annyi maradt meg róla hogy baromi jó hangja volt,leszrom hogy jutott be.
na mindegy,a saját karrierjét cseszheti így el.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.03. 13:41:02

Jó most írtál egyet, azért angolul is hallgasd majd meg, amúgy meg félig magyar is, minden joga megvan,hogy itt legyen.

Caramel tényleg jobb, de Ő mindenkinél jobb szerintem, legyen az megasztáros vagy X-faktoros, ne Ő legyen a mércéd :wink:

Kökény Attila, Lakatos Yvette, Csonka Andreas, az említett félig amcsi-magyar gyerek, és Gusztos Bence szerintem teljesen rendben van. Még ha tegnap nem is életük napja volt. De Szeleczki Dávid és Tolvaj Reni is sokra viheti. Még egyik se profi természetesen, nem véletlenül tehetség kutató a címe a cuccnak, abból viszont mindegyiknek bőven van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2010.10.03. 13:33:41

ozsimiki írta:Ha választanom kellene a tv2 és rtl között,akkor egyértelműen az Rtl-t választanám. Viszont zenei tehetségkutató, konkrétan Megasztár vs X-faktor terén egyértelműen veri eddig szerintem a Megasztár az X-faktort.

mindkettőt megnéztem ma délelőtt,és hát elképesztő mi volt az X-faktorban...tenyerükre írják a szöveget, omg, hol vagyunk?:D természetesen itt is van 3-4 olyan aki simán megállná a helyét a megában is, sőt...viszont CSAPAT szinten szerintem jóval nagyobb erőt képviselnek a megások.

az előzményeket is láttam,követtem, nem csak a tegnapi adásokat, ezek fejében ez a véleményem.

Igaz Faktorosok még nem tartanak annál a szakasznál (élő döntők) mint a megások,így valószínű csak nőni fog a színvonal,de az előválogatások terén is jobbnak éreztem őket. Jóval stabilabb teljesítményt nyújtanak. Nekem egyelőre és eddig jobban tetszik a Megasztár,de vannak kedvencek az X-faktornál is.
Nekem a Megasztár tegnap nagyon nagyon gyenge volt!Arról nem is beszélve,hogy az nem is magyar tehetségkutató...Szerintem a megasztárosok közül az X-faktorban már sok nem lenne benne!A néger gyerek is elbújhat Caramel mögött...Simán leénekli ezt a new york-i tehetséget...egyébként miért nem ott indult,ha akkora ász?Mert ott ilyenből 12 egy tucat!Arról nem is beszélve,hogy az nem magyarul tudás ahogy ő beszél ennyi erővel a néger csaj is mehetett volna tovább,tegnap a lélekdonort úgy énekelte,mint Pákó az ádideádidi....
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.03. 13:18:57

Peturka András visszalépett.

"A műsor elején a bulvárfogyasztó emberek köztudatába úgy kerültem be, mint akinél feltételezik, hogy megrendezett jelenet során jutott be a középdöntőbe, illetve többször kijelentették, a kollegámmal vége szakadt a barátságunknak. Miután egyik sem volt igaz, felmerül bennem a kérdés, hogy lehet-e az ilyen úton-módon megszerzett ismertséggel valódi értékeket közvetíteni, ami egy előadóművész-jelöltnek kutya kötelessége volna?!" (by Petruska Andris)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.03. 13:00:57

Charlie írta:X-faktor nem élőbe megy még, tegnap azért volt a kezükre írva, mert képtelenek voltak megtanulni egyik napról a másikra. Persze ez nem mentség, csak enyhítő körülmény. Elég fájdalmas volt, hogy így kiállnak és még így se megy. Mega már élőbe megy, egy hétig készülhetnek. X-faktor ezért tűnik per pill gyengébbnek szerintem, mert a tv2-n már mennek a döntők, ott pedig megy a felhajtás keménybe. Röfi klaudiától meg a gyök til attilától pedig minden bajom van egyszerűen. Melléjük jön friderikusz is, sok ez nekem. Szombatonként leszoktam ülni a tv elé erre a kis időre, mert amúgy csak sportot nézek, semmi mást. Ahogy érzékelhető a mondandómból, megnézem az rtl-t először, ha annak vége, akkor átkapcsolok a tv2-re és felhergelem magam.
C.
ezt vágom, direkt írtam is,hogy a kezdeti szakaszában is nagyobb volt a megások színvonala,és stabilabbak voltak jóval ott is :wink: aztán lehet,h élőben többet mutatnak majd a faktorosok,mint tegnap a megások,meglátjuk.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.10.03. 12:58:28

socio66 írta:megasztárban az a gitáros fazon akit megkértek a válogatáson hogy énekeljen egyedül és tök jó hangja volt,azzal mi lett?
Rá gondoltál?

http://www.youtube.com/watch?v=VsPapDm8ND0
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.03. 12:55:23

X-faktor nem élőbe megy még, tegnap azért volt a kezükre írva, mert képtelenek voltak megtanulni egyik napról a másikra. Persze ez nem mentség, csak enyhítő körülmény. Elég fájdalmas volt, hogy így kiállnak és még így se megy. Mega már élőbe megy, egy hétig készülhetnek. X-faktor ezért tűnik per pill gyengébbnek szerintem, mert a tv2-n már mennek a döntők, ott pedig megy a felhajtás keménybe. Röfi klaudiától meg a gyök til attilától pedig minden bajom van egyszerűen. Melléjük jön friderikusz is, sok ez nekem. Szombatonként leszoktam ülni a tv elé erre a kis időre, mert amúgy csak sportot nézek, semmi mást. Ahogy érzékelhető a mondandómból, megnézem az rtl-t először, ha annak vége, akkor átkapcsolok a tv2-re és felhergelem magam.

szerk.: Chuck 2.évad 14.részét fogom kezdeni, nagyon jó kis sorozat, tetszik. Annyi a gondom, hogy mikor fekteti már Chuck le Saraht? :D Kezd idegesíteni ez a köztük lévő izéé...valami...(valaki le ne írja, hogy mi fog velük történni a későbbiekben, csak úgy mesélek 8) )
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2010.10.03. 13:02:26-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
socio66

2010.10.03. 12:51:41

megasztárban az a gitáros fazon akit megkértek a válogatáson hogy énekeljen egyedül és tök jó hangja volt,azzal mi lett?
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.03. 12:43:06

Ha választanom kellene a tv2 és rtl között,akkor egyértelműen az Rtl-t választanám. Viszont zenei tehetségkutató, konkrétan Megasztár vs X-faktor terén egyértelműen veri eddig szerintem a Megasztár az X-faktort.

mindkettőt megnéztem ma délelőtt,és hát elképesztő mi volt az X-faktorban...tenyerükre írják a szöveget, omg, hol vagyunk?:D természetesen itt is van 3-4 olyan aki simán megállná a helyét a megában is, sőt...viszont CSAPAT szinten szerintem jóval nagyobb erőt képviselnek a megások.

az előzményeket is láttam,követtem, nem csak a tegnapi adásokat, ezek fejében ez a véleményem.

Igaz Faktorosok még nem tartanak annál a szakasznál (élő döntők) mint a megások,így valószínű csak nőni fog a színvonal,de az előválogatások terén is jobbnak éreztem őket. Jóval stabilabb teljesítményt nyújtanak. Nekem egyelőre és eddig jobban tetszik a Megasztár,de vannak kedvencek az X-faktornál is.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.30. 22:52:14

R.I.P. Tony Curtis!
:(
---------------------------------------------
Érdekel vkit, h hogyan végződött valójában az Eredet?

Michael Caine elárulta ;)
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.30. 21:15:17

csababarca írta: ELkezdtem egy sorozatot. The Event ( Az esemény)

Valaki nézi innen?
Jelentkezem
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.30. 21:09:58

R.I.P. Tony Curtis!

ELkezdtem egy sorozatot. The Event ( Az esemény)

Valaki nézi innen?most kezdem a második részt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.30. 21:01:11

Isten nyugosztalja!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.30. 20:41:02

Elhunyt a Magyar származású színész legenda Tony Curtis, Isten Nyugosztalja! 85 éves volt.

Többek között a Van aki forrón szereti, a Spartacus, A megbilincseltek, A siker édes illata című filmek és a Minden lében két kanál című tévésorozat sztárja.

"A színész lánya Jamie Lee Curtis megerősítette a halálhírt, A The First Post nevű brit lap értesülése szerint Curtis Las Vegas-i otthonában halt meg, szívroham következtében."
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.09.30. 01:38:56

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.09.29. 20:04:45

Ma megnéztem a HIMYM 2. részét. Jó volt, de talán kicsit lágyabb rész volt. Az első jobb volt, de ebben is voltak felejthetetlen poénok... :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.29. 19:16:03

fcbarca0827 írta:
bouba írta:Keresnék krimi-dráma sorozatokat.
-Wire
-Shield
-Sopranos
-CSI-k
-Dexter
ezeket ismerem/láttam.
A polip. Apám nagy kedvence. Meg is vettük neki tavaly a díszdobozos változatot. :D Bár, nem tudom, hogy egy kábé 30 éves sorozat mennyire hat meg. :lol:

Nem, mintha bajom lenne a régi filmekkel... Sőt.
hú az de nagy sorozat volt, szerettem. Lehet meg is nézem megint,ha be tudom szerezni,de csak-csak. Igaz azért nem volt az abszolút kedvenceim között,de amikor láttam akkor jóval kisebb voltam,lehet most még jobban tetszene.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.09.29. 19:12:37

bouba írta:Keresnék krimi-dráma sorozatokat.
-Wire
-Shield
-Sopranos
-CSI-k
-Dexter
ezeket ismerem/láttam.
A polip. Apám nagy kedvence. Meg is vettük neki tavaly a díszdobozos változatot. :D Bár, nem tudom, hogy egy kábé 30 éves sorozat mennyire hat meg. :lol:

Nem, mintha bajom lenne a régi filmekkel... Sőt.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bouba
Capitá del Barça

2010.09.29. 19:09:06

Keresnék krimi-dráma sorozatokat.
-Wire
-Shield
-Sopranos
-CSI-k
-Dexter
ezeket ismerem/láttam.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.28. 18:48:21

Lesz ma egy nagyon jó film, amit már rég láttam!
Csapás a múltból (Viasat3 22:30)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.28. 13:51:44

ki mondta, h sub nélkül nézem? felirattal nézem, igaz englis nyelvű szábtájtül van, de nekem tökéletesen megfelel :D (tudom, h magyar feliratra gondoltál, de kétértelműre sikeredett :P )
albicelesteX
A Vadász

2010.09.28. 13:50:40

Valaki nem tud valamit a Gyilkos elmék folytatásáról?Elkezdték e már vagy mi a helyzet?
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.09.28. 13:42:22

Fecooo írta:ChuckS04E02
milyen irigy tudok ám ilyenkor lenni, hogy egyesek sub nélkül is meg tudják lesni :cry: nu, csak egyszer legyen vmi jó kis dojcse sorozat :twisted:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Válasz küldése