Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benne van. Nekem se jeleníti meg automatikusan, de ha belelépsz az "Eredményekbe" ott az "Időszak" opcióban állítsd át a 13. hétről a 14. hétre és megtalálod.kardos írta:Heeló !
A hétfői sevilla-valencia meccs pontszáma mikor lesz beleszámítva az eredménysorba?
Épp akartam írni én is.Slither írta:Úgy látszik a döntetlen taktika ismét kezd bejönni. Tavalyi top 3 most már bent a van az top 20-ban.
miihii írta:
Mint maga az oldal,így a Tippjáték is produkál néha meredek dolgokat.Így lehet időként valakinek több tippje,mint a lehetséges lenne,meg ez is.Bár utóbbinál azért is lehet,ha esetleg véletlenül nem pipáltad ki.Egyéb esetben sajna nincs ötletem...
Mint maga az oldal,így a Tippjáték is produkál néha meredek dolgokat.Így lehet időként valakinek több tippje,mint a lehetséges lenne,meg ez is.Bár utóbbinál azért is lehet,ha esetleg véletlenül nem pipáltad ki.Egyéb esetben sajna nincs ötletem...csababarca írta:Az miért van,hogy már másodszor veszem észre,hogy tippelek a barca meccsére,és az eredményeknél nincs ott a listában? Hétvégén és most is így volt.
Természetesen nem,le is lett véve az egyik példány.Köszi az észrevételt!cps46 írta:Hahó!
Málaga - Villarreal meccsből kettő lesz egy időben?