Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lesz, de Batiatus szerepét valakinek át kell vennie.messideco írta:Spartacusnak nincs ellensége? Kitör a legnagyobb rabszolgalázadás. Lesz ott még buli, nyugodj meg....
Hová lettek Morganék?csababarca írta:Exférj újratöltve.A csúf igazság.Victor_Valdes írta:SoS! valami romantikus, de férfi számára is nézhető filmet tudtok? Fontos lenne.
Gerard Butler mindkettő,fazon a csávó
Míg a jackpot el nem választ.Victor_Valdes írta:SoS! valami romantikus, de férfi számára is nézhető filmet tudtok? Fontos lenne.
Konkrétan egy óra múlva kellene, de még le is kell szednem.
Exférj újratöltve.A csúf igazság.Victor_Valdes írta:SoS! valami romantikus, de férfi számára is nézhető filmet tudtok? Fontos lenne.
Igazából szerelemVictor_Valdes írta:SoS! valami romantikus, de férfi számára is nézhető filmet tudtok? Fontos lenne.
http://h15.hu/messideco írta:A HYMYM uccsó részéhez talált valaki magyar feliratot? Ha igen linkelje, pls
Dadust adom, bűzlik, amúgy egy jó átlag rész volt,de tetszett.gergo9 írta:Pont én is a mostani részen filóztam ezen ahhoz képest hogy mennyire jelentéktelen szerepe van(eddig) ahhoz képest rengeteg jelenetbe benne van vmi tuti lesz veleCharlie írta:Dexter,
Fura nekem ez a dadus téma, később szerintem lesz vele valami vele, esetleg kiderül, hogy nem poénból jött el Skóciából(ha jól emlékszem onnan). Lehet valami gyerekgyilkos vagy valami. Lehet csak túlbonyolítom hehe.
C.
nem lesz rossz, bár a 2. részben már óriásit esett pl a feszültség fenntartása. Első résznél mindig vártam mikor verek le valamit az asztalról és ez tetszett, de 2.ba már tök laza volt, nem is volt igazán para rész. Ami megint vicces volt, ez a vér ne kerüljön a bőrünkre, szemünkbe stb. és oké hogy az egyik fel is veszi azt a plexis fejfedőt, de többi olyan közel állt, hogy nem hiszem, hogy nem csapódott rájuk. Meg miután be volt kenve a zsaru is a cuccal, simán csupasz kézzel nyúlt a zsebbe, vagy amikor átadta a plexis fejvédőt is már összefogdosta, amit pont szájmagasságba van... na mindegy, lehet én vagyok csak túl hipochonder, de sokkal elővigyázatosabb lennéksoadroli írta:The Walking Dead
Hát még csak 2 rész ment le, de nálam nagyon bejövős. Egy percig nem unatkozok rajta.
Úgy hallottam az 1. évad csak 6 részes lesz.
Pont én is a mostani részen filóztam ezen ahhoz képest hogy mennyire jelentéktelen szerepe van(eddig) ahhoz képest rengeteg jelenetbe benne van vmi tuti lesz veleCharlie írta:Dexter,
Fura nekem ez a dadus téma, később szerintem lesz vele valami vele, esetleg kiderül, hogy nem poénból jött el Skóciából(ha jól emlékszem onnan). Lehet valami gyerekgyilkos vagy valami. Lehet csak túlbonyolítom hehe.
C.