Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Áhh...Nem hiszem h jó lenne. Meg jó ez így is.Kitfisto írta:Lekell igazolni nyáron Torrest!retek írta:De az is mérgel, hogy nem tudjuk megverni az Athleticot. És Torres is állandóan gólt lő...
Ugye emléxünk mi történt tavaly a Nou Campan!
Lekell igazolni nyáron Torrest!retek írta:De az is mérgel, hogy nem tudjuk megverni az Athleticot. És Torres is állandóan gólt lő...
Ugye emléxünk mi történt tavaly a Nou Campan!
Hát sajna, de nem ez volt a csapat napja.retek írta:Nem láttam a meccset és most tudtam meg az athletic elleni eredményt...
nagyon szomorú lettem!De ez lesz az egyedüli vereségünk az egész szezonban! Hajrá Barca!
Bajnokok lesztek!
A reál pedig örűlhet ha nem fog kiesni...
Bocs elfelejtettem a Vérbeli szót idezőjelbe rakni, de máris javítom.Boixos írta:azokat a fiatal kiskölyköket, akik az ottaniak zömét adják, nem lehet vérbeli szurkolóknak hívni![]()
ettől függetlenül, nem alaptalan a félelmük
Ez sztem nem Luzerburgeron mulik...csak simán nem m1 a madridnak, mint anno nekunk 5 évig sem ment. Ha már hibát kell vkiben keresni, az sokkal inkább perecBoixos írta:mondjuk elég hülyén jönne ki, ha mi vígasztalnánk, de még nagyon az elején vagyunk, nem kell ilyen korán feladni. luxemburgert viszont el kéne felejtenetek. egy brazil edző, akármekkora király volt otthon, nem biztos, h itt is uolyan jó lesz. nem nem biztos, tuti, h nem.
"nem nyerünk már megint semmi"Ordog írta:Az én 3-0-nak nagyobb sansza volt, mint a 2-0-nak, de az 1-0 sem rossz.
Amúgy kiváncsi lennék a madridistákra... Még mindig azt gondolják hogy bajnokok lesznek???