Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Sanamával értek egyet. Pedro nem Barca szintű játékos, bevágja a helyzeteit és ennyi. Bojan ígéretesebb.Sanama írta:Hát Bojannal kapcsolatban eddig mindenféle kritikát hallottam,csak mozgásról szólót nemFernando írta:Lényegében jelenleg mindenben. Többet mozog, jobban mozog, mezőnyben hasznosabb, megkockáztatom, hogy gyorsabb fizikálisan és fejben is, és legalább le tudja venni a labdát. Ennyiben. Ez persze a pillanatnyi forma.Sanama írta:Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.![]()
Mezőnyben a hasznosságát megmondhatnád, tavaly sem ezen volt nála a hangsúly,hanem hogy nagyon érzi a kaput ,s gólérzékeny. Sajna ma sem mutatja ezt meg.(idén ez jellemző rá)
Hát Bojannal kapcsolatban eddig mindenféle kritikát hallottam,csak mozgásról szólót nemFernando írta:Lényegében jelenleg mindenben. Többet mozog, jobban mozog, mezőnyben hasznosabb, megkockáztatom, hogy gyorsabb fizikálisan és fejben is, és legalább le tudja venni a labdát. Ennyiben. Ez persze a pillanatnyi forma.Sanama írta:Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.
Szerinted most ki beszélt arról hogy azzal hangolta ellenünk a bírókat az a tróger hogy kiállíttatta magát?Buitre írta: biztosan az járt az eszében, amikor kiállíttatta magát, hogy a Barca ellen hangolja a bírótestületet... ti magatoknál vagytok?![]()
az ellenfél edzőjét illető jelzőkről már nem is beszélek...
egyébként hatalmas lesgól volt valóban. a meccs meg nem rossz
Lényegében jelenleg mindenben. Többet mozog, jobban mozog, mezőnyben hasznosabb, megkockáztatom, hogy gyorsabb fizikálisan és fejben is, és legalább le tudja venni a labdát. Ennyiben. Ez persze a pillanatnyi forma.Sanama írta:Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.
Átküldhetnéd hozzám azokat a pincércsajokat műszak után, hogy engem is megvigasztaljanakenzoo írta:pubban nézem a meccset, még szerencse , pincér csajok vigasztalnak, mert majd szétrobbanok. nah megyek is vissza. (hazajöttem, h megírjam ezt a jelentős első postom))) )
???Buitre írta: egyébként hatalmas lesgól volt valóban. a meccs meg nem rossz
Láttunk már de ez kabaré!!ez nem 1-2centi vagy nehezen látható!még a bíró is láthatta hogy ez nem les!!!a jó k anyukákájukat az ilyen bíróknak!egyenlőre nagyon befolyásolja a meccset!bekapott gól óta 0ák vagyunk!Sanama írta:Mintha még nem láttatok volna jogtalanul elvett gólt.
Ezt a Vilarrealt így is verni kell,inkább örüljetek,hogy Villa lőtt 1 szép akciógólt.
Megkockáztatom,hogy 3-1re így is behúzzák Messiék.
Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.
biztosan az járt az eszében, amikor kiállíttatta magát, hogy a Barca ellen hangolja a bírótestületet... ti magatoknál vagytok?A patkány otthon most biztos röhög a markába. Bezzeg ha a villareal javára tévedett volna a bíró, akkor már jönnének az összeesküvés elméletek stb....
de hát ez a cél! a bírókat ellenünk hangolni! a lehető legaljasabb módszer, ezért rühellem azt a ...-t! "csak leveszi a terhet"... peeersze!