Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
zola8787
Director del Fútbol

2010.10.24. 22:51:03

Genoával kezdtem 1 új menedzser módot.

Távozókat nem írok, mert sok van, de jöttek "nagy" nevek a csapatba: Cavani, Pastore és Lavezzi, a kedvenceim az olasz bajnokságból :)

Kezdőm: Eduardo - Dainelli, Criscito, Ranocchia - Rafinha, Marco Rossi, Miguel Veloso, Pastore, Rudolf - Lavezzi - Cavani.

Rudi nem férne be, de hát mégis magyar :P Luca Toni nálam nagyon gyenge, elfogom adni, csak még nem volt vevő rá. 7 forduló után 3 win és 4 döntetlen a mérlegem. Eddigi legerősebb ellenfelem a Cesena volt a nyitófordulóba, csak mákom volt hogy X-re tudtam hozni a meccset :D
DE!!!
Nálam van 1 nagy probléma: néha meccs végén kidob a játék ismeretlen hibával, ez miért lehet? Pl. az Intert nagy csapatában megvertem 2-0ra és kilépett a végén :? Persze az auto mentés előtt...
Ez eléggé zavar, amúgy nagyon tetszik a Fifa 11.
1-2 apróság nagyon feldobja a meccs hangulatát, pl. mikor a játékosom nekifut abírónak és elzanyál mind a 2 :D :D
Majd még írok a szezon közben, addig is hajrá Genoa :)
PCsabi
aka Game90

2010.10.24. 22:26:30

Udinese annyira nem vált be, töröltem is a mentésemet :)

Villarreal-lal kezdtem egy menedzser módot. 18 milliót kaptam, cél: legjobb 4-ben végezni. A meghatározó emberek közül eladtam Capdevilát (Juve, 9 millióért) és Cani-t (Valencia, 11,5 millióért). Érkezett: J. Enrique 4 millióért, Pallardó 2,5 millióért, Giuliano 12 millióért és M'Bia 6 millióért.

Nehezen indult a szezon, erős ellenfelekkel találkoztam az első 5 fordulóban, csak 1 győzelmem volt. Utána viszont belelendültem és 4. lettem a szezon végén.

4-3-3-ban tolom: D. López - Angel, Gonzalo/M'Bia, Marchena, J. Enrique - Bruno, Senna/M'Bia, Borja/Giuliano - Nilmar, Rossi, Cazorla.

Tudnátok ajánlani spanyol és brazil tehetségeket, akik viszonylag olcsóak?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
katalunya
Jugador d'estrella

2010.10.24. 09:35:58

L.Messi 10 írta:
gygerike írta:Bocsássatok meg hogy írogatok 10 percenként csak segítsen valaki honnan tudnám letölteni a játékot ps2-re. Meghívos torrent oldalon nem vagyok fent :S
http://isogamesdownload.blogspot.com/20 ... pload.html
Angol!
És itt mi a teendő?

bocs h beleszólok de nekem most írták ki rosszul és most már nagyon játszanék vele :oops: :) előre is köszi :)
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
daffy
Madridista

2010.10.23. 14:28:38

Bob_Marley írta:Picit butuska a kérdés, de hol lehet edzeni a csapatot Manager módban!
Nekem PC van!Naptárban kerestem, hogy hátha ott napokra be lehet lépni és kiadni, hogy milyen trainingek legyenek, de semmi, klub kezelésben szintén,, ötletem sincs már........
nem lehet edzeni.arra marad a fifa manager,mint önálló játék.
messideco
Presidente del Barça

2010.10.23. 14:06:50

Ha jól megfigyeltem, akkor automatikusan fejlődnek a játékosok, nem kell edzés nekik...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.23. 13:42:59

Picit butuska a kérdés, de hol lehet edzeni a csapatot Manager módban!
Nekem PC van!Naptárban kerestem, hogy hátha ott napokra be lehet lépni és kiadni, hogy milyen trainingek legyenek, de semmi, klub kezelésben szintén,, ötletem sincs már........
messideco
Presidente del Barça

2010.10.23. 10:49:38

Nálam Thiago az Evertonnál még nem váltotta meg a világot...Talán majd később :wink:
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.10.23. 10:45:22

Mivel amóta Neymar benne van a fifában és a pesben mindenki pozitívan írt róla ezért megvettem a Barcámba. Tényleg nem rossz bár én inkább jobbközéppályásként szoktam játszatni.
Aki a Barcával játszik a manager módba és gólhiánya van annak ajánlom ezt a felállást!
----------------Valdés----------------
----------------------------------------
--Alves---Piqué----Puyol---Abidal--
---------Xavi--------Mascherano----
--Pedro----------------------Iniesta-
---------Messi-------Villa-------------

Kb így néz ki az én keretem is csak Abidal helyett Clishy van Pedro helyett pedig vagy egy török fiatal tehetség Yildrim vagy pedig Keita.
Ebbben az évben találtam egy 21 éves Danny nevű támadókp-t aki 83-as és egy német Backer nevű kapust aki szintén 21 éves és 83-as szintű.
Kölcsönadtam Bojant és Jonathant és eladtam Maxwellt.
Thiago Xavi posztján iszonyat jól játszik :D
Eddig a bajnokságban nemtudom hány győzelem 1 vereség és 1 döntetlen. Xavival vagy Thiagoval szoktam tömni labdákkal Messit akivel általában belövöm a ziccert. Villával meg letámadom a védőt és úgy lövök gólt :D

Egyébként tud valaki billentyűzetre gólörömöket?
Mert láttam hogy a játékban le van írva de nekem nincs xbox kontrollerem.
messideco
Presidente del Barça

2010.10.23. 10:09:30

Első szezonomat befejeztem én is az Evertonnál. A bajnokságot megnyertem a kupák kárára. Néhány változtatást eszközöltem a csapatnál: a tartalékokat eladtam, érkezett egy-két kiegészítő játékos.

Alapcsapat
: Howard-Heitinga,Huth,Jagielka,Baines-Arteta,Rodwell,Cahill-Hleb,Baxter,Pienaar

Cserék: Mannone,Distin,Thiago,Cheyrou,Buzsáky,Koman,Biljaletgyinov,Saha,Fellaini

Nem sokára tervezem a keret fiatalitását, főleg angol játékosokkal. Ezt, és a köv. szezont ezzel a kerettel fogom elkezdeni, max. egy-két játékost kölcsönadok. Egy ilyen csapatot képzeltem el: Hart-Glen Johnson,Jagielka,Davies,Baines-Fellaini,Rodwell-Walcott,Baxter,Lennon-Agbonlahor
Ez egyelőre még nem biztos, ha kapok alkalmasabb játékosokat, akkor változhat még
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.10.23. 10:09:06

Én Marseille-jel kezdtem menedzsert, eddig 10győzelem 1 vereség és első vagyok a tabellán, de senki nem akart hozzám igazolni! :/Nem akartam nekik álomfizetést adni és próbáltam 10milka alatt elhozni játékosokat, főleg 23év alattiakat, de mikor azok nem sikerültek már időseket is próbáltam, de SENKI nem jött hozzám. Ez nagyon idegesítő, úgy hogy ráadásul megsérült most Ayew a 4. számú támadóm. Nem tudtok valami tippet adni igazolásokra? Legtöbb játékosnak az volt a kifogása, h nem kapna helyet a kezdő 11-ben, ami igaz is mert főleg cseréket akartam igazolni, akik később fejlődnek fel. De ők ezt honnan tudták?! :D
P_e-d_r-o
Barça B

2010.10.23. 09:58:33

Én elindultam a menedzser módban a Newcastle-el,a felkészülési meccsekből 2-őt nyertem,2-őt buktam,elöbbit a Manchester united és az Arles Avignon ellen,míg utóbbit bebuktam a Chelsea és az Almeria ellen!A bajnokságban eddig 5 meccset toltam,3-at nyertem,és 2-ő lett döntetlen!

Az igazolásokrol annyit,h eladtam sok játékost,főleg az öregebbeket,és azokat a fiatalokat akik nem mennek fell olyan magasra!Érkezett a kapuba Rafael,egy fiatal brazil kpus,a santostol,eddig fantasztikusan véd,sok pontot mentett meg nekem!A védelembe a baloldalra megvettem a Cska-tól Shennikovot,a középpályára érkezett a Malagatol Duda,a csatársorba pedig megvettem Podolskit a kölntöl,Falcaot a Portotol,de őt a bajnokság 2. meccsén lerugták,és 4 hónapra kidőlt,ezért vettem még 1 középcsatárt,mivelhogy nemigazán volt senki a helyére ezért érkezett az Auxerre-től Jelén,aki eddig 2 meccsen igaz hogy csak 1 gólt rugott,de nagyon jól játszik!

Itt tartok most,majd még jelentkezem! :D
messideco
Presidente del Barça

2010.10.22. 18:48:27

csababarca írta:Kommentárt hol lehet a játékban átállítani?
Főmenü-Saját Fifa11-Beállítások-Hangbeállítások
Ha jól emlékszem...
Kép
daffy
Madridista

2010.10.22. 18:46:42

csababarca írta:Kommentárt hol lehet a játékban átállítani?
a beállításoknál...lépkedni kell a hangok beállításához és ott vannak kommentátor nyelvek. vagy mielőtt elindítod a meccset,az utolsó(?) képernyőn vannak csapatbeállítások,kontroller,meccs kezdése és játékbeállítások. itt is tudod állítani
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.22. 18:34:07

Kommentárt hol lehet a játékban átállítani?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.22. 10:18:48

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Egy kérdésem lenne még így egy-két meccs lejátszása után: Hogyan kell menteni? Ezt írja ki: cannot create save on disk...
Hát ezek szerint nem eredeti a game...ejnye bejnye!A megoldáshoz nba 2k11.exe jobb klikk, s futtatás rendszergazdaként!Gondolom, hogy rendszergazda fiókban játszol, de mivel tört a játékod, így valamit elállított valószínűleg!Illetve érdemes a kompatibilitás mód varázslót is végig futtatni, s XP-re állítani, ha Win 7-el dolgozol!Hirtelen ennyi jut eszembe!Mindenféleképpen ez rendszer beállítás probléma!
ment egy pü!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.22. 10:03:12

Kalap1988 írta:Egy kérdésem lenne még így egy-két meccs lejátszása után: Hogyan kell menteni? Ezt írja ki: cannot create save on disk...
Hát ezek szerint nem eredeti a game...ejnye bejnye!A megoldáshoz nba 2k11.exe jobb klikk, s futtatás rendszergazdaként!Gondolom, hogy rendszergazda fiókban játszol, de mivel tört a játékod, így valamit elállított valószínűleg!Illetve érdemes a kompatibilitás mód varázslót is végig futtatni, s XP-re állítani, ha Win 7-el dolgozol!Hirtelen ennyi jut eszembe!Mindenféleképpen ez rendszer beállítás probléma!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.22. 09:56:40

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Sziasztok! Nem ide tartozik, de ennek nincs topikja, úgy hogy ne haragudjanak a modik :) Szóval feltettem az NBA2k11 pc-re és van egy kis gondom vele amellett, hogy tetszik a játék: Az előzőekben lehetett pár cselt csinálni, határozottan emlékszem, hogy a 10-ben A-val keresztátütést (Crossover) csináltam, míg x-el lepördülés ( spin move?) és mást cselt nem is nagyon használtam a dobón kívül, de az alap. Most viszont nem látom ezeket a controls-ban. Mi történt? Nem tudok elmenni egy játékos mellett sem rendesen cselek nélkül. Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszönöm!
Cselezéshez a clucth gombot kell használni!Látom sokat írtál a fifa topikban, úgyhogy gondolom SHIFTre van állítva a clutch gomb!Olyan mintha a ravasz lenne a joyon!Nagyon sok csel van!Sima crossover az CLutch+Balra irány, vagy CLUTCH+jobbra irány!Értelemszerűen amerre akarsz menni, s melyik kezében van a labda!És gyorsan mindkettőt nyomva dupla crossover, persze ütemre!Ami még hasznos az a stepback, stepback go csel!Clutch+hátra és csinál egy visszacselt, ha meg gyorsan nyomod az előre gombot is akkor meg is indul!Tehát stepback Clucth+hátra, stepback go: Clutch+hátra+előre!Viszont a Spin Move-ot én még nem tudtam megcsinálni és a behind the back cselt se!Ezekhez nem kell clucth gomb hanem elvileg a spin movehoz irány gombokkal kell 360 fokot leírni, a behind the backnél meg mondjuk jobb kézben lévő labdánál meg jobbra+hátra+balra gyorsan!Azt elfelejtettem, hogy spin move-os dobást viszont lehet csinálni!Jön rád a benga center és hopstep gomb (nekem w)illetve értelemszerűen irány, s lepördül róla és aztán lehet zsákolni, vagy sima ziccer, vagy lehet egyéni mozdulatokat is csinálni a hopsteppel!Én Rondoval szoktam elküldeni a Cenyákat cigizni!Ha van esetleg még kérdés segítek szívesen, 2k8 óta folyamatosan játszom vele
Egy kérdésem lenne még így egy-két meccs lejátszása után: Hogyan kell menteni? Ezt írja ki: cannot create save on disk...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.21. 14:10:05

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Sziasztok! Nem ide tartozik, de ennek nincs topikja, úgy hogy ne haragudjanak a modik :) Szóval feltettem az NBA2k11 pc-re és van egy kis gondom vele amellett, hogy tetszik a játék: Az előzőekben lehetett pár cselt csinálni, határozottan emlékszem, hogy a 10-ben A-val keresztátütést (Crossover) csináltam, míg x-el lepördülés ( spin move?) és mást cselt nem is nagyon használtam a dobón kívül, de az alap. Most viszont nem látom ezeket a controls-ban. Mi történt? Nem tudok elmenni egy játékos mellett sem rendesen cselek nélkül. Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszönöm!
Cselezéshez a clucth gombot kell használni!Látom sokat írtál a fifa topikban, úgyhogy gondolom SHIFTre van állítva a clutch gomb!Olyan mintha a ravasz lenne a joyon!Nagyon sok csel van!Sima crossover az CLutch+Balra irány, vagy CLUTCH+jobbra irány!Értelemszerűen amerre akarsz menni, s melyik kezében van a labda!És gyorsan mindkettőt nyomva dupla crossover, persze ütemre!Ami még hasznos az a stepback, stepback go csel!Clutch+hátra és csinál egy visszacselt, ha meg gyorsan nyomod az előre gombot is akkor meg is indul!Tehát stepback Clucth+hátra, stepback go: Clutch+hátra+előre!Viszont a Spin Move-ot én még nem tudtam megcsinálni és a behind the back cselt se!Ezekhez nem kell clucth gomb hanem elvileg a spin movehoz irány gombokkal kell 360 fokot leírni, a behind the backnél meg mondjuk jobb kézben lévő labdánál meg jobbra+hátra+balra gyorsan!Azt elfelejtettem, hogy spin move-os dobást viszont lehet csinálni!Jön rád a benga center és hopstep gomb (nekem w)illetve értelemszerűen irány, s lepördül róla és aztán lehet zsákolni, vagy sima ziccer, vagy lehet egyéni mozdulatokat is csinálni a hopsteppel!Én Rondoval szoktam elküldeni a Cenyákat cigizni!Ha van esetleg még kérdés segítek szívesen, 2k8 óta folyamatosan játszom vele
Köszönöm:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.21. 13:14:27

Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.21. 09:13:18

Sziasztok! Nem ide tartozik, de ennek nincs topikja, úgy hogy ne haragudjanak a modik :) Szóval feltettem az NBA2k11 pc-re és van egy kis gondom vele amellett, hogy tetszik a játék: Az előzőekben lehetett pár cselt csinálni, határozottan emlékszem, hogy a 10-ben A-val keresztátütést (Crossover) csináltam, míg x-el lepördülés ( spin move?) és mást cselt nem is nagyon használtam a dobón kívül, de az alap. Most viszont nem látom ezeket a controls-ban. Mi történt? Nem tudok elmenni egy játékos mellett sem rendesen cselek nélkül. Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszönöm!
messideco
Presidente del Barça

2010.10.20. 17:53:41

Azt tudtam, hogy a régebbiekben megújította, de hogy ebben hogyan történik, azt nem. Köszi :wink:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.20. 17:45:32

messideco írta:Nem vágom az oroszt :P
Esetleg valaki tudja, hogy hogyan lehet megoldani a problémám?
Várj év végéig, utána kiírja kinek kell megújítani a szerződését. Automatikusan megújítja a gép nekik, ha nem veszed ki a pipát a nevük mellől.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2010.10.20. 17:44:15

Nem vágom az oroszt :P
Esetleg valaki tudja, hogy hogyan lehet megoldani a problémám?
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.20. 17:38:41

messideco írta:Biljatyiadnov
Uuu uu :lol: Biljaletgyinov. Maradjunk annyiban. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sjay
Entrenador del Barça

2010.10.20. 17:38:01

Barca_10 írta:
L.Messi 10 írta::twisted: Kép :twisted:

Én is kipróbáltam a PC-s Fifát(konzol mellett nem tartott sokáig..),de ahogy látom a realitás megint hiányzik belőle.Gyönyörű grafika,nagyszerű játékmenet,meg minden,de ezek az apró dolgok folyamatosan hiányoznak belőle.

Nem mellesleg a PC-s változat szinte ugyanaz mint az Xboxos Fifa 10.Vagy csak én látom így :?: :roll:
Am. ezt a '10-ből fényképezte :wink:
Válasz küldése