Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azóta lenyomtam még két szezont, még mindig ott dekkolnakMessithebest írta:HúhaL.Messi 10 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Gyakori, mit is mondjak. Pl. az Evertonnál jelengleg két játékosom is sérült...Az ellenfél játékosai közül pedig minden második-harmadik meccsen lerúgok valakitneobarca írta:Milyen gyakoriak a sérülések a fifa 11-ben![]()
![]()
Annak idején a 08-ban volt olyan szezon, amit sérülésmentesen lehoztam...
HúhaL.Messi 10 írta:![]()
![]()
Végül az Udinese lett a befutóL.Messi 10 írta:Én a helyedben a Genoa-val nyomnám. Nyáron jól megerősitették a csapatot.Game90 írta:Én még vacilálok, hogy melyik csapattal kezdjek menedzser módot: Valencia/Getafe/Genoa.
http://isogamesdownload.blogspot.com/20 ... pload.htmlgygerike írta:Bocsássatok meg hogy írogatok 10 percenként csak segítsen valaki honnan tudnám letölteni a játékot ps2-re. Meghívos torrent oldalon nem vagyok fent :S
Én a helyedben a Genoa-val nyomnám. Nyáron jól megerősitették a csapatot.Game90 írta:Te hogy játszottál már le közel 4 szezont?faithnomore írta:na egy kicsit írok a menedzserkedésemről:![]()
Én még vacilálok, hogy melyik csapattal kezdjek menedzser módot: Valencia/Getafe/Genoa.
Te hogy játszottál már le közel 4 szezont?faithnomore írta:na egy kicsit írok a menedzserkedésemről:
Én Xboxon tolom professionalon de nagyon könnyen hozom a meccseket,a Sevillát sima 4-0-ával elintéztem.Nem olyan nehéz,és nekem játékmenetben hasonlít az Xboxos Fifa10-hez arról pedig nem írnám le,hogy milyen végeredmények születtek..Barcaádám írta:én felvittem professionalra hétfőn ,azóta szenvedek 1 gólért
Jó ez ígymessideco írta:Egy kérdés: Busquetssel mi a f..t csináltál?? Szerintem jól elférne ottan...
Hosszú távon nem lesz valami élvezetes. Milyen szinten játszol? kétlem, hogy a legnehezebben.messideco írta:És elindult az Everton-úthengerA Liverpoolt 8-0-ra, a Unitedet 8-1-re vertem...