Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha már 16ot kiadtál,az a párszáz forintos cipzár csere belefér.barcafan0911 írta:Én már nem tudom hogy sírjak e vagy nyögjek. Tegnap lementem a városba húgommal hogy kabátot veszünk magamnak, egyedül ugyanis szerencsétlen vagyok. Szóval hosszas keresgélés után találtam egy jó bőrkabátot és felpróbáltam. Nekem kételyeim voltak vele, de húgom rábeszélt h vegyem meg. Szóval 8000ft-ot fizettem és megvettem. A blokkot én hülye ott hagytam. 1-2 óra viselés után rájöttem hogy ez egy mérettel nagyobb rám, sebaj, beletörődtem hogy 8000 ft ment a levesbe, mai nap megint megvettem ugyanazt, 1 mérettel kisebben. Természetesen a blokkot elhagytam, de mondom sebaj, ez már jó méret és a kabát is nagyon tetszik. 1 órája a boltba menet venném fel és elszakad a cipzára, némi ügyeskedés után pedig teljesen gallyra ment. A nagyobb kabátot mivel senkinek nem tudtam eladni, odaadtam a leendő sógoromnak ingyen. Szóval szegényebb lettem 16000 ft-tal és van 1 fa@a bőrkabátom amin nem tudom felhúzni a cipzárt.
Nehéz eset, de szerintem állj a sarkadra. Az együtt lakást hanyagolni kellene.dekor írta:Pár napja írtam hogy mi a helyzet velem, nos azóta eltelt 3 nap, és nap mint nap azt látom még mindig mint az első nap. Ma is az új emberkéjénél alszik, és majd jön hajnalban, mert persze még mindig velem lakik. Kezdek lassan tönkremenni, nem tudom meddig bírom még ezt....
Akkor itt az ideje h kérjünk egy LOVE topikot az admintólmessideco írta: Lassan ez a topic átvált LOVE nevű topicba![]()
Ma már az is elég ritka, hogy valaki az első nagy szerelmét elveszi!!!Igazad van változott a világ 180 fokosan, de ha valakit igazán szeretsz elfogadod olyannak amilyen!Az én feleségem külföldön van, s hát már megfordult a fejünkben a gyerek project de több mint 1000 km távolságban nehéz kivitelezni, de "megbékélünk" a helyzettel, hogy havonta tudom látni.....Abszolút vallom, hogy ha valakit igazán szeretsz, akkor nem a hibákra gondokra gondolsz!!!!De ne romantikázzunk, mert nagyon rossz kedvem leszsjd írta:Mondjuk akkoriban sok más választása nem is volt egy nőnek, mint hogy megbékél...Bob_Marley írta: De hát a beetetés időszaka már csak ilyen, aztán megbékélt vele, hogy fontosabb a természetnél a Lovi nagyapámnak!!.
Ma már ez így nem működne sztem
Dehogynemmessideco írta:Ez a másik a szerelembe esés. A múltkor linkeltem is egy számot, de közel sem voltam szerelmes. És nem is fogok soha szerintem....
Mondjuk akkoriban sok más választása nem is volt egy nőnek, mint hogy megbékél...Bob_Marley írta: De hát a beetetés időszaka már csak ilyen, aztán megbékélt vele, hogy fontosabb a természetnél a Lovi nagyapámnak!!.
Ha szeretsz valakit igazán, akkor nem unod meg, legalábbis nem 1-2 hét után.messideco írta:Mindig is csodáltam, vagyis csodálkoztam azokon, akik több hónapon, sőt éven keresztül együtt vannak. Én 1-2 hétnél tovább nem bírom, nagyon unalmassá válik. Lehet bennem nincs valami rendben, de ez az igazság...
Jah, s a házastársak hogy unhatják egymást, mikor 40-50 évet leélnek egymás mellettEl nem tudom képzelni...
Ismerős a helyzet. Ez a csajtípus tipikusan az aki viszont nem tudna együtt élni egy pörgős alakkal. Hidd el.dekor írta:Azt mondja hogy ő pörgős életre vágyik, ez meg lapos... értem én...de 2év után így? Máris találnia kellett valakit, ezt érdemlem? Bár várható volt, hiszen anno velem is így jött össze, még együtt volt az akkorival, ugyanúgy 2 évig majd én... És minden kapcsolatból ment a másikba, szünet nélkül... Az első kapcsolata óta nem volt 1 órát sem egyedülálló.
excsajok.netdekor írta:2 év után elhagyott a barátnőm, egy másik pali miatt, akivel szimpatizál. Itt ülök és ő mellettem sminkeli magát, mert megy randira...ugyanis együtt élünk...remek
ugyan nem látok bele a helyzetbe, és nem akarok megbántani senkit, de az ő esetére inkább ez illik már:Tocy írta:Az ilyen helyzetekre tudom ajánlani a BeerSeeWalk zenéjét.
http://www.youtube.com/watch?v=YeDlRCct ... re=related
pl. ez
az egész album a "...ribanc mind..." érzésről szól
dekor írta:2 év után elhagyott a barátnőm, egy másik pali miatt, akivel szimpatizál. Itt ülök és ő mellettem sminkeli magát, mert megy randira...ugyanis együtt élünk...remek