[auto_cenzúra] dolog, tudom...
Nemtom hogy most melyik keret pontosan a 14, de sztem a szurkolói torna mert arra nem tudok jönni és ott nincs a nevem...holnap viszont jövünk!barcafan írta:a hideg fejet ugy értettem, h gép elött ülve, mindenki tudta, h mi a bajMarci írta:Nem, hideg fejjel sem látjuk. Mindenkinek a fejébe kell verni, hogy mit csináljon, erre pedig a holnapi edzőmeccs tökéletes lesz.barcafan írta: üdv, boogessnek is, az a 14 fö az a holnapi keret azt hiszem. hát igen vannak olyanok akik többet játszanának 3 másodpercnél![]()
![]()
a taktikai dolgokat "fejben" kell lejátszani, mert itt a fórumon meglett beszélve minden, h mit hogy. hideg fejjel mindenki látja, h mit kellene csinálni, de a meccsen felpörögve már nemremélem, h holnap tanulva nyerünk
Nem, hideg fejjel sem látjuk. Mindenkinek a fejébe kell verni, hogy mit csináljon, erre pedig a holnapi edzőmeccs tökéletes lesz.barcafan írta: üdv, boogessnek is, az a 14 fö az a holnapi keret azt hiszem. hát igen vannak olyanok akik többet játszanának 3 másodpercnél![]()
![]()
a taktikai dolgokat "fejben" kell lejátszani, mert itt a fórumon meglett beszélve minden, h mit hogy. hideg fejjel mindenki látja, h mit kellene csinálni, de a meccsen felpörögve már nem
Nem ez a keret?gnorbert írta:Hello Csapat!
Akkor a módosított jelenlegi keret (- Gábor Nr2, ill. Mucs1 nem jön tehát):
1. M. Zoli
2. Melkor
3. Bercy
4. Deffent
5. Z. Iván
6. Mehrlin
7. Rafu
8. Barcafan
9. Jaksy
10. Ron17
11. Cory
12. Silvanus
13. Boogess
14. gnorbert
15. ???
Érdekes...
üdv
gnorbert
Éreztem, hogy ez fog történni!Silvanus írta:Hát sajnos nem jött be a kivánságod Bercy, a ManU-val kezdünk! De legalább jó hír, hogy nincsenek akkor szünetek a meccseink között, minegyik között van elég időnk pihenni, és felkészülni a következőre, ill. nem is mi játszuk az utolsó kört, hogy aztán esetleg egyből pályára keljen lépnünk az elődöntőben (már persze ha továbbjutunk)!?...
A ManU csapatát jó lenne nagyon elkapni, hogy demonstráljuk az erőnket, és megmutassuk, hogy ki is a címvédő, illetve kell a 3 pont! 4 pont ugyanis már matematikai továbbjutás!!!