számomra furcsa, de pozitív, h nem vagyok egyedül azzal, h nem szeretem a borokat és a pezsgőt

egyszerűen rosszul vagyok már pár korty után is, nem bírja a gyomrom... persze ennek megvan a maga története is
2005-ben részt vettem egy ingyenes határmenti kereskedelemről, kapcsolatokról szóló konferencián Tomesti-ben (nem tudom merre van, de biztos van itt vki, aki tudja, annyira emlékszem, h Temesváron át vezetett az út)
minden éjszaka buli volt, de az ottani újdonsült haverok csak a legolcsóbb, ott elérhető borokat vették, és egyik este annyira durván beittunk belőle, h én másnap csak olyan délután 4 körül tudtam huzamosabb ideig távolabb menni a toálettől...

(akkor is csak azért merészkedtem le a konferenciaterembe, mert utánam küldtek embereket, h nem azért kaptam a lehetőséget, h ott lehessek, h csak feküdjek a szobában...

{wc-ben

} )
nah szóval az az eset volt a vízválasztó: onnantól kezdve a gyomrom nem volt képes befogadni se a bort, se a pezsgőt és ez a mai napig megvan...
egyik szilveszterkor 4esben snapszereztünk egy házibuliban, mindig a vesztes páros ivott egy felest. nagyon sokat ittam, de meg se éreztem. eljött az éjfél, jött a koccintás. a többiek tudták, h nem bírom a pezsgőt, de azért figyelmeztettem őket, h max 1 percet adok magamnak... eltelt fél perc a pezsgő után és már ki is kívánkozott... utána persze vígan páleszeztem tovább, nem volt semmi bajom...
ennyi a történet...