Ronikának megint az volt a fontosabb, hogy teátrálisan reklamáljon, aztán eszébe jutott hogy talán hitelesebb lesz, ha elkezd fetrengeni.
Szerintem az ehhez hasonló hozzászólásokat kellene kötekedésnek venni (volt belőle a meccs után vagy 15 db), nem az, hogy a Messi kisbetűvel volt írva...
Csatárt? Very Happy Inkább felküldi Gagot, Lasst, Diarrat, úgy, hogy Khedira meg Xabi kezd. Wink Very Happy
Ha szerinte ez kell a győzelemhez ezt fogja tenni.
1. a közeli szabadokat miért ronaldo lövi? nem tudja hogy kell. 95%ban nem megy el a sorfal fölött és kuka az egész
Ezzel tökéletesen egyetértek. Özil, Garay, Xabi Alonso stb. nyugodtan lőhetné.
Mourinho felőlem fejre is állhat a taktikájával Smile Ha egyszer nem lesz náluk a labda, annyira csatárt küldhet fel, amennyit csak akar. Smile
Ezek nagyon elhamarkodott kijelentések, én nem lennék ennyire magabiztos, de te tudod.
Azt mondják, hogy azért érződött h kicsivel keményebb fába vágta mostmár a madrid a fejszéjét, és h nem volt ez egyáltalán olyan sima meccs, mint ahogy a 19.perc 2-0 sejtetné.
Szerintem nagyon sima meccs volt. Annyit pörögtek amennyit kellett. Volt helyzete az ATM-nak is, de ugyanakkor több volt a Real részéről.
A Bl meccsen volt talán egy olyan eset, ahol nyakon vágta őt nem vészesen durván talán Abate, lépett még egyet vagy kettőt, majd mikor látta, hogy nem tud továbbmenni az arcához kapott Very HappyVery Happy Még egyszer mondom: A nyakára kapott ütést és nem nagyot. Gusztustalan valóban. Szerintem ezt az esetet is többen láttátok, sajnos nem kapott érte sárgát.
Az a baj, hogy az elvakult Barcelona szurkolók, csak ezt látják a meccsből. Mindegy mi lesz, csak törje el a lábát, üssék ki a fogát, dögöljön meg stb., holott a meccs nem erről szólt. Hozzáteszem tényleg hülye dolgokat csinál néha a pályán, ami sokszor nem szimpatikus még nekem sem. Ha kicsit többet törődne a focival, még előrébb lehetne. Erre írtam nemrég, hogy ha a Raul mentalitását kapta volna sok játékos....