Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az tényleg morbid lenne..... szerintem csak egy valamiféle díjat kap majd,vagy nem tudom.Lionel85 írta:Az Espanyol elnöke szerint állítólag készülnek valamiféle köszönetnyilvánítással Iniesta felé. Aztán mi lesz belőle, arra kíváncsi leszek. Morbid lenne, ha Ini kapna köszönetképpen egy Espanyol-mezt a nevével a hátán.
Ott van ez a kép.
politur33 írta:Nincs mit erre mondani , csak egyszerüen nagyon nagy focista a kis töki, meg emberileg is. Sok ember példát vehetne róla ...
Köszönöm hogy láthatóm hétröl hétre játszani tegnap ismét varázsolt, és ez a helyben megfordulásai labdával, ez már szinte a védjegye lesz. Egyszerüen követhetetlenGrat neki
Reszkess Real, mert lassan jön aminek jönnie kell
Xavinak nem 1-2 rossz meccse volt, inkább 1-2 rossz éve annak idején.Ilúvatar írta:Nem lehet mindig tökéletesen nyomni a meccsetMost olyan napot fogott ki Ini barátunk, hogy már fogtunk is a fejünket hogy mi a fenét csinál...
Emlékeztek Xavi pocsék meccsére? Nem is tudom mikor volt már, régen. Volt neki 1-2 rossz meccse egymásután, de aztán "visszatért". Valahogy most ugyanez van Inivel is. Majd visszarázkódik a kerékvágásba.
Ezzel félig egyetértek, nem játszott annyira jól a második félidőben. Az elsőben viszont tanárian, Xavi hiányát szinte nem is lehetett érezni. Jól végezte a munkáját.Charlie írta:Nem tetszett a mai teljesítménye, pontatlan és jópár eladott labda. Nem ez a megszokott tőle.
C.