Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A választ megtalálod az Eurobarca.hu-n.lowride írta:amúgy miért Pinto a kapusunk?
http://www.pirlo-tv.com/p/canal-online.htmlgygerike írta:én is ilyen problémával küzdök :Smessiacsaszar írta:sziasztok! nem tudna már adni valaki egy normális linket?? Mert eddig mind olyat kaptam ami 5 mp akad, vagy pedig be se jön! Előre is köszönöm!
Fecooo benyomott egy rohadékjót, csak le kell hozzá tölteni egy progit és fel kell telepíteni... Összesen 27 másodpercet vesz igénybe. A megfelelő topikba keressétek.gygerike írta:én is ilyen problémával küzdök :Smessiacsaszar írta:sziasztok! nem tudna már adni valaki egy normális linket?? Mert eddig mind olyat kaptam ami 5 mp akad, vagy pedig be se jön! Előre is köszönöm!
Sopcasten: Channel - 99115.gygerike írta:én is ilyen problémával küzdök :Smessiacsaszar írta:sziasztok! nem tudna már adni valaki egy normális linket?? Mert eddig mind olyat kaptam ami 5 mp akad, vagy pedig be se jön! Előre is köszönöm!
én is ilyen problémával küzdök :Smessiacsaszar írta:sziasztok! nem tudna már adni valaki egy normális linket?? Mert eddig mind olyat kaptam ami 5 mp akad, vagy pedig be se jön! Előre is köszönöm!