Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kéz és láb nélkül még mindig megyP.U.Y.O.L. írta:A Montyból kihagytátok az Erik, a vikinget, amúgy természetesen én is oda vagyok az összesért, de szerintem a Gyalog galopp mindent vinsz!
A legjobb jelenet a Fekete lovaggal való találkozás: "Átmegyek itt még ha addig élek is!" -válasz- "Márpedig csak addig élsz!"
A Gyalog galopp zseniális, a Brian élete nagyon jó, az Élet értelme nekem annyira már nem tetszett, de még az is elég jó (az hatalmas, amikor Terry Gilliam a film közepén leveszi a négerjelmezt és azt mondja: "Jó estét és üdvözlöm önöket a film közepén!").El fanático írta:A Brian élete, a Gyalog galopp és az Élet értelme a Monty Python-tólmessideco írta:... tegnap este kezdtem nézni a Brian életét. Kinek tetszett?
A Brian élete, a Gyalog galopp és az Élet értelme a Monty Python-tól, a Folytassa - sorozat összes része, a H'allo, h'allo sorozat - most újra a comedy Centralon! - és a Csengetett, MyLord? sorozat - ezek mind alap, ha valaki szereti az angol humort.messideco írta:... tegnap este kezdtem nézni a Brian életét. Kinek tetszett?
látom sikeresen elbeszélsz mellettem, szóval:visca el barca írta:nem akarok vitába szállni senkivel, egy bugyuta műsor miatt, de nekem az elismert sztár nem itt kezdodik. ahhoz több kell mint egy megasztár győzelem meg 1-2 album. nem akarok itt koncz zsuzsával meg katona klárival előhozakodni (:D pedig istennő mindkettő), de ha a mai fiataloknak az 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!ozsimiki írta: Rúzsa Magdi,és Caramel azt hiszem nem okozhatott csalódást,de Tóth Vera is elismert, legalábbis Magyarországon.
Mondjuk az első kettő, már 8 éve "fent van".visca el barca írta:z 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!
nem akarok vitába szállni senkivel, egy bugyuta műsor miatt, de nekem az elismert sztár nem itt kezdodik. ahhoz több kell mint egy megasztár győzelem meg 1-2 album. nem akarok itt koncz zsuzsával meg katona klárival előhozakodni (:D pedig istennő mindkettő), de ha a mai fiataloknak az 5 év mulva sehol nem lévő tóth vera meg gáspár laci meg brasch bence kell akkor hajrá!ozsimiki írta: Rúzsa Magdi,és Caramel azt hiszem nem okozhatott csalódást,de Tóth Vera is elismert, legalábbis Magyarországon.
valószínűleg az is benne lehet hogy megközelítőleg 2 perces számot adhatnak elő és ha a szóló benne lenne akkor az énekesre jutna kb 1 percsjd írta:Azért az király h az egész országban nem találnak olyat, aki el tudja játszani a Sweet Child 'O Mine szólóját, ezért inkább széegyenszemre kiállítják a ritmusgitárost a színpad közepére.![]()
(azon már meg se lepődöm h a tényleges szólót kihagyták, hozzá vok szokva)
azok is vannak, rosszkor kapcsolhattál el, pl Kökény Attilát aki nem tartja tehetségnek, (én pl késznek tartom már elég sok mindenre) azt valami nagyon elbutítottavisca el barca írta:idén először belenéztem a megasztárba. a régieket se nagyon néztem (bele-bele kukkantottam), de tehetség nem sok van, csak egy pár tulsztarolt tini. pföj.
Pancser police nem bírtam végig nézni, annyira retardált volt 10/-miihii írta:Pancser police
Fájt.Nem kicsit,nagyon.
Több szót nem is érdemel...