Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még valamit nagyon tud, pofázni a bírónak!!!!Maxi írta:Persze-persze bicajozni nagyon tud, de azoon kivűl mást Én még személyszernit nem láttam...Zsolti írta:hát azért nem akarom megvédeni,de bicajozni nagoyn tud.de előbb-utóbb kiismerik majd azt a védők,vagy nem fogják hagyin,hogy elkezdje,vagy majd nem is fogja,mert tudja hogy úgyis odabaxnak majd neki.....
Persze-persze bicajozni nagyon tud, de azoon kivűl mást Én még személyszernit nem láttam...Zsolti írta:hát azért nem akarom megvédeni,de bicajozni nagoyn tud.de előbb-utóbb kiismerik majd azt a védők,vagy nem fogják hagyin,hogy elkezdje,vagy majd nem is fogja,mert tudja hogy úgyis odabaxnak majd neki.....
Arra már ki emlékszik?????????retek írta:Azért nem volt béna, (anno3 évvel ezelőtt) de most nagyon 0.barcakiraly írta:Robinho egy nagy sz a r,méghogy ő lesz Pelé udódja!!!retek írta:Csak a biciklicselt!Semmi mást,de itt a spanyol bugiban semmit nem ér vele!
Ronaldinho 100000-szer több cselt tud!!!
A Real béna, béna volt, és béna is lesz!!!!!
Azért nem volt béna, (anno3 évvel ezelőtt) de most nagyon 0.barcakiraly írta:Robinho egy nagy sz a r,méghogy ő lesz Pelé udódja!!!retek írta:Csak a biciklicselt!Semmi mást,de itt a spanyol bugiban semmit nem ér vele!
Ronaldinho 100000-szer több cselt tud!!!
A Real béna, béna volt, és béna is lesz!!!!!
Robinho egy nagy sz a r,méghogy ő lesz Pelé udódja!!!retek írta:Csak a biciklicselt!Semmi mást,de itt a spanyol bugiban semmit nem ér vele!
Evvel én is így vagyok!Ja és mg mellé annyit, hogy nem értem a bicikli cselen kívül ti milyen "hatalmas" cseleket láttok a pálcikától?Taibi írta:Hát én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Robinhoval szinte semmit se erősödött a Madrid. Lehet, hogy jól cselez, de nem ér vele semmit. A Lyon védői is levették őt a pályáról... Ezt Figo is meg tudta csinálni..laci18 írta: Az lehet de Madridban már sok fecske van és akár hogy is nézzük 1 hónap alatt nem lehet beépülni egy csapatba. Ugyanez volt Ronaldinhoval is amikor idejött ősszel nem csinált semmit és a Barca is eléggé lemaradt és csak tavaszra szedte össze magát. Szóval ha Baptista meg Robinho meg ha jön és Cicinho és még Gravésen is tud javulni akkor komoly gondot okozhatnak. Amugy Robinho fantasztikus cseleket csinált mind a Lyon mind a Celta ellen mind az 1. fordulóban igaz a 3 meccsből 2-szer kikaptak a barmok
Forca Barca
Cicinho pedig nem fogja megváltani Madridot szerintem.
kicsit vissza kell vegyek a luxemburgerről alkotott véleményemből. ez az ember vagy hülye, v csak vki mesélte neki a meccset, mert ő nem látta személyesen. köze nem volt a margitnak a meccshez, csak azért tudtak nagynehezen átmenni a második félidőben, mert a lion már leszarta az egészet. ha melegebb lett volna a pite, még ennyit sem engedtek volna a margitnak.Charlie írta:Nagyon jól játszottunk!
C.
De azért azt ugy nem lehet h brazil csapatot csinál a reálbol, bármennyire jok is a brazilok, a jobol is megárt a sok. Bár nálunk is volt ugy h hollandok huzták a csapatotBoixos írta:sztem is del bosque volt az utóbbi pár év legjobb edzője odaát. luxemburger sem rossz (nem rossz...? nagyon jó edző), de az eredményeit brazíliában érte el. sztem ahhoz, h európában igazán nagy király legyen, neki is szoknia kell még a műhelyszagot. nem is kicsit.
Hát most elkezdődött az idény,(hozzáteszem már alig vártam)és most megint ezt kell néznem,megint idegeskednem kell a tv előtt,megint összekell vesznem egy csomó haverommal hogy csúfolják a csapatot !Azt kell mondjam én aki nagyon tiszteli ezt a csapatot (emlékezz rá tavaly is mindenki szidta,de én mellettük álltam)MOST IGAZAD VAN!!!!!!Megint jönnek az unalmas szövegek az elvesztett meccsek után Luxemburgo-tól:Higgadtnak kell maradnunk,meg kell őriznünk a nyugalmunkat stb.Most már nagyon kész vagyok!!!!!A védelem már megint katasztrófa,a fele csapatot már tényleg lekéne cserélni!ELEGEM VAN,teljesen kiborultam tegnap!!!!!!Idén megint nem nyerünk semmit,megint egy nagy NULLA a csapatunk!!!!!!Pedig annyira szeretem őket,de most már az őrület határán vagyok MÁR NEM BÍZOK BENNÜK!! Tudom hogy még nagyon az elején vagyunk,de most megint azt érzem hogy nem fogunk nyerni semmit!!Egyszóval igazad van,én is úgy értékeltem kb a meccset ahogy te!!!!Bocs a többiektől! :oops:De azért HAJRÁ MADRID HALA RONALDO!!!