Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Főleg az Ajax meg PSV meccsein... Igaz utóbbi 2évben mégsem ők nertek.LG írta:Így van. Ezért is irtózok az ottani "sztároktól". Nem nehéz 30 gólokat lőni egy olyan helyen, ahol a meccsenkénti 5 gól szinte átlagos.bence-barca írta:Rettentő gyenge ez az Eredvise, de ezzel sztem nem mondok újat...
Emberhátrány ide agy oda ennyi gólt kapni...
Így van. Ezért is irtózok az ottani "sztároktól". Nem nehéz 30 gólokat lőni egy olyan helyen, ahol a meccsenkénti 5 gól szinte átlagos.bence-barca írta:Rettentő gyenge ez az Eredvise, de ezzel sztem nem mondok újat...
Emberhátrány ide agy oda ennyi gólt kapni...
Csak 3 ponttalmessideco írta: A Rangers így már 6 ponttal vezet városi riválisa előtt.
Nem láttam a meccset, de számok gyakran hazudnak. Egy 0-0-s meccs néha színvonalas egy többgólos meccsnél.S.Agüero írta:Nagy meccs lehet ha 0-0.messideco írta:Egyébként nagy orosz meccs van most. Cszka Moszkva-Rubin Kazany. Eddig 63. percben járunk, és 0-0.![]()
Én is csak Dzsudzsák gólja előtt kapcsoltam oda, úgyhogy nem tudombence-barca írta:Adott gólpasszt? Ha igen hányat?Xanthor írta:PSV-Feyenoord 7-0 65. perc(Sport1)
Dzsudzsák nagy gólt vágott.
Már 8Xanthor írta:PSV-Feyenoord 7-0 65. perc(Sport1)
Adott gólpasszt? Ha igen hányat?Xanthor írta:PSV-Feyenoord 7-0 65. perc(Sport1)
PeléLG írta:Pontosabban kire is gondoltál? Mert én 90-s vagyok, és augusztus 12-én van a szülinapom.bali 15 írta:Ma 70 éves a király!
Pontosabban kire is gondoltál? Mert én 90-s vagyok, és augusztus 12-én van a szülinapom.bali 15 írta:Ma 70 éves a király!
Senki nem lepődött meg rajta sztemMihu írta:Hát nekem ez nem új, mert én meg vagyok győződve arról, hogy az ukrán maffia keze volt abban, hogy az ukrán-lengyel pályázat nyert. Túlságosan is feltűnő volt az, hogy előzetesen majdnem minden képviselő a magyar pályázat mellett tette le a voksát, nyílvánosan, és végül egyetlen egy szavazatot sem kaptunk...az ukrán-lengyel pályázat meg pont fordított utat járt be...ez már akkor is nyílvánvaló volt számomra. És egyébként szerintem Platini is benne volt...Nem véletlen, hogy ez a fickó már két éve akar kapcsolatba lépni vele ezzel kapcsolatosan, de még nem sikerült...
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... k-2049892/