Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én tudom, van.Luxus írta:Hali!
Nem tudjátok...
Én már a '08 óta angol kommentárral nyomtam, és amikor kijött a német verzió, leszedtem. Gondoltam megnézem milyen. Szóval felraktam és azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat jó. Aztán letöröltem, és gondoltam felrakom az angolt. Mikor meghallottam a kommentátort, a hideg kirázott, és egyszerűen nem tudtam elviselni a hangját, így ment fel újra a német verzió, ami marad is véglegesen!barca6 írta:én németül tolom és nagyon király. A kommentátorok beleélik magukatIgy jobb a hangulata mint a Fifának, vagy akár az angol verziónak.
A beállításokba(settings)be van kapcsolva a coach mode na azt szedd ki és jó lesz!fanbarca írta:Ezt már tegnap is kerestem, de azért köszPuyol05 írta:Valami olyasmit keress, hogy Autosub OFF/ON. Rakd OFF-ra, és jó leszfanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?![]()
Igaz most csak a hasamra ütöttem, de más nem igen lehet.
Megjelenés előtt 3 nappal sokkal többre nem lehet számítani, ha nem lett vna fenn majomparádén, akkor azt mondom h nincs is mégmessibarca írta:és teljesen igazad van, de én amikor beírom a googleba akkor nekem csak demot add ki meg néhány orosz vagy német nyelvű teljes verziót add ki
köszönömsjd írta:Én ezt nem értem. Olyan nehéz beütni a Google-be h pes 2011 torrent?messibarca írta:üdv mindenkinek
valaki nem tudna dobni egy angol nyelvű 2011 torrent linket
előre is köszönöm
Aztán a 3.-4. ilyen után hamar rájössz, h vannak olyan faja oldalak, mint a btjunkie.org vagy a thepiratebay.org v isohunt.com, ahol direktbe meg tudod keresni. Aztán a kapcsolatrendszered révén kapsz egy meghívót valamelyik magyar torrentoldalra, és ennek köszönhetően pontosan tudni fogod, h mi mikor elérhető és az működő verzió-e.
Azért szemét nem vok szal ment a link PMbe
Én ezt nem értem. Olyan nehéz beütni a Google-be h pes 2011 torrent?messibarca írta:üdv mindenkinek
valaki nem tudna dobni egy angol nyelvű 2011 torrent linket
előre is köszönöm
Köszönöm!Barrano írta:Lövést megnyomod nem túl erősen, utána vmelyik irányt, ha kicsit hosszabban nyomod akkor jobban sarokra megy. Ezután ha röviden rányomsz a felfelé gombra akkor meg is emeli. Am elég érzékeny, én trainingben próbálgattam, ha rájössz elég biztosan be lehet lőni.ZS10 írta:Megmondaná valaki, hogy hogyan lehet tizenegyest rúgni a Pes 11-ben?
(Mert eddig akárhogyan is csináltam mindig fölé ment)
Mikor egy meccs előtt beállítod a csapatod felajánlja azt a lehetőséget h mindent a gép csináljon tehát cserék alakzat stb. Ott lesz valami olyan h egyéni beállítás. Nincs meg a Pes azt hszem volt valami ilyesmi.fanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?
Lövést megnyomod nem túl erősen, utána vmelyik irányt, ha kicsit hosszabban nyomod akkor jobban sarokra megy. Ezután ha röviden rányomsz a felfelé gombra akkor meg is emeli. Am elég érzékeny, én trainingben próbálgattam, ha rájössz elég biztosan be lehet lőni.ZS10 írta:Megmondaná valaki, hogy hogyan lehet tizenegyest rúgni a Pes 11-ben?
(Mert eddig akárhogyan is csináltam mindig fölé ment)
Ezt már tegnap is kerestem, de azért köszPuyol05 írta:Valami olyasmit keress, hogy Autosub OFF/ON. Rakd OFF-ra, és jó leszfanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?![]()
Igaz most csak a hasamra ütöttem, de más nem igen lehet.
Valami olyasmit keress, hogy Autosub OFF/ON. Rakd OFF-ra, és jó leszfanbarca írta:Sziasztok, folyamatosan cserél a csapatom magától meccs közben, hogyan lehet ezt megszüntetni ?
Nem tudom honnan vették sokan, hogy magyar lesz a PES, de szerintem ez hülyeség, én legalábbis nem hallottam róla, csak torrent oldalakon volt nfo-ban, hogy magyar, de az mind átverés volt.L.Messi 10 írta:ÁAkkora várhatok magyarositásra... Azért kössz!
Ábarca_bome írta:Én úgy tudom, hogy nem lesz magyar PES... Beloadról leszedtem Xbox360-ra, az volt kiírva a torrentnél, hogy magyar nyelvű, erre csak olasz és görög nyelvek voltak benne.L.Messi 10 írta:Nem tudjátok mikorra lehet kb számítani arra hogy felteszik a PES11-et magyarul? Mert most nézem, akkora a gépigénye mint a FIFA10-nek (ami simán ment).
Tehát most dobhatom ki a kétrétegű dvd-met, mert konzolra tudtommal nem lehet patcheket rakni.
Valaki linkelne ide egy angol nyelvet tartalmazó PES 2011-et Xbox360-ra?
Előre is köszi!
Én úgy tudom, hogy nem lesz magyar PES... Beloadról leszedtem Xbox360-ra, az volt kiírva a torrentnél, hogy magyar nyelvű, erre csak olasz és görög nyelvek voltak benne.L.Messi 10 írta:Nem tudjátok mikorra lehet kb számítani arra hogy felteszik a PES11-et magyarul? Mert most nézem, akkora a gépigénye mint a FIFA10-nek (ami simán ment).
BarcaBaku írta:fanbarca írta:Bob_Marley írta: Importálni kell a bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy:
Le kell tölteni egy AFS EXPLORER 3.7-es verziójú programot, majd 1; LÉPÉSBEN a dt02.img fájlt nyisd meg vele 2; LÉPÉSBEN a menű sorban AZ ACTION/IMPORT FOLDER parancsra kell kattintani és kiválasztani a kicsomagolt mappák között a dt02.img mappát 2; LÉPÉSBEN megkérdezi, hogy írjon új adatbázist (valami rebuilde kérdés lesz, látatlanban nem tudom) és ott a YESre kell kattintani és a keletkezett dt02.img fájlt elmenteni valahova (célszerű asztalra, hogy ne keveredjen el)
Hogyan?Nekem Nem sikerül bemásolni .... nem találja ....
Nekem is ez volt a problémám de nekemsikerült megoldani.
A lényeg h játék mappájából kell megnyitni a fájlokat.
Jobb klikk társítás AFS explorer 3.7 aztán tesz egy kérdést ott YES-re kell kattintani,kijelölöd hova írja felül és megteszi.(PL asztal tényleg célszerű)
A kapott fájlt meg visszamásolod ahonnan elkezdted az egészet-ahova telepítetted a cuccost.az exe. fájlokat bemásolod a játék mappájába.
A 3. mappa tartalmát meg my documents Konami saves és oda..
Nekem működik tényleg megvan minden friss igazolás rem neked iws jólesz
fanbarca írta:Bob_Marley írta: Importálni kell a bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy:
Le kell tölteni egy AFS EXPLORER 3.7-es verziójú programot, majd 1; LÉPÉSBEN a dt02.img fájlt nyisd meg vele 2; LÉPÉSBEN a menű sorban AZ ACTION/IMPORT FOLDER parancsra kell kattintani és kiválasztani a kicsomagolt mappák között a dt02.img mappát 2; LÉPÉSBEN megkérdezi, hogy írjon új adatbázist (valami rebuilde kérdés lesz, látatlanban nem tudom) és ott a YESre kell kattintani és a keletkezett dt02.img fájlt elmenteni valahova (célszerű asztalra, hogy ne keveredjen el)
Hogyan?Nekem Nem sikerül bemásolni .... nem találja ....
Bob_Marley írta: Importálni kell a bin file-kat a dt0c.img, dt02.img, dt04.img dt07.img és dt09.img mappából ezt úgy tudod meg tenni, hogy: