Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem csak neked tetszene xavi helyén keita...gergo9 írta:Páran azért visszavezették a szuk keretre az első félidei játékot mondván fáradt az egész csapat fásultak nah mint kiderült hogy egyenlőre köszönőviszonyban sincs egyenlőre a valósággal.
Lehet hogy szukos a keret de nagyon kevés játékos tudja érdemben bővíteni ezt a csapatot, itt lehetne Henry,Marquez,Hleb,Csiga de mi a francnak akármelyik ifi kétszer annyit tesz le bármikor az asztalra mint a sokat emlegetett emberek.
Azt is kötve hiszem hogy Özil többet tudna rajtunk dobni mint Thiago vagy dos Santos.
Lassan meg kéne érteni hogy ide még a szuk elit nagy része is kevés.
Elöző fordulóban is ugyanezt mutatták. Első félidőben szinte parádéztak, de utána, nagyon visszaestek.galamb írta:Még mindig a Barca a legjobb. Megmutatta ezt a második félidőben, de az elsőben harmat gyenge volt. Guardiola a szünetben rendet tett a fejekben és egy új, illetve a régi, az igazi csapat jött ki a második félidőre. Kiderült, hogy a Valencia egy félidős csapat, legalábbis a Barca ellenében.
Messi harmatgyenge volt, egy két jó megmozdulása volt, de ez tőle kevés. Ettől függetlenül ő a legnagyobb.
Villa továbbra sem fénylik, de türelmesen kivárjuk, amíg összejönnek neki is a dolgok. Persze egészen másképpen minősíteném a játékát, ha rajta ment el volna a meccs. Kicsit rosszmájúan azt is mondhatnám, hogy ellenünk játszott. De lesz ez jobb is.
Szép volt fiuk!
Kb így gondolom én is, Henrynak egész tavalyi idényben talán volt 3-5 olyan meccse ahol nem lehetett rossz szavunk rá sőt, na a kollegának sikerült kiválasztania ebből 1etgergo9 írta:Hát én őszintén örülök hogy nincs olyan kaliberü ember a padon mint amilyen a tavalyi Henry. Bejöttt egy B/C Valencia védősor ellen volt pár szép megmozdulása aztán még 5év mulva is ezt halljuk.Barcaman1993 írta:
Tavaly volt egy Henry, aki megfordította a meccset, ha nem is ő lőtte a gólokat. Most senki sincs hasonló karakterű a kispadon Ha ezt a meccset sem húzzuk be sztem le is mondhatunk a bajnokságról. Kicsit sokkol ez a dolog, de gondolom nem csak engem...
Akkor terminátor üzemmódba jött ki a csapat a második félidőre, ugyansokat segitett Ánri de a kulcs közel sem ő volt.
Csak ugye eggyel több ok hogy dobáljuk a végbélterméket Pep-re.
Nem akarok piramisozni, de nincs kedvem formázniozsimiki írta:értem amit írsz, gondolom nem is rám értetted azon részt,h egyenlítettünk és mindjárt más a megvilágítás,mert ha 0-3lenne már akkor is bolondságnak tartanám azt,h már el is dőlt minden negatív irányban.Bob_Marley írta:Szurkoló már csak ilyen, egyenklítettünk, s egyből más a hozzáállásozsimiki írta:Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóbade azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...
meg vigye ezt a szezont a Valenciaörülhetnek ha a végére megint simán 3.ak lesznek és nem kell küzdeni érte.
értem én,h meccs hevében nehéz előbb átgondolni a dolgokat,de azért na...De ettől függetlenül teljesen jogos amit írsz!S olyan tömör a mezőny, hogy le fel lehet csúszkálni a tabellán!
azt viszont adom,h a szűkebb keret (nyáron én is elleneztem,h nem érkezik még valaki, esetleg valakik) miatt hosszú távon is (mert ez még nem az) lehetnek nagy gondjaink.
nah mire leírom jön a szokásos kihagyott ziccer.
értem amit írsz, gondolom nem is rám értetted azon részt,h egyenlítettünk és mindjárt más a megvilágítás,mert ha 0-3lenne már akkor is bolondságnak tartanám azt,h már el is dőlt minden negatív irányban.Bob_Marley írta:Szurkoló már csak ilyen, egyenklítettünk, s egyből más a hozzáállásozsimiki írta:Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóbade azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...
meg vigye ezt a szezont a Valenciaörülhetnek ha a végére megint simán 3.ak lesznek és nem kell küzdeni érte.
értem én,h meccs hevében nehéz előbb átgondolni a dolgokat,de azért na...De ettől függetlenül teljesen jogos amit írsz!S olyan tömör a mezőny, hogy le fel lehet csúszkálni a tabellán!
Szurkoló már csak ilyen, egyenklítettünk, s egyből más a hozzáállásozsimiki írta:Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóbade azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...
értem én,h meccs hevében nehéz előbb átgondolni a dolgokat,de azért na...
Van benne igazság, hogy ilyenkor temetni a csapatot felesleges. Azonban az idény eleji hibás döntések, körvonalazódnak, sőt ki is rajzolódtak már. Példának okért, a rettenetesen szűkös keret. azért ezt kár tagadni.ozsimiki írta:Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóbade azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...
értem én,h meccs hevében nehéz előbb átgondolni a dolgokat,de azért na...
Hát én őszintén örülök hogy nincs olyan kaliberü ember a padon mint amilyen a tavalyi Henry. Bejöttt egy B/C Valencia védősor ellen volt pár szép megmozdulása aztán még 5év mulva is ezt halljuk.Barcaman1993 írta:
Tavaly volt egy Henry, aki megfordította a meccset, ha nem is ő lőtte a gólokat. Most senki sincs hasonló karakterű a kispadon Ha ezt a meccset sem húzzuk be sztem le is mondhatunk a bajnokságról. Kicsit sokkol ez a dolog, de gondolom nem csak engem...
Tavaly volt egy Henry, aki megfordította a meccset, ha nem is ő lőtte a gólokat. Most senki sincs hasonló karakterű a kispadon Ha ezt a meccset sem húzzuk be sztem le is mondhatunk a bajnokságról. Kicsit sokkol ez a dolog, de gondolom nem csak engem...ozsimiki írta:Elég sok technikai hiba is jellemezte az első félidőt. Egyelőre édes kevesek vagyunk,viszont tavaly is ugyanilyen förtelmesen kezdtünk,és csak később jött a jó játék, már magán a meccsen belül. Nincs veszve semmi,de természetesen javulni kell, a helyzetkihasználást meg nem is írom le, förtelem hogy nem tudunk ezen már javítani....
Nem rossz...Abidalt hiányolom, de Max is joó lesz remélem:PLaPulga írta:Szép jó estét minden szurkolónak!! Az Elmundo szerint a ma esti felállás a következő:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Iniesta,Villa, Messi..... Gondoltam megosztom veletek!!
További kellemes estét mindenkinek!!!!!
Visca El Barca!!!!!
Há-há.Andris írta:na mitmondtam, játszik mindenki mindenhogy.![]()
igazából még nincs igazam, de ha villa mellett még xavi is kezdő lesz mondjuk, akkor már nincs mese.![]()