Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2008. elején is volt elvileg csapatod, akkor se volt még akadémia?rhynn írta:Volt 2003 kornyeken de akkor nem volt meg akademia szerintem
MichaaBee írta:De korábban volt már csapatod, nem?rhynn írta:Aprilis ota jatszom
Oke akkor az utolag kattintas lehetett.
Koszi
MichaaBee írta:@VV19, a challenge másfél héttel a bajnokság befejezte után lesz esedékes, így nem hiszem, hogy bármennyire befolyásolná az ezévi szereplésed.![]()
De korábban volt már csapatod, nem?rhynn írta:Aprilis ota jatszom
Oke akkor az utolag kattintas lehetett.
Koszi
MichaaBee írta:Soha nem lép le magától ifijátékos.rhynn írta:Egyszer még a játék elején egy játékos elhagyta az ifiakadémiámat arra hivatkozva hogy nem lát lehetőséget, vagy ilyesmi. Azóta nagyon parázok, hogy valamelyik jobb játékosom is lelép.
A kérdésem az lenne, meddig maradnak az ifik az akadémián? 19 éves korukig lenn lehet hagyni őket, ha folyamatosan játszanak? Kimaxolnék még 1-2 játékost, mielőtt felviszem őket.Vagy ősrégi időkben történt még ez veled, amikor még hallásból sem ismertem a hattricket, vagy egyszerűen az történt, hogy felhoztad vagy kirúgtad a játékost és utólag kattintottál a nevére. Olyankor hoz ki ilyen és ehhez hasonló szövegeket.
Az ifik egyébként bármeddig maradhatnak az akadémián, de 19 évesen már nem játszhatnak meccset, csak foglalják a helyet a fiatalabbaktól.
Hát igen, a madridisták alapból sokkal erősebbek nálunk. Régebbóta működik náluk HT-s fórum és a barátságos kupára kétszer annyi felhasználót szoktak összeszedni, mint mi.Auron írta:Csak nekem furcsa hogy szinte mindenhol erősebb a madridista?MichaaBee írta:Elkészült az I. Eurobarca-Madridista Challenge párosítása. A mérkőzések és az egyéb részletek megtekinthetők ITT.
De sebaj úgy is nyerünk
Csak nekem furcsa hogy szinte mindenhol erősebb a madridista?MichaaBee írta:Elkészült az I. Eurobarca-Madridista Challenge párosítása. A mérkőzések és az egyéb részletek megtekinthetők ITT.
A formát nem nagyon tudod befolyásolni. Annyit tehetsz, hogy a játékos minden héten játsszon legalább 1 percet, akkor már megkapja a formaedzést. A többit majd az endzsin eldönti. Az erőnlétet meg értelemszerűen az erőnlétszázalék növelésével lehet fölvinni, de nem kell azt olyan magasra. Az elején az edzés a legfontosabb, 10% körül bőven jó. Nekem is csak 12% van, pedig én ötödosztályban tolom.Barcaman1993 írta:Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy fölvigyük a formát és az erőnlétet is? Természetesen az általános edzést leszámítva.
nekem nem engedi hogy megnézzem .. addig nyílik meg az ablak ameddig be kell jelentkezni a google-ba...MichaaBee írta:Elkészült az I. Eurobarca-Madridista Challenge párosítása. A mérkőzések és az egyéb részletek megtekinthetők ITT.
Kötekedni, én? :Oszszabolcs19 írta: Most kötekszek egy kicsit, sorry:S
De én kiemelkedő védekezésű, középszerű/megfelelő játékszervezéssel, és átadással rendelkező 18 éves játékost 200 millába tettem ki:P és ebből 4-5-öt
Tényleg, még1* sorry:)
Most kötekszek egy kicsit, sorry:SRonaldinho&Barca írta:Attila Zsengellér (248225189), 23 éves 69 napos,
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 10/20 kiemelkedő
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
HO 340.000-re számította az árát, mivel elég jólelkű gyerek én 369 999 eFt-ért tettem ki, de ezen nem fogunk összeveszni, ha valakinek megtetszene..[/url]
Soha nem lép le magától ifijátékos.rhynn írta:Egyszer még a játék elején egy játékos elhagyta az ifiakadémiámat arra hivatkozva hogy nem lát lehetőséget, vagy ilyesmi. Azóta nagyon parázok, hogy valamelyik jobb játékosom is lelép.
A kérdésem az lenne, meddig maradnak az ifik az akadémián? 19 éves korukig lenn lehet hagyni őket, ha folyamatosan játszanak? Kimaxolnék még 1-2 játékost, mielőtt felviszem őket.
Nyilván az edzés legfontosabb és nem mondom senkinek, hogy emiatt áldozzon be akármit, de azt tudnotok kell, hogy direkt azért lett november 24-re rakva a meccs, mert azon héten nem lesz másik bajnoki, s ezáltal ez lesz az egyetlen mérkőzés. Így meg gondolom úgyis az erősebbeket játszatjátok majd.Gaba írta:mennyire kell komolyan venni a meccset?MichaaBee írta:Elkészült az I. Eurobarca-Madridista Challenge párosítása. A mérkőzések és az egyéb részletek megtekinthetők ITT.
mehet a 2. sor edzesert, v megprobaljak nyerni?
Nem kell azon változtatni. Egyrészt úgy is fog esni magától a heti frissítésnél, másrészt el tudod te képzelni, hogy mit meg nem adnék ilyen magas önbizalomért?messideco írta:Teljességgel önelégült lett a csapatom önbizalma. Szerintem ez nem jó, de hogyan lehetne változtatni rajta?