Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ugyanez a véleményem a Machete filmről. Néhol gagyi jelenetek, sablonos sztori. Még egyszer tuti nem nézem megmiihii írta:Pancser police
Fájt.Nem kicsit,nagyon.
Több szót nem is érdemel...
Biztos nem szeretnél tag lenni?messideco írta:sjay: olyat lehet csinálni, hogy írnék egy elemzést a blogotokba majd? Nem szeretnék tag lenni, de lenne kedvem egy filmelemzéshez.![]()
Pontosan átírod a film nevére és beteszed a filmet tartalmazó mappába.albicelesteX írta:Na mindjárt neki esek a Criminal Minds 6.évad első részének!!!Kíváncsi vagyok nagyon!Annyi van,hogy a feliratot leszedtem egy oldalról azt hogy tudom betenni?
Szerintem is az "Outer limits " lesz az, mert abban mondják az elején ezt a szöveget és az AXN Sci-fi csatorna adja - a Fibernetes kábeltévén van, Digin és UPC-n nincs, ha jól tudom.kennyke04 írta:nem a végtelen határokra gondolsz?dorzsolt7 írta:A tegnap eszembe jutott egy regi sorozat, amit a teve kozvetitett. A neve "Alkonyzona"vagy valami hasonlo.. (ugy kezdodott a sorozat mindig, hogy mondtak, a hiba nem az On keszulekeben van... stb.)Honnan tudnam leszedni ezt a sorozatot? Koszi szepen!
nem a végtelen határokra gondolsz?dorzsolt7 írta:A tegnap eszembe jutott egy regi sorozat, amit a teve kozvetitett. A neve "Alkonyzona"vagy valami hasonlo.. (ugy kezdodott a sorozat mindig, hogy mondtak, a hiba nem az On keszulekeben van... stb.)Honnan tudnam leszedni ezt a sorozatot? Koszi szepen!
nevezd át. ugyan az legyen a neve,mint a film fájlnak,kivéve h .srt kiterjesztésű legyen,míg a film .avi vagy .wmvalbicelesteX írta:Na mindjárt neki esek a Criminal Minds 6.évad első részének!!!Kíváncsi vagyok nagyon!Annyi van,hogy a feliratot leszedtem egy oldalról azt hogy tudom betenni?
jelwaz írta:Kramer kontra Kramer![]()
Egyszer láttam, mély nyomott hagyott bennem, most megnézem újra. Szerintem klasszikus, és még a művészfilmeseknek is elfogadható alkotás. Dustin Hoffman szokásosan szuper, Meryl Streep meg brilliánsan zseniális (az egyik, ha nem a legjobb színésznő), mint mindig.
A 9. évadig végéig folyamatosan néztem, de a 10. évadra még nem jutott időm (kb minden sorozattal ez a helyzetFecooo írta: Smallville
Én is nagyon élveztem Zsebest, annak ellenére, hogy nem igazán volt jófiú. Az új sorozat nem lesz nagy hmm, de egy jó színész benne lesz...lui1698 írta:Kedvenc karakterem a PB-ből új sorozatban.
Alap!ozsimiki írta:Csúf igazság tényleg adja, régebben láttam,de megérte.
Amit viszont már nagyon sokszor láttam: A bosszú Börtönében, Slyal. Nagyon nagy film, aki még nem látta,nézze. Na nem az a feldobós hangulatú
Ez jó rész volt???bence-barca írta:HIMYM s6e04:
Eddig messze a legjobb rész az új évadban (abból a 4 részből)
A Csúf igazság valóban egy kicsit talán jobb,mint az Exférj,de sztem utóbbi is megér egy misét,ha tetszett az előbbi.GB itt is a szokásos laza,vagány csávó,és jó dumák vannak ebben is.Szal sztem az elrettentő cím azért elég jóféle belsőt takar.P.U.Y.O.L. írta:Az exférjes cuccot nem néztem meg, (már a címe is borzalmas) de a Csúf igazság egyáltalán nem volt rossz. Bár nem mostanában néztem meg, de emlékszem, hogy jó dumák voltak benne...
Adom.jelwaz írta:Kramer kontra Kramer![]()
Egyszer láttam, mély nyomott hagyott bennem, most megnézem újra. Szerintem klasszikus, és még a művészfilmeseknek is elfogadható alkotás. Dustin Hoffman szokásosan szuper, Meryl Streep meg brilliánsan zseniális (az egyik, ha nem a legjobb színésznő), mint mindig.
A Csúf igazság nem olyan mint az Exférj újratöltve? Asszem abban is Gerald van, de az a film valahogy nem fogott meg. Remélem ez a másik jobb lesz, én is letöltöm és megnézem.gergo9 írta:Nah, köszönöm szépen mindenkinek az ajánlást. ElBartimeus-nak, Miihii-nek, Fecoonak,AlbicelesteX-nek,Lionel 85-nek,Illúvatar- nak és El fánatico-nakVégül a miihii barátom által ajánlott
Csúf igazságra esett a választásunk. Kifejezetten tetszett
De szerencsére huszadrangú dolog volt a ma,tegnap estében a film.
De a többi filmet is elraktározom.
Dextert meg meglesem most, korán van még:mrgreen: