Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagggyon jól haladsz, az új részek, amik most mennek amcsiföldön, mindig kedd hajnalban válnak elérhetővé az angol felirattal együtt, így csinálhatod azt, h hétfőn Dexter, kedden ChuckCharlie írta:Mindent összevetve, nagyon tetszik. Valamelyik nap annyira rákockultam, hogy este 8tól ,hajnali fél 5ig pörgettem a részeket megállás nélkül. Az Orionos rész jó volt, de az összes jó. Kedvencem Casey benne a maga állat stílusával, de bírom a sok fogyit is a Buy Moreból. Egyedüli gondom, hogy Sarah-t senki se döntötte még megHátha összejön már valakinek a következő részekben, bár most nagyon eltávolodtak egymástól Chucckal, épp most lett kém 100%-osan. A vér próba, amit Casey hozott neki össze, mint kiderült.
Szerk: 13.rész megtört a jég, Chuck úgy tűnik megprütykölte Párizsban Saraht. Mission accomplished.
C.
ha azt vesszük, h a 3. évad a leggyengébb, akkor jókor kaszáltad a sorozatot, viszont, ha a folytatást már a kaszáláskor se vetetted el, akkor meg a legrosszabbkorkennyke04 írta: 2. évadon majd tedd túl magad, sajnos nálam az kaszálta a sorozatot, de egyszer csak ráveszem magam, h folytassam![]()
2. évadon majd tedd túl magad, sajnos nálam az kaszálta a sorozatot, de egyszer csak ráveszem magam, h folytassamalbicelesteX írta:Miki!Köszi!Inkább nem olvastam el!![]()
Fecooo,mindig így járok,hogy amit nem akarok nézni,mert első hallásra nem érdekel az később megfog!![]()
jobb később, mint soha kolléga...albicelesteX írta:Elkezdtem a Dextert!Kellemes csalódás,a képernyő előtt tart!Most vagyok az első évad 5. részénél.Mennyi évad van eddig szinkronosan?A hűtőkocsist elkapják az első évadban vagy az az összesnek a párhuzamos szála lesz?
1.: angolul nézd:D am azt hiszem végig 3 évad van. de lehet már a 4.et is elkezdték magyarul.albicelesteX írta:Elkezdtem a Dextert!Kellemes csalódás,a képernyő előtt tart!Most vagyok az első évad 5. részénél.Mennyi évad van eddig szinkronosan?A hűtőkocsist elkapják az első évadban vagy az az összesnek a párhuzamos szála lesz?
A harcmező hírnökei, Strike Back, Parancsra tettük(doku) hirtelen ezek ugrottak be még a témából.Perrero írta:ez a 2 pont megvoltP.U.Y.O.L. írta:
Kicsit késő van, de hirtelen a Sivatagi cápák és a Bőrnyakúak ugrik be...
Kicsit késő van, de hirtelen a Sivatagi cápák és a Bőrnyakúak ugrik be...Perrero írta:hey!
mai időkben játszodó háborús film kéne.
Black Hwak Down, Kingdom, Hurt Locker, Green Zone kilőve, és valszeg lesz még olyan amit láttam, de nem írtam, szóval írjatok dögivel
ha a szexre érted,akkor tényleg új partner, Quinn amúgy már elég régi arcCharlie írta:Na elkezdett bonyolódni a Dexter, bajok lesznek, ha Debra új partnere elkezd szaglászni utána a fantomkép alapján. Gyerekek elkerültek a nagyihoz, lesz lehetősége gyilkolni ismét, csak vissza kell nyernie a kedvét hozzá, most le van pukkanva kicsit.
C.
Ő lesz az, rákerestem guglin.fcbarca0827 írta:Aki mondta?
Még nem láttam a filmet, de olvastam, hogy egy jelenet erejéig Antal Nimród feltűnik a filmben. Gondolom ő.
Aki mondta?lui1698 írta:Nem tudni ki volt az a csávó?Bányász írta:Kicsit meglepett a magyar mondat a filmben...