Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Thanx Zsolti. Oh, breaking my balls, Zsolti!Zsolti írta:CSak gratulálni tudok énis!!!!Nagyon nagy ötlet volt a SP a kedvenc rajzfilmem.Enrique írta:Én.Rapika írta:Melyik hülye hozta létre ezt a topicot?!![]()
Szíves!Charlie írta:Enrique írta:A 4. évadig az összes le van szinkronizálva, asszem 1 kivételével, de az is alapból feliratos. A HBO csak addig szinkronizálta....Charlie írta:http://sp.hacklife.hu/main/
Ezen az oldalon,a letölthető részeknél hanyadik évadig van szinkronizálva?Vhonnan már csak feliratos vagy hogy van?Mert én most kezdtem tölteni a 4.évadot,eddig csak 1 feliratossal találkoztam.
C.![]()
Az 5. évadtól feliratot is külön le kell hozzá tölteni, de innentől jönnek a durvább részek!
És sztem a Cool is csak a 4. évadig adja majd, mert csak addig szinkronos...Bár kitudja..
Köszönöm a válaxt.
C.
Enrique írta:A 4. évadig az összed le van szinkronizálva, asszem 1 kivételével, de az is alapból feliratos. A HBO csak addig szinkronizálta....Charlie írta:http://sp.hacklife.hu/main/
Ezen az oldalon,a letölthető részeknél hanyadik évadig van szinkronizálva?Vhonnan már csak feliratos vagy hogy van?Mert én most kezdtem tölteni a 4.évadot,eddig csak 1 feliratossal találkoztam.
C.![]()
Az 5. évadtól feliratot is külön le kell hozzá tölteni, de innentől jönnek a durvább részek!
És sztem a Cool is csak a 4. évadig adja majd, mert csak addig szinkronos...Bár kitudja..
A 4. évadig az összes le van szinkronizálva, asszem 1 kivételével, de az is alapból feliratos. A HBO csak addig szinkronizálta....Charlie írta:http://sp.hacklife.hu/main/
C.
az 5. évadot is?Enrique írta:Mondom, töltsd le, vagy nézd keddtől péntekig a CoolTV-t, ott is adják!Badi írta:csak az a baj hogy én még felirattal se láttam:)Enrique írta: Asszem nincs...Mert ugye még régen az HBO szinkronizálta, csak a 4. évad után abbahagyták... Az 5.et le sem adták...
Szal tutter h csak feliratos van! De azokat mindenképpen Le Kell Tölteni!!
Mondom, töltsd le, vagy nézd keddtől péntekig a CoolTV-t, ott is adják!Badi írta:csak az a baj hogy én még felirattal se láttam:)Enrique írta:Asszem nincs...Badi írta:nem tudsz helyet, ahonnan szinkronnal le lehet tölteni?Mert ugye még régen az HBO szinkronizálta, csak a 4. évad után abbahagyták... Az 5.et le sem adták...
csak az a baj hogy én még felirattal se láttam:)Enrique írta:Asszem nincs...Badi írta:nem tudsz helyet, ahonnan szinkronnal le lehet tölteni?Mert ugye még régen az HBO szinkronizálta, csak a 4. évad után abbahagyták... Az 5.et le sem adták...
Asszem nincs...Badi írta:nem tudsz helyet, ahonnan szinkronnal le lehet tölteni?