2010.09.21. 18:57:01
Semmi eget rengetően fontos nem volt, de ezek szerint nem érted.
Egy moderátor,adminisztrátor, cikkíró számára ez kivitelezhető, "mezei" fórumozó számára pedig nem. Az előbbinél esetleg te 'kritizálsz' maximum, utóbbinál pedig felborulna a teljes fórum ahogy van.
Mi, akik fenntartjuk az oldalt, talán megengedhetünk ennyit magunknak, vagy tévednék? Ha már a szabadidőnk áldozzuk rá meglehetősen sokszor és sokat, akkor talán személyesebbé tehetjük egy kicsit azt, hogy milyen néven is férünk hozzá az oldalhoz. Azt gondolom hogy a világon nincs ennél egyértelműbb és elnézhetőbb dolog.
Fel nem foghatom hogy hol találod ebben a hibát, ha nem az van h te is változtatnád, vagy pedig h egyszerű ok nélkül csak csípi a szemed a dolog, és nem gondolod h az oldal szerkesztői és tulajdonosai ennyit megengedhetnek.
Nem gondolnám, hogy a moderátor társaságból bárkinél is hiányzik az önkritika. Kiváltképp én szoktam kiakasztani egy-egy fórumert a stílusommal, és ha azt gondolod hogy ezeknél nem agyalok épp eleget a dolog helyességén, vagy épp ellenkezőleg, akkor nagyon tévedsz. Mások nyilván ugyanígy. Ha nem erre gondolsz, akkor viszont nem értem hogy mire.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila