Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És itt mi a teendő?L.Messi 10 írta:http://isogamesdownload.blogspot.com/20 ... pload.htmlgygerike írta:Bocsássatok meg hogy írogatok 10 percenként csak segítsen valaki honnan tudnám letölteni a játékot ps2-re. Meghívos torrent oldalon nem vagyok fent :S
Angol!
nem lehet edzeni.arra marad a fifa manager,mint önálló játék.Bob_Marley írta:Picit butuska a kérdés, de hol lehet edzeni a csapatot Manager módban!
Nekem PC van!Naptárban kerestem, hogy hátha ott napokra be lehet lépni és kiadni, hogy milyen trainingek legyenek, de semmi, klub kezelésben szintén,, ötletem sincs már........
a beállításoknál...lépkedni kell a hangok beállításához és ott vannak kommentátor nyelvek. vagy mielőtt elindítod a meccset,az utolsó(?) képernyőn vannak csapatbeállítások,kontroller,meccs kezdése és játékbeállítások. itt is tudod állítanicsababarca írta:Kommentárt hol lehet a játékban átállítani?
ment egy pü!Bob_Marley írta:Hát ezek szerint nem eredeti a game...ejnye bejnye!A megoldáshoz nba 2k11.exe jobb klikk, s futtatás rendszergazdaként!Gondolom, hogy rendszergazda fiókban játszol, de mivel tört a játékod, így valamit elállított valószínűleg!Illetve érdemes a kompatibilitás mód varázslót is végig futtatni, s XP-re állítani, ha Win 7-el dolgozol!Hirtelen ennyi jut eszembe!Mindenféleképpen ez rendszer beállítás probléma!Kalap1988 írta:Egy kérdésem lenne még így egy-két meccs lejátszása után: Hogyan kell menteni? Ezt írja ki: cannot create save on disk...
Hát ezek szerint nem eredeti a game...ejnye bejnye!A megoldáshoz nba 2k11.exe jobb klikk, s futtatás rendszergazdaként!Gondolom, hogy rendszergazda fiókban játszol, de mivel tört a játékod, így valamit elállított valószínűleg!Illetve érdemes a kompatibilitás mód varázslót is végig futtatni, s XP-re állítani, ha Win 7-el dolgozol!Hirtelen ennyi jut eszembe!Mindenféleképpen ez rendszer beállítás probléma!Kalap1988 írta:Egy kérdésem lenne még így egy-két meccs lejátszása után: Hogyan kell menteni? Ezt írja ki: cannot create save on disk...
Egy kérdésem lenne még így egy-két meccs lejátszása után: Hogyan kell menteni? Ezt írja ki: cannot create save on disk...Bob_Marley írta:Cselezéshez a clucth gombot kell használni!Látom sokat írtál a fifa topikban, úgyhogy gondolom SHIFTre van állítva a clutch gomb!Olyan mintha a ravasz lenne a joyon!Nagyon sok csel van!Sima crossover az CLutch+Balra irány, vagy CLUTCH+jobbra irány!Értelemszerűen amerre akarsz menni, s melyik kezében van a labda!És gyorsan mindkettőt nyomva dupla crossover, persze ütemre!Ami még hasznos az a stepback, stepback go csel!Clutch+hátra és csinál egy visszacselt, ha meg gyorsan nyomod az előre gombot is akkor meg is indul!Tehát stepback Clucth+hátra, stepback go: Clutch+hátra+előre!Viszont a Spin Move-ot én még nem tudtam megcsinálni és a behind the back cselt se!Ezekhez nem kell clucth gomb hanem elvileg a spin movehoz irány gombokkal kell 360 fokot leírni, a behind the backnél meg mondjuk jobb kézben lévő labdánál meg jobbra+hátra+balra gyorsan!Azt elfelejtettem, hogy spin move-os dobást viszont lehet csinálni!Jön rád a benga center és hopstep gomb (nekem w)illetve értelemszerűen irány, s lepördül róla és aztán lehet zsákolni, vagy sima ziccer, vagy lehet egyéni mozdulatokat is csinálni a hopsteppel!Én Rondoval szoktam elküldeni a Cenyákat cigizni!Ha van esetleg még kérdés segítek szívesen, 2k8 óta folyamatosan játszom veleKalap1988 írta:Sziasztok! Nem ide tartozik, de ennek nincs topikja, úgy hogy ne haragudjanak a modikSzóval feltettem az NBA2k11 pc-re és van egy kis gondom vele amellett, hogy tetszik a játék: Az előzőekben lehetett pár cselt csinálni, határozottan emlékszem, hogy a 10-ben A-val keresztátütést (Crossover) csináltam, míg x-el lepördülés ( spin move?) és mást cselt nem is nagyon használtam a dobón kívül, de az alap. Most viszont nem látom ezeket a controls-ban. Mi történt? Nem tudok elmenni egy játékos mellett sem rendesen cselek nélkül. Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszönöm!
Köszönöm:)Bob_Marley írta:Cselezéshez a clucth gombot kell használni!Látom sokat írtál a fifa topikban, úgyhogy gondolom SHIFTre van állítva a clutch gomb!Olyan mintha a ravasz lenne a joyon!Nagyon sok csel van!Sima crossover az CLutch+Balra irány, vagy CLUTCH+jobbra irány!Értelemszerűen amerre akarsz menni, s melyik kezében van a labda!És gyorsan mindkettőt nyomva dupla crossover, persze ütemre!Ami még hasznos az a stepback, stepback go csel!Clutch+hátra és csinál egy visszacselt, ha meg gyorsan nyomod az előre gombot is akkor meg is indul!Tehát stepback Clucth+hátra, stepback go: Clutch+hátra+előre!Viszont a Spin Move-ot én még nem tudtam megcsinálni és a behind the back cselt se!Ezekhez nem kell clucth gomb hanem elvileg a spin movehoz irány gombokkal kell 360 fokot leírni, a behind the backnél meg mondjuk jobb kézben lévő labdánál meg jobbra+hátra+balra gyorsan!Azt elfelejtettem, hogy spin move-os dobást viszont lehet csinálni!Jön rád a benga center és hopstep gomb (nekem w)illetve értelemszerűen irány, s lepördül róla és aztán lehet zsákolni, vagy sima ziccer, vagy lehet egyéni mozdulatokat is csinálni a hopsteppel!Én Rondoval szoktam elküldeni a Cenyákat cigizni!Ha van esetleg még kérdés segítek szívesen, 2k8 óta folyamatosan játszom veleKalap1988 írta:Sziasztok! Nem ide tartozik, de ennek nincs topikja, úgy hogy ne haragudjanak a modikSzóval feltettem az NBA2k11 pc-re és van egy kis gondom vele amellett, hogy tetszik a játék: Az előzőekben lehetett pár cselt csinálni, határozottan emlékszem, hogy a 10-ben A-val keresztátütést (Crossover) csináltam, míg x-el lepördülés ( spin move?) és mást cselt nem is nagyon használtam a dobón kívül, de az alap. Most viszont nem látom ezeket a controls-ban. Mi történt? Nem tudok elmenni egy játékos mellett sem rendesen cselek nélkül. Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszönöm!
Cselezéshez a clucth gombot kell használni!Látom sokat írtál a fifa topikban, úgyhogy gondolom SHIFTre van állítva a clutch gomb!Olyan mintha a ravasz lenne a joyon!Nagyon sok csel van!Sima crossover az CLutch+Balra irány, vagy CLUTCH+jobbra irány!Értelemszerűen amerre akarsz menni, s melyik kezében van a labda!És gyorsan mindkettőt nyomva dupla crossover, persze ütemre!Ami még hasznos az a stepback, stepback go csel!Clutch+hátra és csinál egy visszacselt, ha meg gyorsan nyomod az előre gombot is akkor meg is indul!Tehát stepback Clucth+hátra, stepback go: Clutch+hátra+előre!Viszont a Spin Move-ot én még nem tudtam megcsinálni és a behind the back cselt se!Ezekhez nem kell clucth gomb hanem elvileg a spin movehoz irány gombokkal kell 360 fokot leírni, a behind the backnél meg mondjuk jobb kézben lévő labdánál meg jobbra+hátra+balra gyorsan!Azt elfelejtettem, hogy spin move-os dobást viszont lehet csinálni!Jön rád a benga center és hopstep gomb (nekem w)illetve értelemszerűen irány, s lepördül róla és aztán lehet zsákolni, vagy sima ziccer, vagy lehet egyéni mozdulatokat is csinálni a hopsteppel!Én Rondoval szoktam elküldeni a Cenyákat cigizni!Ha van esetleg még kérdés segítek szívesen, 2k8 óta folyamatosan játszom veleKalap1988 írta:Sziasztok! Nem ide tartozik, de ennek nincs topikja, úgy hogy ne haragudjanak a modikSzóval feltettem az NBA2k11 pc-re és van egy kis gondom vele amellett, hogy tetszik a játék: Az előzőekben lehetett pár cselt csinálni, határozottan emlékszem, hogy a 10-ben A-val keresztátütést (Crossover) csináltam, míg x-el lepördülés ( spin move?) és mást cselt nem is nagyon használtam a dobón kívül, de az alap. Most viszont nem látom ezeket a controls-ban. Mi történt? Nem tudok elmenni egy játékos mellett sem rendesen cselek nélkül. Ha valaki tud, akkor segítsen. Köszönöm!
Várj év végéig, utána kiírja kinek kell megújítani a szerződését. Automatikusan megújítja a gép nekik, ha nem veszed ki a pipát a nevük mellől.messideco írta:Nem vágom az oroszt
Esetleg valaki tudja, hogy hogyan lehet megoldani a problémám?
Uuu uumessideco írta:Biljatyiadnov
Am. ezt a '10-ből fényképezteBarca_10 írta:L.Messi 10 írta:![]()
![]()
Én is kipróbáltam a PC-s Fifát(konzol mellett nem tartott sokáig..),de ahogy látom a realitás megint hiányzik belőle.Gyönyörű grafika,nagyszerű játékmenet,meg minden,de ezek az apró dolgok folyamatosan hiányoznak belőle.
Nem mellesleg a PC-s változat szinte ugyanaz mint az Xboxos Fifa 10.Vagy csak én látom így![]()